ΚΙΝΑΛ: Όλα τα νέα πρόσωπα στο Κίνημα - Νέος εκπρόσωπος τύπου ο Δημήτρης Μάντζος

ΚΙΝΑΛ: Όλα τα νέα πρόσωπα στο Κίνημα - Νέος εκπρόσωπος τύπου ο Δημήτρης Μάντζος

Ο νομικός Δημήτρης Μάντζος, μέχρι τώρα διευθυντής της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Χαρ. Τρικούπη την Πέμπτη.

Αναπληρώτρια εκπρόσωπος αναλαμβάνει η Αναστασία Σιμητροπούλου, επίσης δικηγόρος.

Τη διεύθυνση της Κ.Ο., στη θέση του κ. Μάντζου, επωμίζεται ο Θανάσης Γλαβίνας, στέλεχος από τη Θεσσαλονίκη και γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ιωάννη Γλαβίνα.

Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη αναλαμβάνει η Ελένη Αναστασίου, πρώην μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της παράταξης και επί σειρά ετών στενή συνεργάτης του προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Στο εγχείρημα της αυτοοργάνωσης, υπεύθυνος αναλαμβάνει ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, εκ των μελών της Κ.Ο. που εξαρχής στήριξε ανοικτά τον κ. Ανδρουλάκη, ενώ πρόσφατα ορίστηκε και τομεάρχης Ανάπτυξης, στη θέση του νέου προέδρου της Κ.Ο., Μιχάλη Κατρίνη.

Η Μάρα Κουκουδάκη, επίσης στενή συνεργάτιδα του κ. Ανδρουλάκη, τέλος, αναλαμβάνει υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού της παράταξης, ενώ επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων ορίζεται ο πρώην Βουλευτής Ιωαννίνων, Ευάγγελος Αργύρης.

Τα βιογραφικά

Δημήτρης Μάντζος

kinal-o-dimitris-mantzos-ekprosopos-typoy-ola-ta-nea-prosopa-sto-komma0

Εκπρόσωπος Τύπου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1982.

Δικηγόρος, διαπιστευμένος διαμεσολαβητής. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Εμπορικό Δίκαιο και υποψήφιος Διδάκτωρ Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διετέλεσε Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, από τον Ιούλιο 2019 έως σήμερα. Από το 2015 υπηρέτησε στη Βουλή ως συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, με κύριο αντικείμενο τα ζητήματα Δικαιοσύνης και Θεσμών.

Την περίοδο 2011- 2014 απασχολήθηκε ως σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με εξειδίκευση στη συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς και στη δικαστική συνδρομή. Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και της Γραμματείας του Τομέα Δικαιοσύνης του κόμματος. Την περίοδο πριν τη συνταγματική αναθεώρηση του 2019 συμμετείχε ως μέλος στην Επιτροπή Θέσεων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη Συνταγματική και Θεσμική Μεταρρύθμιση. Τακτικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης και Εκτελεστικός Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών. Μιλά αγγλικά και γερμανικά. Έγγαμος και πατέρας ενός οκτάχρονου γιου.

Αναστασία Σιμητροπούλου

kinal-o-dimitris-mantzos-ekprosopos-typoy-ola-ta-nea-prosopa-sto-komma2

Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου

Γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Από το 2010 είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αλίμου. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαφάνειας νομικών θεμάτων από το 2014 έως το 2017. Έπειτα ανέλαβε Αντιδήμαρχος Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Νομικής Υπηρεσίας, θέση που διατηρεί έως σήμερα.

Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου (2013-2014), είναι Ιδρυτικό Μέλος του Ιδρύματος «Γρηγόρης Λαμπράκης». Επίσης, είναι τακτικό μέλος του Συνδέσμου Δήμων Μητροπολιτικού Πόλου (Συ.Δ.Μη.Π.)». (2020 έως σήμερα) Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.

Απόστολος Πάνας

kinal-o-dimitris-mantzos-ekprosopos-typoy-ola-ta-nea-prosopa-sto-komma4

Επικεφαλής της Επιτροπής για την Αυτοργάνωση του Κινήματος

Γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1979 στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Βουλευτής Χαλκιδικής, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές αποκτώντας δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» και στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Έλενα Αναστασίου

kinal-o-dimitris-mantzos-ekprosopos-typoy-ola-ta-nea-prosopa-sto-komma6

Διευθύντρια του Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Δικηγόρος, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών με Μεταπτυχιακές σπουδές  στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ευρωπαϊκών  Κοινοτήτων (Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Ανταγωνισμού) στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου – Νομικό Τμήμα του  πανεπιστήμιου Robert Schuman III.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ενώ έχει διατελέσει μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου από το 2015 έως το 2017. Από το 2014 έως 2019 διετέλεσε Πρόεδρος της 1 ης Δημοτικής Κοινότητας και Κέντρου της Αθήνας.

Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά.

Μάρα Κουκουδάκη

kinal-o-dimitris-mantzos-ekprosopos-typoy-ola-ta-nea-prosopa-sto-komma8

Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

Γεννήθηκε το 1982 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία. Εργάζεται στον
ιδιωτικό τομέα από τα φοιτητικά της χρόνια έως σήμερα. Τα χρόνια που σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην ΠΑΣΠ. Το 2007 εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζοντας την πολιτική της δράση εκλέχθηκε το 2015 στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε υποψήφια βουλευτής το ίδιο έτος στην Α’ Πειραιά.

Από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής συμμετέχει σε όλα τα κεντρικά όργανα και είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι έγγαμη.

Θανάσης Γλαβίνας

Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Είναι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο και Ευρωπαϊκό δίκαιο στη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ., της Βόννης και του Γκρατς.

Σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου και διενεργεί φροντιστηριακού μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου στην Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ. Επίσης έχει διατελέσει υπότροφος στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή και συνεργάτης βουλευτή του SPD στο Βερολίνο, ενώ έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

Βαγγέλης Αργύρης

kinal-o-dimitris-mantzos-ekprosopos-typoy-ola-ta-nea-prosopa-sto-komma12

Υπεύθυνος Επιτροπής Ψηφοδελτίων

Γεννήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων το 1952.

Σπούδασε στη Σχολή Μηχανολόγων Υπουργείου Βιομηχανίας. Από το 1982 έως το 2000 διετέλεσε Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1990 έως το 1993.

Επίσης, έχει διατελέσει υφυπουργός Γεωργίας από το 2000 έως το 2004 και εκλεγόταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1993 έως το 2012. Από το 2009 έως το 2012 διετέλεσε Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σε συνέχεια της από 13 Μαρτίου ανακοίνωσής μας με την...

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε σε ειδική συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των 38 Δημάρχων ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής...

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής...

ΚΕΔΕ: Προτάσεις για τη διαχείριση των υδάτων, με διατήρηση των ΔΕΥΑ και αντιμετώπιση των εγγενών αδυναμιών

ΚΕΔΕ: Προτάσεις για τη διαχείριση των υδάτων, με...

Η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για...

Έκτακτες ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, από Βέροια προς Αθήνα, με  εκτροπή από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου

Έκτακτες ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, από Βέροια προς...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης...

 Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης που είχε προβλέψει την οικονομική κρίση του 2010

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης που είχε...

Σήμερα το απόγευμα 27 Μαρτίου, έφυγε από τη ζωή σε...

Αργία διατραπεζικών συναλλαγών στις 29 Μαρτίου και 1 Απριλίου λόγω καθολικού Πάσχα

Αργία διατραπεζικών συναλλαγών στις 29 Μαρτίου και 1...

Το διευρωπαϊκό αυτοματοποιημένο σύστημα ταχείας...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο “Greek Tourism and Gastronomy Workshop” στην Κοπεγχάγη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο “Greek Tourism and...

Στο “Greek Tourism and Gastronomy Workshop”, στην Κοπεγχάγη της...

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της...

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15...

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όλους τους νέους που θα εμβολιάζονται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ενθάρρυνσης των εμβολιασμένων.Η στρατηγική ενθάρρυνσης εμβολιασμένων θα...

@@ads-307@@Για την υπόθεση του ιερέα που απασχολεί την επικαιρότητα, από το πρωί,  μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες την ώρα που δικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο μίλησε ο μητροπολίτης Βεροίας κ...

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση.Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις...