Απρόσμενη ήττα Πιερικός - ΝΠΣ Βέροια 2-1.

Απρόσμενη ήττα Πιερικός - ΝΠΣ Βέροια 2-1.

Την ήττα γνώρισε στην Κατερίνη από τον ψυχωμένο Πιερικό η ομάδα της Βέροιας με 2-1 και  μπορεί η διαφορά να παρέμεινε  στους 6 βαθμούς αφού η 2η της βαθμολογίας ΑΕΛ θα παίξει στον Βόλο με την φορμαρισμένη Νίκη. την Πέμπτη. 

Το όποιο αποτέλεσμα από αυτόν τον αγώνα θα δώσει διαφορετική εικόνα  και  σασπένς μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος με τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.  

Όπως και να γίνει πάντως  η ΄΄ήττα  αυτή στην Κατερίνη  από τον Πιερικό θα μπορούσε να αποφευχθεί, αφού η ομάδα προηγήθηκε στο σκορ, ήταν καλύτερη στο α ΄ημίχρονο κυρίως από τους γηπεδούχους με ευκαιρίες και κατοχή της μπάλας.

Λίγο η ατυχία περισσότερο η υποτίμηση του αντιπάλους ήρθε αυτό το αποτέλεσμα , που θα πρέπει να πεισμώσει και να φανατίσει ακόμη περισσότερο όλους τους παίκτες  , να συνεχίσουν αυτή την λαμπρή πορεία που έχει η ομάδα μέχρι τώρα και στο τέλος να κόψει πρώτη το νήμα. 

Όχι πανικός και πτώση του ηθικού, ψηλά το κεφάλι η Βέροια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και δεν θα την εγκαταλείψει κανείς  

Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν τόσο καλή ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο  όπου οι γηπεδούχοι με δύο στημένες φάσεις πέτυχαν δύο γκολ και πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς που μπορεί να τους δώσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η Βέροια που προηγήθηκε στο 23' λεπτό με  γκολ του Γαβριηλίδη αφού  σε  σέντρα του Μούργου  το σουτ του Μαρινάκη αποκρούστηκε από το δοκάρι και στην επιστροφή ο σκόρερ την έστειλε στα δίκτυα. 

Στο 34' λεπτό ο Πιερικός έφθασε κοντά στην ισοφαρίσει όταν η κεφαλία του Σάκη Κανούλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι  της Βέροιας.  

Την ευκαιρία να πετύχει το 0-2 στην λήξη του α' ημιχρόνου έχασε και πάλι η Βέροια όταν μετά το σουτ του Μούργου και την απόκρουση του τερματοφύλακα του Πιερικού ο Καπνίδης από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα αουτ. . 

Και ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε μιά και οι γηπεδούχοι με την έναρξη του β' ημιχρόνου  έφθασαν στην ισοφάριση όταν μετά από κτύπημα φάουλ του Κριμιτζά ο   Κανούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Βέροιας για να γίνει έτσι το 1-1.

Μετά το 1-1 η Βέροια μπορεί να είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεν είχε όμως πολλές επιλογές και καλές ευκαιρίες να φθάσει στο δευτερά γκολ που θα της έδινε την νίκη. 

Δυστυχώς όμως στο 76' λεπτό έγινε η ολική ανατροπή με τον Πιερικό να πετυχαίνει το 2-1 όπου και πάλι η άμυνα πιάστηκε στον ύπνο αφού μετά το φάουλ του Σουντάρ που αποκρούστηκε από το δοκάρι στην επαναφορά της μπάλας δεν βρέθηκε ένας αμυντικός της Βέροιας να διώξει την μπάλα που έφθασε στον Δεμηρτζόγλου ο οποίος εύκολα την έστειλε στα δίκτυα του Βελίδη. 

Μία καλή φάση  θα μπορούσε να είχε καλύτερη τύχη αλλά το ανάποδο ψαλίδι του Κάτσε ΄ έφυγε άουτ. 

Ψηλά το κεφάλι αφήστε τις γκρίνιες

Οι παίκτες της Βέροιας πρέπει να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι και οι φίλαθλοι να σταματήσουν τις γκρίνιες  και την αυστηρή κριτική. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή ΟΛΟΙ πρέπει να γίνουν μιά γροθιά για να  πετύχει η ομάδα τον στόχο της και οι φίλαθλοι να ξαναζήσουν όμορφες στιγμές όπως παλιά. 

 Η Ομάδα αυτή δεν θα χάσει με τίποτα την πρώτη θέση και οι παίκτες είναι έτοιμοι να πετύχουν 3χ3 γιατί μπορούν και πρέπει να το κα νουν.

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Παγουρτζής, Μιδριώτης)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τζήμας (46’ Γαλάνης), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Ζούρκος (68’ Τόσκας), Κουκόλης. Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Ίτσιος (75’ Σουντάρ), Παπαδόπουλος, Κανούλας (75’ Μπουόλι), Εμπουέλε (61’ Δεμηρτζόγλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (80’ Κάτσε), Μούργος (66’ Κουάτεγκ), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (46’ Πόζογλου), Καπνίδης (66’ Ορφανίδης).

Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής 

 Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Λάρισας: 2-2 

Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Πόντου: 2-1 

Θεσπρώτος-Πανσερραικός: 3-0 

Καβάλα-Ολυμπιακός Β': 0-0

Ξάνθη-Ηρακλής: 3-3 

 Ολ. Βόλου-Τρίκαλα: 2-0 

Πιερικός-Βέροια: 2-1 

-Πέμπτη 14/4 Νίκη Βόλου- ΑΕΛ 



Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από...

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...