Πρωταθλήτρια Κ16 η ομάδα του ΝΠΣ Βέροια 7-1 στο τελικό την Νάουσα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας

Πρωταθλήτρια Κ16 η ομάδα του ΝΠΣ Βέροια 7-1 στο τελικό την Νάουσα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας

Στο θρόνο της επιτέλους, μετά από τα 2 χρόνια μη διεξαγωγής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, ανέβηκε η Βασίλισσα του Βορρά – Τμήμα Κ16 του Απόστολου Χατζάρα, επικρατώντας με σκορ 7-1 στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα, στο Ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων.
⚽Η ομάδα της Βέροιας μπήκε με τον αέρα του φαβορί κάτι που απέδειξε στο 3ο μόλις λεπτό ανοίγοντας το σκορ μετά από κόρνερ από τα αριστερά, που εκτέλεσε ο Αδαμίδης και κεφαλιά του Χατζηπάντου.
⚽Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από τα δεξιά αυτή τη φορά, στο 10΄ήρθε και το δεύτερο γκολ της Βέροιας: κόρνερ ο Κετόγλου, καρφωτή κεφαλιά του Λαφάρα και 2-0.
⚽Από ατομική προσπάθεια του Λαφάρα στο 14΄ ήρθε και το τρίτο γκολ της Βέροιας.
⚽Στο 20΄ μακρινή μπαλιά του κεντρικού μπακ της Βέροιας Αναστασόπουλου στον Λαφάρα και 4-0.
⚽Στο 32΄ πλέον η νίκη της Βέροιας πήρε μεγάλες διαστάσεις με ατομική προσπάθεια και σέντρα από τα δεξιά του Κετόγλου, η κεφαλιά του Τούφα ανέβασε το σκορ του αγώνα στο 5-0.
⚽Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα ένα γκολ στο 34΄ με τον συνήθη τρόπο: κόρνερ στην δεξιά πλευρά όπως επιτίθετο η Βέροια από τον Κετόγλου διπλή προσπάθεια του Αναστασόπουλου και 6-0.
⚽Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Βέροιας απλά διαχειρίστηκε το σκορ κρατώντας πάντα την πρωτοβουλία των κινήσεων.
⚽Στο 54΄ μετά από κλέψιμο και δυνατό σουτ ο δεξιός μπακ της Βέροιας Καφτηράνης σημείωσε το έβδομο γκολ.
⚽Το τελικό σκορ έκλεισε με το γκολ της τιμής για τον ΦΑΣ Νάουσα μετά από δυνατό σουτ του Κουκούγια λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Βέροιας Διαμαντόπουλο.
Με την λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια και οι αθλητές της Βέροιας σχηματίζοντας αψίδα χειροκρότησαν τους αντίπαλους αθλητές για την εμφάνισή τους στον αγώνα και στην συνέχεια πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίρνοντας το κύπελο από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας κου Στέργιου Μουρτζίλα ο οποίος τους συνεχάρη για την κατάκτησή του. Ιδιαίτερη στιγμή η απονομή του κύπελο στους άτυχους - τραυματίες αθλητές της ομάδας μας Τσούχα και Λογγινίδη.
Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνουμε για το ήθος και την προσπάθεια όλων τον ομάδων - αθλητών, διαιτητών και φιλάθλων που συμμετείχαν στην τελική φάση του πρωταθλήματος αποδεικνύοντας την δυναμική του αθλήματος στο Νομό.
Κλείνοντας, θα πρέπει να τονίσουμε την επιτυχημένη οργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος από τη διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας και να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό της ΕΠΣ Ημαθίας για την φιλοξενίας της ομάδας μας.
????ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Διαμαντόπουλος, Καρύδας (Βασιλακάκης), Δούκας (Μούκας), Νικόπουλος, Αναστασόπουλος, Παναγιωτίδης, Κετόγλου, Τούφας (Στύμος), Λαφάρας (Τσάνι), Αδαμίδης, Χατζηπάντος (Καφτιράνης)
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Ζήμμας, Κεσίδης, Κοκουγιά Α, Κουκουγιά Μ., Βασιλείου, Παπαμέσιος, Αντωνίου, Παπακώστας, Λαμπρίτσιος, Νατσιούλας,
☑ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
☑ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
☑ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
☑ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν στους τελικούς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Στέργιος Μουρτζίλας που έκανε και τις απονομές και οι Χρήστος Μπίκας (προεδρος ΠΑΕ Βέροια), Αχιλλέας Μπίκας (δ/νων σύμβουλος ΠΑΕ Βέροιας), Γιώτης Τσαλουχίδης (γενικός δ/ντης ΠΑΕ Βέροια .

Είναι μία από τις πολλές επιτυχίες που έχει ο ΝΠΣ Βέροια στα τμήματα υποδομής και ευχόμαστε σε λίγα χρόνια να πλαισιωθεί η πρώτη ομάδα από Βεροιώτες παίκτες με προοπτικές όπως και στο παρελθόν..

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...