Παύλος Δερμιτζάκης.

Παύλος Δερμιτζάκης. "Δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο"

Μετά την λήξη του αγώνα και την νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας ο προπονητής της Βέροιας κ. Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε τα εξής.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο και αγχωτικό παιχνίδι,  δύσκολο γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία  τουλάχιστον στην έδρα της ξέρει τι ζητάει αλλά παράλληλα και ένα γήπεδο που είναι τροχοπέδη για να μπορέσουν και οι δύο ομάδες , να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά θα μιλήσω για την ομάδα μου που βάζει την μπάλα κάτω και παίζει συνδιαστικό ποδόσφαιρο , ένα γήπεδο που δεν μπορούσαμε  να  ξεδιπλώσουμε το ταλέντο και την ποιότητα που έχουμε είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά είμασταν κυρίαρχοι και στο α' αλλά και στο β' ημίχρονο .

Απλά στο α' δεν είχαμε την ουσία που θα χρειαζόταν , ενώ είχαμε την κατοχή . είχαμε την κυκλοφορία και προσπαθούσαμε και από τον άξονα και από τα άκρα να πιέσουμε τον αντίπαλο δεν είμασταν συγκεκριμένοι να βάλουμε με καλές προϋποθέσεις την μπάλα στην μεγάλη περιοχή ώστε να δημιουργηθεί κάποια φάση και κάποιο γκολ. 

Στο β' ημίχρονο νομίζω γίναμε ποιο  συγκεκριμένοι και στις αλλαγές του παιχνιδιού και στις αλλαγές   με τις μπάλες ώστε να φορτώνουμε  και να δημιουργούμε δυνατές πλευρές και έτσι στο 74' λεπτό ήρθε το 0-1 και στην συνέχεια προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας .

Ήταν δεδομένο οτι ο αντίπαλος  θα μας πίεζε και μας πίεσε είχε μία καλή φάση προς το τέλος  αλλά θεωρώ οτι τέλος καλό όλα καλά. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά θα βγάλουμε 7 παιχνίδια σε 21 μέρες ( έχουμε και άλλο παιχνίδι την Τετα΄ρτη στον Βόλο με τον Ολυμπιακό) και το ερχόμενο Σάββατο με τον Ολυμπιακό Β'  καταλαβαίνεται  οτι  υπάρχει μία μεγάλη καταπόνηση , γι αυτό δεν περισσεύει κανείς .

Είδαμε και σήμερα πως μπήκαν παιδιά από τον πάγκο να μας βοηθήσουμε να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας χάριζε την νίκη , αλλά παράλληλα να μπορέσουμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα . όλοι χρειάζονται όλοι είναι απαραίτητοι , για μένα όλοι είναι βασικοί και ο στόχος είναι κοινός για όλους. 

Γι αυτό είμαι πα΄ρα πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια  που καταβάλουν τα παιδιά και θεωρώ οτι με αυτή την νοοτροπία που έχουμε στο τέλος θα δικαιωθούμε. 

Καλή συνέχεια στον Απόλλων Λάρισας και ευχαριστούμε για την φιλοξενία.  Είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα και με ένα καλό προπονητή που έχει να πετύχει τον στόχο της και να παραμείνει στην κατηγορία." 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις επιστροφές και ένας… πρωτάρης στη Super League 2

Τρεις επιστροφές και ένας… πρωτάρης στη Super League 2

Καβάλα, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Παναργειακός και...

Με το δεξί στα μπαράζ ανόδου η Αλεξάνδρεια, νίκησε 2-0 τα ΙΕΚ Δέλτα

Με το δεξί στα μπαράζ ανόδου η Αλεξάνδρεια, νίκησε 2-0 τα...

Νικηφόρα ξεκίνησε τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική...

Β' ΕΠΣΗ: Το πανόραμα της τελευταίας αγωνιστικής

Β' ΕΠΣΗ: Το πανόραμα της τελευταίας αγωνιστικής

Έπεσε την Κυριακή (28/4) το απόγευμα η αυλαία στο...

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...