Μεγάλο διπλό στον Βόλο 0-2 τον Ολυμπιακό η Βέροια .Ξέφυγε στην βαθμολογία

Μεγάλο διπλό στον Βόλο 0-2 τον Ολυμπιακό η Βέροια .Ξέφυγε στην βαθμολογία

Χωρίς  να δυσκολευθεί ιδιαίτερα  ο ΝΠΣ Βέροια πέρασε και από τον Βόλο στον εξ αναβολής αγώνα με τον Ολυμπιακό τον οποίο κέρδισε με 0-2 και αποσπάστηκε ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η Βασίλισσα του βορρά πα΄ρα τα όποια εμπόδια και το εχθρικό κλίμα που αντιμετώπισε στην Νεάπολη του Βόλου  κατάφερε με απλό τρόπο και χάρις στην ανωτερότητα της σαν ομάδα να κερδίσει καθαρά με 0-2 και φυσικά να μην αφήσει τους γηπεδούχους να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Βελλίδη.

Όταν είσαι  μεγάλη ομάδα μέσα  στα γήπεδα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και πουθενά. Ούτε οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες  μπορούν να αλλάξουν κάτι γιατί ο προγραμματισμός που έκανε η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία τώρα φαίνονται. 

Αυτό που γράφαμε τόσο καιρό για την σκληρότητα και τις αντοχές που πρέπει να έχουν οι ομάδες για να βγάζουν  7 παιχνίδια σε 21 μέρες όπως δήλωσε κάποια στιγμή ο  προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης. θέλει δυνάμεις και κότσια μέχρι το τέλος. 

Αυτά τα έχει η βασίλισσα του βορρά και γι αυτό  φέρνει αυτά τα αποτελέσματα στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. 

Αυτό συνέβη και στον Βόλο με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μην έχει στην διάθεση του "βασικούς" παίκτες όπως οι Σκόνδρας, Γιακουμάκης και Παπαχρήστου , ( και τον Μπουκουβάλα για πολλές αγωνιστικές ) αλλά οι αντικαταστάτες τους τους αναπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο. 

Δίκαιη και καθαρή νίκη 

Από την αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και με σωστή ανάπτυξη και με πίεση στην άμυνα του Βόλου κατόρθωσε πολύ γρήγορα να ανοίξει το σκορ στο 19' όταν ο Μουχάλης έκανε πολύ ωραία σέντρα η μπάλα έφθασε στην περιοχή του Βόλου και ο Γιάννης Πασάς πέτυχε το 0-1 που είναι το δικό του 19ο γκολ στο πρωτάθλημα. 

 Από κει και μετά όπως πάντα το ξέρουν πλέον όλοι οι παίκτες  η σωστή διαχείριση  του παιχνιδιού  με στόχο την καλή άμυνα και φυσικά και στις γρήγορες αντεπιθέσεις. 

Σε όλο το α' ημίχρονο οι γηπεδούχοι μετρημένες φορές απείλησαν την εστία της Βέροιας χωρίς να θεωρηθεί κάποια σπουδαία ευκαιρία. 

Μάλιστα η Βέροια έφθασε κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Σάββα Μούργο που πλάσαρε ωραία και ο Ξενοδόχωφ απέκρουσε σωτήρια με τα πόδοα και έσωσε την εστία του από 2η βέβαιη παραβίαση .

Και στο β' ημίχρονο η ίδια εικόνα με την Βέροια να ελέγχει και μάλιστα να "κλειδώνει" την νίκη στο 65' λεπτό με το εκπληκτικό γκολ του Πεταυράκη που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Το 0-2 "έκοψε" τα πόδια των γηπεδούχων  που θέλησαν αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, αλλά σε 1-2 φάσεις ήταν παρών ο έμπειρος τερματοφύλακας της Βέροιας ο Μάρκος Βελίδης.  

Έτσι μία ακόμη και πάλι καθοριστική νίκη πέτυχαν οι παίκτες της Βέροιας σκορπίζοντας την χαρά στους φιλάθλους της βασίλισσας 

Καλή  ήταν η διαιτησία του Βλάχου και των βοηθών του, Καραθανάση και Γουρνιά, όλοι του Σ.Δ. Ανατολικής Αττικής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τιμόθεος Καβακάς): Ξενοδόχωφ, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίπποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Μάνγκα (53’ Σαλίμ), Κόλα (84’ Χατζής), Κουντουριώτης (76’ Κατσούκης), Σιάφα (84’ Κότος), Γκαργκαλατζίδης (53’ Ντος Σάντος), Βερνάρδος.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Δημόπουλος (71’ Μπλέτσας), Μαραγκός, Κάτσε, Μούργος (46’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (86’ Αντέμ), Καπνίδης, Πόζογλου (71’ Φοφανά), Πασάς (78’ Κουάτενγκ).

- Στον άλλο αγώνα της ημέρας  Απόλλων Πόντου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1 

βαθμολογία 

1ΒΕΡΟΙΑ2355
2Λάρισα2247
3Αναγ. Καρδίτσας2244
4Ξάνθη2236
5Νίκη Βόλου2335
6ΠΟΤ Ηρακλής2333
7Αλμωπός Αριδ.2331
8Ολυμπιακός Β'2229
9Π.Α.Ο.Κ. Β'2129
10Θεσπρωτός2224
11Απόλλων Πόντου2222
12Απόλλων Λάρισας2222
13Πανσερραϊκός2220
14Τρίκαλα2220
15Πιερικός2119
16Ολυμπιακός Βολου2119
17Καβάλα                                 21-16

 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...