ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομών

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομών

Τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, για το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουν ως εξής:

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ U19

Ακόμα μία φορά πιστοποιήθηκε η σωστή συνεργασία της ΠΑΕ με τα τμήματα υποδομής της καθώς εκμεταλλευόμενες την αναβολή του αγώνα στο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Betsson Super League 2, ανάμεσα στις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια λόγω Covid 19 και την προετοιμασία πριν την έναρξη του πρωτάθλημα U19 πραγματοποίησαν φιλική αναμέτρηση στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ στο Ταγαροχώρι, Οι προπονητές και υπεύθυνοι των τμημάτων τσέκαραν την ετοιμότητα των 2 ομάδων και έβγαλαν σημαντικά συμπεράσματα τόσο για την συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς όσο και για το μέλλον

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Μακεδονίας (4ος Όμιλος)

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα της Βέροιας για τον 4ο όμιλο της κατηγορίας Κ16 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας απέναντι στην ομάδα του Αξού Ανατολικού, που την έφερε ξανά στην κορυφή του ομίλου. Το πρώτο ημίχρονο ήταν και το ποιο ενδιαφέρον του αγώνα. Η ομάδα της Βέροιας κατάφερε στο 15΄ να προηγηθεί στο σκορ αλλά ισοφαρίστηκε γρήγορα στο 22΄ με πέναλτι που αξιοποίησε η ομάδα του Αξού στο 27΄ και 30΄ κατάφερε η ομάδα της Βέροιας να σκοράρει και να πάρει ξανά τα ηνία του αγώνα. Στο 35΄ όμως η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε παίχτης της ομάδας της Βέροιας έφερε την ανισορροπία των ομάδων και την μείωσε του σκορ για την ομάδα του Αξού στο 38΄σε 3-2 Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες της Βέροιας μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα αν και δεν είχαν την αριθμητική υπεροχή έκλεισαν τους χώρους και τελικά κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου άλλα να σκοράρουν ακόμα 4 τέρματα και να διευρύνουν την νίκη τους με τελικό σκορ 7-2. MVP του αγώνα αναδείχτηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας ΛΑΦΑΡΑΣ Α. με τα 7 γκολ που πέτυχε. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις GOLDEN BOYS

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Διαμαντόπουλος,, Δούκας, Νικόπουλος, Αναστασόπουλος, Καρύδας, Παναγιωτίδης, Κετόγλου, Αδαμίδης, Λαφάρας, Σαββίδης (Μούκας), Χατζηπάντος.

ΑΞΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ: Αβραμίδης, NERPJETRI, Παντατζίδης, ΒELI E, Ρίκα, Πανασής, SALLA, BELI B, Γκουτσίδης, MUSA, DOMI.

ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ τη ομάδας της Βέροια πέτυχε ο: Λαφάρας (7)

Διαιτητής του αγώνα ο κος Εξαδάχτυλος.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 15 ΕΠΣ Μακεδονίας (Ειδική Κατηγορία)

Ρεπό είχε η ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας στην ειδική κατηγορίας Κ15, λόγω αναβολής της διεξαγωγής του αγώνα απέναντι στους Μπέμπηδες 2000.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Ημαθίας

Με σοβαρές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα της Βέροιας στην κατηγορία Κ16 για την 14η αγωνιστική του πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας απέναντι στην δυνατή ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας με αποτέλεσμα γνωρίσει την ήττα και να την πλησιάσουν ακόμα περισσότερο οι διώκτες της Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-4 υπέρ της Ακαδημίας Βέροιας Η αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Κουλούρας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Μποσίνας, Τσουλτσίδης, Λουτζιανιώτης, Γιαγτζίδης, Παπαδόπουλος, Τσιάμπας, Αβετίδης, Σωτηριάδης, Δάρλας, Χατζηθεοδώρου, Στραβέλας. Αγωνίστηκαν και οι Βρανάς, Κατσαβός, Μελιόπουλος και Γελαδάρης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πιλιτσίδης, Λαζαρίδης, Γιοβανόπουλος Π., Γιοβανόπουλος Γ., Στεργιόπουλος, Βαρσαμόπουλος, Τσιουγγαρής, Σαμαράς, Πουρλίδας, Κούβαρος, Μαραβελάκης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Δολδούρης, Γιούπης, Τσίλης και Αλιμέτα.

ΣΚΟΡΕΡ: Το γκολ για την ομάδας της Βέροια πέτυχε ο Δάρλας και για την Ακαδημία της Βέροιας οι Γιοβανόπουλος Γ., Γιοβανόπουλος Π., Τσιουγγαρής, Παπαδόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ο κος Γκαλαΐτσης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσόπουλο και Σαββίδη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 12 ΕΠΣ Μακεδονίας

Την ήττα γνώρισε η ομάδα της Βέροιας σε αγώνα απέναντι στην ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ (1)

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΡΩΤΕΑ

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποίησε ακόμα ένα τμήμα της Κ12 της Βέροιας με την αντίστοιχη ομάδα της ακαδημίας GOLDEN BOYS. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας GOLDEN BOYS.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ10 – Κ8 – Κ6

Αγωνιστικό ρεπό είχαν τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 14 ΕΠΣ Ημαθίας

Ευρεία νίκη πέτυχε η ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας στην κατηγορία Κ14, επικρατώντας εκτός έδρας της ομάδας του ΓΑΣ Κοπανού με σκορ 0-9. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κοπανού

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ: Ιντος, Λιθοξόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Πιπερίδης, Φωτιάδης, Γκιούλα, Γουτουλέφας, Γατουρτζίδης, Δούμος, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης. Επίσης συμμετείχαν Μπαλτατζίδης, Παρθελόποθλος, Κοσμίδης , Ιντος Α., Σιάπκος.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καρασαρίδης, Τσούκας, Λαμπριανίδης, Ανάστου, Κουνσουλάκης, Θυμιόπουλος, Καρατάσιος, Σγουρός, Τρούπκος, Βασιλείου, Ντοκάϊ. Επίσης συμμετείχαν οι Ντέλας, Μουρατίδης, Κεχαγιάς, Καρασαββίδης, Αχλιώπας, Κουρίδης, Παπαδόπουλος.

ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ για την ομάδας της Βέροια πέτυχαν οι Καρασαββίδης (2), Κονσουλάκης (2), Αχλιώπας (2), Κεχαγιάς, Γελαδάρης, Βασιλείου.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Οι δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της Βέροιας για τη...

Ξεκίνησε τον προγραμματισμό της η Βέροια - Έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις

Ξεκίνησε τον προγραμματισμό της η Βέροια - Έρχονται οι...

δώ και λίγες μέρες ξεκίνησε δυνατά τον προγραμματισμό...

Έρχονται αλλαγές… εμπόδια στα ερασιτεχνικά σωματεία!

Έρχονται αλλαγές… εμπόδια στα ερασιτεχνικά σωματεία!

Σημαντικά εμπόδια θα πρέπει να ξεπεράσουν τα...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Αλλάζει όνομα η Βέροια

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Αλλάζει όνομα...

Παρουσία 70 μελών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την...

Συνέντευξη του νέου ειδικού συνεργάτη της ΒΕΡΟΙΑΣ στον ΑΚΟΥ 99.6  Β. Γαλανομάτης: «Νέο ξεκίνημα για να ανέβει η Βέροια τις κατηγορίες και να επιστρέψει στην Σουπερλιγκ 2»

Συνέντευξη του νέου ειδικού συνεργάτη της ΒΕΡΟΙΑΣ...

Ο νέος ειδικός συνεργάτης του προέδρου και του...

Βέροια: Ο νέος γενικός αρχηγός και η στελέχωση της ομάδας

Βέροια: Ο νέος γενικός αρχηγός και η στελέχωση της...

Μετά την συμφωνία με το νέο προπονητή Σταύρο...

Ανακοίνωσε το νέο της προπονητή η Βέροια

Ανακοίνωσε το νέο της προπονητή η Βέροια

Το νέο προπονητή της ανακοίνωσε η ομάδα της Βέροιας,...

Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Βέροιας

Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η γυναικεία...

Την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...