Νίκη .. με 2-1 και τον Θεσπρωτό . Ξέφυγε στην βαθμολογία.

Νίκη .. με 2-1 και τον Θεσπρωτό . Ξέφυγε στην βαθμολογία.

Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγωνιστικών η Βέροια όμως βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην 4η συνεχόμενη νίκη με 2-1 επι του Θεσρπωτού και να αποσπαστεί στην κορυφή της βαθμολογίας.  

Παρά την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια η Βέροια είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού  και η νίκη της είναι περα για πέρα δίκαιη.  Το ότι δυσκολεύθηκε λίγο παραπάνω αυτό οφείλεται στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών και τα λάθη που έγιναν στην άμυνα και στο χώρο του κέντρου( φάνηκε η απουσία του Οικονόμου)  Επιθετικά και πάλι χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες που θα έκαναν ποιό εύκολο το έργο .

Στο 2-0 θα μπορούσε η Βέροια να πετύχει και τρίτο γκολ , που θα διασφάλιζε πιό γρήγορα  την νίκη και την " ηρεμία" της ομάδας. 

Σημασία έχει όμως η νίκη και οι τρεις βαθμοί που καθιέρωσαν πλέο την Βέροια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και με καλές προοπτικές για την τελική επικράτηση  αν και έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο μετά τον κυριακάτικο αγώνα στην Καβάλα στο φινάλε του α' γύρου

Η ομάδα του Θεσπρωτού παρά την ήττα με 2-0 δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές της και έφερε 2-3 φορές σε δύσκολη θέση την άμυνα της Βέροιας .

Φάσεις και γκολ 

 Στο 29’ μετά από κόρνερ ο Γιακουμάκης έπιασε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού  απόκρουσε προσωρινά ο Γιακουμάκης προσπάθησε  ξανά  αλλά και πάλι ο Παππάς απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 30’ στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Σκόνδρα αλλά από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Η Βέροια άνοιξε  το σκορ  στο 32’. Ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού έδιωξε την μπάλα που κτύπησε πάνω στον Γώγο  και η μπάλα στρώθηκε στον Φοφανά ,  που κυνήγησε την φάση έστειλε την μπάλα και σε άδειο τέρμα έγραψε το 1-0.

Στο β' ημίχρονο  η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο αλλά ο Θεσπρωτός πίεσε για να εκμεταλλευτεί το εύθραυστο 1-0. 

Από την άλλη και η Βέροια επιζητούσε  το δεύτερο τέρμα για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και στο 47’ είχε μια βολίδα του Μπλέτσα έξω από την περιοχή αλλά ο Παππάς απόκρουσε.

Τελικά το 2-0 έγινε στο 60' . Ήταν μία πολύ καλή σέντρα του Πετευράκη από αριστερά κοντά στην φάση ο Γιακουμάκης που έπιασε αέρα, όμως δίπλα ο Πασσάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη  και με δυνατό σουτ έστειλε για 2η φορά την μπάλα στα δίκτυα του Θεσπρωτού δίνοντας κάποια ανάσα για την τελική νίκη. 

Μία ακόμη κλασσική ευκαιρία για την Βέροια με τον δραστήριο και πάλι Κουάντεγκ στο 74' που έδωσε πάσα ...στον Πασσά αλλά ο τελευταίος είχε όλο τον χρόνο να πλασάρει  για να γράψει το 3-0 αλλά αστόχησε.

 Πρώτη πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 77' όταν  ο Μπουκουβάλας έδιωξε άτσαλα με το κεφάλι, η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστα Σαραντίδη μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

Στο 82’ όμως ο Θεσπρωτός μείωσε. Μετά από κόρνερ του Ραμίρεζ, ο Βασιλακάκης πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1. 

Το παιχνίδι είχε και συνέχεια με την Βέροια να χάνει δύο κλασσικές ευκαιρίες όταν στο 94' ο Ορφανίδης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 96' ο Καπνίδης που έφυγε μόνος πέρασε και τον τερματοφύλακα και φάνηκε να ανατρέπεται , και ζητήθηκε πέναλτι από τους γηπεδούχους . Όμως ο φόρ της Βέροιας θα μπορούσε να πλασάρει μόλις μπήκε στην περιοχή. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολυχρόνης (Μηνούδης, Βρούζος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας (86’ Μουχάλης), Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Φοφανά (72’ Ορφανίδης), Μούργος (72’ Κουάτεγκ), Πασάς (84’ Δημόπουλος), Γιακουμάκης (89' Καπνίδης),

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Βαλιέντε, Γώγος, Βασιλακάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου (67’ Γεωργούσης), Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Ραμίρεζ (84’ Βαταμίδης), Σαραντίδης.

Αποτελέσματα

Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου 1-1
Ολυμπιακός Β – Νίκη Βόλου 2-0
Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 1-3
Ηρακλής – Καβάλα 1-2
Βέροια – Θεσπρωτός 2-1
Απόλλων Πόντου – Ξάνθη 0-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός 2-0
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β 0-0

Η βαθμολογία

1. Βέροια       33 -14 
------------------------
2. ΑΕΛ         27 -14 
3. Ξάνθη        24 -12
4. Αναγ. Καρδίτσας 22 - 10 
5. Ολυμπιακός Β'       21 - 14
6. Αλμωπός Αριδαίας 21 -14
7. Νίκη Βόλου          19- 14
8. Θεσπρωτός          18 - 14 
9. Ηρακλής               16- 12 
10. Πιερικός              14 -15 
11. ΠΑΟΚ Β'              14 -11
12. Τρίκαλα                13 -12
13. Απόλλων Πόντου 13 -14
------------------------------
14. Πανσερραϊκός       13-12
15. Απόλλων Λάρισας 10 -14
16. Ολυμπιακός Βόλου 10 -13
17. Καβάλα                     9 -12 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...