Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων υποδομής  ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων υποδομής ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Συνέχεια στις νίκες με πολύ καλή εμφάνιση για την U19 της Βέροιας, πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Φιλιππούπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.
Οι παίκτες της Βέροιας ήταν αποτελεσματικοί στις επιθετικές πρωτοβουλίες αλλά και εξαιρετικοί ανασταλτικά, με αποτέλεσμα να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να φτάσουν το τελικό σκορ σε 0-3.
Στο 19’ ο Γιαγτζίδης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 34’ ο Μιχαηλίδης είχε δοκάρι για την Βέροια. Ένα λεπτό πριν το 45’ ο μαχητικός Παναγιώτου από πλευράς Απόλλωνα έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού τράνταξε το δοκάρι του Βάντση. Στην επαναφορά της μπάλας ο Κούρτι από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε μία τεράστια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 54’ ο Μπεκιαρίδης με σουτ από πολύ κοντά (έμμεσο φάουλ από την μικρή περιοχή) έκανε το 0-2. Το τελικό 0-3 σημείωσε στο 85’ με ωραίο τελείωμα ο Μπεκιαρίδης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ : (Θοδωρής Σκύφτας): Μπακαρός, Γαρυφάλλου, Φαντίδης, Πρασσάς, Μπιθιτζής, Μόκας (Βλάχος), Λεπενιώτης, Παναγιώτου (Τζίμουλας), Αγριόδημος (Γκαντέλας), Τερζούδης ( Καρακώτσογλου), Διβανές.
ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: (Τάσος Ανθυμιάδης): Βάντσης, Χαβαριόπουλος (Καραγιάννης), Χοχλιούρος, Καρασαρίδης, Τασιόπουλος, Βασιλειάδης, Λαζεκίδης, Μιχαηλίδης (Μπεκιαρίδης), Γιαγτζίδης (Περπερίδης), Μωυσίδης (Τσέας), Χερίδης (Λουτζιανιώτης).
ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ τη ομάδας της Βέροια πέτυχε οι: Γιαγτζίδης, Μπεκιαρίδης (2).
⚽ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Μακεδονίας (4ος Όμιλος)
Πρωτοπόρα με την καλύτερη επίθεση και άμυνα βρήκε την ομάδα της Βέροιας του Απόστολου Χατζάρα η ολοκλήρωση της 1ης φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας στον 4ο όμιλο της κατηγορίας Κ16.
Στον τελευταίο αγώνα που θα καθόριζε τον πρωτοπόρο του ομίλου η ομάδα της Βέροιας επιβλήθηκε ολοκληρωτικά απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Καμπανιακού. Στο 20΄ η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να ολοκληρώσει το πρώτο μισό του αγώνα προηγούμενη 1-0.
Μετά την ανάπαυλα η ομάδα της Βέροιας μπήκε ακόμα πιο δυνατά και κατάφερε στο 50΄να κερδίσει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία και στην συνέχεια να αυξήσει ακόμα περισσότερο το εύρος του σκορ στο 61΄και 67΄. Στο 70΄ η ομάδα του Καμπανιακού έμεινε με 10 παίκτες, μετά από αποβολή με κόκκινη κάρτα ποδοσφαιριστή της για αντικανονική ενέργεια.
Το τελικό σκορ έγραψε 5-0 υπέρ της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ
Σημειώνεται ότι και οι δύο ομάδες της ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ μαζί με την ομάδα με την οποία ισοβάθμησε του ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ προκρίθηκαν για την φάση των 16 του πρωταθλήματος και αναμένουν την κλήρωση των αγώνων
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις GOLDEN BOYS.
ΚΑΤΑΤΑΞΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ:
ΒΕΡΟΙΑ 28 Β
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 23 Β
ΑΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 23 Β
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Διαμαντόπουλος,, Δούκας, Νικόπουλος, Παναγιωτίδης, Καρύδας (Κετόγλου), Τούφας, (Σωτηριάδης), Λαφάρας, Σαββίδης (Παπαδόπυλος), Αδαμίδης, Χατζηπάντος Βασιλακάκης (Τσάνη),
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δήμου Σ, Παπαδόπουλος, Κουκουρδής, Σκουλαριώτης, Τζιαντόπουλος, Μυγδαλιάς, Αναστασόπουλος, Σπανίδης, Σπανίδης, Κοιμτζής, Παναγιωτόπουλος Έπαιξαν επίσης οι Ραγιαν, Αναστασόπουλος, Topalli,
ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ τη ομάδας της Βέροια πέτυχαν οι Λαφάρας (3), Αδαμίδης, Κετόγλου
⚽ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 15 ΕΠΣ Μακεδονίας (Ειδική Κατηγορία)
Ισόπαλος έληξε ο αγώνας για την 15 η αγωνιστική με σκορ 3-3 μεταξύ της ομάδας της Βέροιας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας στην ειδική κατηγορίας Κ15, απέναντι στην ομάδα ΕΘΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΥΛΑΙΑΣ.
Το ματς κράτησε σε αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τους παίκτες, προπονητές και θεατές του αγώνα καθώς η τελευταία αποτυχημένη μεγάλη ευκαιρία της Βέροιας για να πάρει την νίκη ήταν πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίξει το τέλος του αγώνα.
Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την νίκη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην λείπουν οι δυνατές αγωνιστικές αψιμαχίες. Το τελικό αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδες.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Μπόσινας, Βράνας, Γιαγτζίδης, Μελιόπουλος,, Λουτζιανιώτης, Τσιάμπας, Βήτος, Σωτηριάδης, Αβετίδης, Στραβέλας, Καρασαββίδης Έπαιξαν επίσης οι Χατζηθεοδώρου, Παπαδόπουλος, Κατσαβός, Κόρο και Σιουκιούρογλου.
ΕΘΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ: Πασχαλίδης, Αρβανιτίδης Σ, Αθανασιάδης, Ζαχαράκης, Θεολόγου, Καρακώστας, Καρυπίδης, Κάσσις, Κεφάλας, Κυθαρίδης, Σανδραμάνης, Έπαιξαν επίσης οι Σωτηράκογλου, Γαϊτανίδης, Τσιριμόκος, Κουκλής, Καραγιώρας Γωνιάδης.
⚽ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 16 ΕΠΣ Ημαθίας
O αγώνας της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ-16 ανάμεσα στις ομάδες ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ και ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 11 π.μ., ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ λόγω ανίχνευσης θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, κατόπιν ελέγχων που διενεργήθηκαν, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.)..
⚽ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 12 ΕΠΣ Μακεδονίας
Ακόμα μία νίκη για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ στην κατηγορία Κ12 η οποία επικράτησε με σκορ 8-1 επι του Μακεδονικού Νεάπολης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Συμεωνίδης, Οικονομίδης, Ευθυμιάδης, Δελαντώνης, Κουτσίδης, Μούρνος, Καραγκιοζόπουλος, Κατσαβός, Στογιάννης, Ιωσηφίδης Επίσης έπαιξαν Τσαχουρίδης, Ίντος και Κούλα
ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ τη ομάδας της Βέροια πέτυχαν οι Κούλα, Καραγκιοζόπουλος, Συμεωνίδης, Ευθυμιάδης, Ιωσιφίδης.
⚽ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ Κ12 -Κ10 – Κ8 – Κ6 (Ανεξάρτητο πρωτάθλημα ακαδημιών)
Το Σάββατο 19 Μαρτίου τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ συμμετείχαν σε αγωνιστικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι με την συμμετοχή των ομάδων Ένωσης Απ. Παύλου – ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Η Διοίκηση των τμημάτων υποδομής ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία των τμημάτων της και υπόσχεται να ανταποδώσει στις εγκαταστάσεις της.
????Κυριακή 20 Μαρτίου
⚽ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Κ 14 ΕΠΣ Ημαθίας
Μία ακόμα νίκη πέτυχε η ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας στην κατηγορία Κ14, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικρατώντας εκτός έδρας της ομάδας της ΈΝΩΣΗΣ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ (Μακροχώρι) με σκορ 1-3. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου,
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Λαμπριανίδης, Ντέλας, Κατσαβός, Παπάζογλου, Λαμπριανίδης, Καρατάσιος, Αχλιώπας, Κεχαγιάς, Βασιλείου, Καρασσαβίδης Κουνσουλάκης. Επίσης έπαιξαν Κουπίδης, Βήτος, Παυλόπουλος, Σγουρός, Τσαμουρίδης, Ντοκάϊ.
ΣΚΟΡΕΡ: Τα γκολ για την ομάδας της Βέροια πέτυχαν οι Κουνσουλάκης, Καρατάσιος, Αυτογκόλ.
☑ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
☑ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
☑ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
☑ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...