Παύλος Δερμιτζάκης.

Παύλος Δερμιτζάκης." Ήταν πέναλτι καθαρό και όχι "αυστηρό".

Πρώτη φορά ο προπονητής της Βέροιας Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα μίλησε σε έντονο ήφος για την φάση του πε΄ναλτι γιατί όπως φάνηκε στο βίντεο ο σπήκερ της ΕΡΤ3 Τάσος Σταμπουλ΄ης το θεώρησε αυστηρό. 

"Καταρχήν έγινε ένα πα΄ρα πολύ καλό παιχνίδι, γιατί είχε πα΄θος και διάθεση είχε ένταση είχε πολλές φάσεις και είχε και γκόλ. 

Ξέραμε οτι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομα΄δα αλλά μία ομάδα που δεν ε΄χει τον στόχο που έχουμε εμείς 

Μπήκαμε πολύ αποφασιστικά το α' ημίχρονο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο για΄τι ξέραμε οτι έχει την δυνατότητα να έχει μία κατοχή χωρίς να μας δημιουργεί προβλήματα , αντίθετα εμείς στα κλεψίματα της μπάλας να εκμεταλλευτούμε τους χώρους  και με ικανούς παίκτες να βγούμε μπροστά στο σκόρ κάτι το οποίο έγινε. 

Νομίζω οτι το 3-0 τα λέει όλα για το α' ημίχρονο αλλά ξέραμε οτι ο Ηρακλής παρά το εις βα΄ρος του σκόρ δεν θα έμενε χωρίς αντίδραση και μας αιφνιδιάσε  με το γρήγορο γκολ  

Ο αντίπαλος  μας πίεσε μόνο από στατικές φάσεις . Δεν κινδυνεύσαμε με άλλον τρόπο . Ξέραμε οτι είναι μία ομάδα που έχει καλά κτυπήματα καλούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι  και θεωρώ οτι εκεί ήταν και το πρόβλημα  μας και η αδυναμία μας.  Τέλος καλό όλα καλά. 

Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη νίκη  είμαστε μία ομάδα που  δικαιολογούμε κάθε παιχνίδι στην θέση που βρισκόμαστε  και θα μείνω σε μία δήλωση του ογκόλιθου Γιώτη Τσαλουχίδη που τυχαίνει να έχει γενέθλια σήμερα οτι ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας  και με κανένα άλλο.

Θέλω όμως να πώ επειδή γνωρίζω τον Τάσο Σταμπουλή (ρεπόρτερ της ΕΡΤ3 έκανε την περιγραφή του αγώνα ) όταν περιγράφουμε μία φάση δεν λέμε για αυστηρό πε΄ναλτι  δεν υπάρχει αυστηρό πέναλτι υπάρχει πε΄ναλτι . Διότι άν παίκτης πάει πίσω από τον αντίπαλο με τα δύο πόδια είναι καθαρός ορισμός του πε΄ναλτι. Αν θέλουμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις  να τις κα΄νουμε όχι όμως απέναντι στην. Βέροια  Γιατί και μείς  και εγώ προσωπικά είμαστε μία ομ΄άδα από την επαρχία και την Βόρεια Ελλάδα.  με πείραξε όταν ακούω μετάδοση για αυστηρό πέναλτι. 

Ήταν πε΄ναλτι καραμπινάτο  και συγχαρητήρια στα παιδιά  για όλη την προσπάθεια η οποία έγινε και δικαιολογούμε κα΄θε παιχνίδι οτι η ομάδα είναι εκεί γιατί έχουμε παιδιά που γυαλίζει το μα΄τι τους και θέλουν να αναδειχθούνε. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας μεγάλη βοήθεια τους. 

Θέλω να πιστεύω οτι και στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα πάει έτσι μέχρι στο τέλος και μακάρι στα μπαράζ να μπορέσουμε να ζήσουμε το όνειρο που όλη μαζί έχουμε  κτίσει. 

Σε ερώτηση για την νίκη της Ξάνθης επι της ΑΕΛ ο κ. Δερμιτζάκης είπε.

"Δεν κοιτάω τι κάνει η Λάρισα  εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας . Έχουμε ακόμη έξη παιχνίδια στα οποία η ομάδα μου θα προσπαθήσει να τα κερδίσει και να ε΄χουμε την καλύτερη  βαθμολογική συγκομιδή στην κατηγορία .


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...