Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας . Ο έμπειρος Μ. Αλέξανδρος με τον πρωτάρη Αστέρα.

Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας . Ο έμπειρος Μ. Αλέξανδρος με τον πρωτάρη Αστέρα.

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου διοργάνωσε η Διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας στην SALA της Ελιάς εν όψει του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας μεταξύ του Αστέρα Τριποτάμου και του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων    που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/4 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. στις 6 μ.μ 

Εκτός από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιο Μουρτζίλα και τα μέλη του Δ.Σ παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των δύο ομάδων οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων.   

Ο  προπονητής  των Τρικάλων Δημήτρης Πρίντζιος τόνισε ότι η ομάδα του προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά και στάθηκε άτυχη στην τριπλή ισοβαθμία διότι της στερεί την παραμονή. Ο κ. Πρίντζιος τόνισε ότι ο πρώτος στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία  περιμένοντας την απόφση της έφεσης που κατέθεσε η ομάδα του Μακεδονικού όπου αν διακωθεί η ομάδα της Θεσ/νίκης τότε ο Μ. Αλέξανδρος θα παραμείνει στην Γ' Εθνική, και ο δεύτερος στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου. «Θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ο  Αστέρας Τριποτάμου είναι μια ομάδα με σπουδαίους παίκτες και έχουν καλύτερη ψ7υχολογία λόγο της κατάκτησης του πρωταθλήματος . 

Ο προπονητής του  Αστέρα Τριποτάμου  Τάσος Χουρσουζίδης υπογράμμισε ότι ο τελικός είναι μια πρόκληση για την ομάδα του διότι συμμετέχει πρώτη φορά σε τελικό κυπέλοου της ΕΠΣ Ημαθίας .  «Σημαίνει πολλά για εμάς η κατάκτηση του κυπέλλου αλλά βασικός στόχος είναι η άνοδος» σχολίασε και πρόσθεσε ότι ήταν παιδικό του όνειρο να κοουτσάρει μια ομάδα στο γήπεδο της Βέροιας. «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε πολλά από τα Τρίκαλα αλλά είναι το φαβορί επειδή έπαιξε σε κατηγορία με δυσκολότερους αντιπάλους» ( σε ιδιαίτερη συζήτηση μας είπε οτι αν κατακτήσει το κύπελλο θα το αφιερώσει στον παππού του Τάσο Ουρζουζίδη  που έκανε μεγάλες εμφανίσεις σε αυτό το γήπεδο). 

.Ο αρχηγός των Τρικάλων Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε ότι οι δυο φιναλίστ είναι το ιδανικό ζευγάρι τελικού. «Θεωρώ τον  Αστέρα Τριποτάμου  φαβορί επειδή έχει καλύτερη ψυχολογία λόγω κατάκτησης πρωταθλήματος. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ας κερδίσει ο καλύτερος»  περιμένουμε τους φίλαθλους να χαρούν ένα καλό παιχνίδι. 

Ο αρχηγός του  Αστέρα Τριποτάμου  Αντώνης Γιόνδης είπε ότι θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. «Ας κερδίσει ο καλύτερός. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας (σ.σ. πρωτάθλημα) και περιμένουμε τα μπαράζ.

Στην αρχή της συνέντευξης  ο πρόεδρος της ΕΠΣ Στέργιος Μουρτζίλας και οι πρόεδροι Τάκης Παπαδόπουλος ( Τρικάλων) και Γιώργος Τσαχουρίδης ( Τριποτάμου ) μίλησαν για έναν αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Μουρτζίλας τόνισε πως ο αθλητισμός είναι μια γιορτή για όλους. «Δυο άξιοι αντίπαλοι θα δώσουν τον δικό τους αγώνα. Τα Τρίκαλα έχουν πάει σε 8 τελικούς, μια φορά κατέκτησαν το  Κύπελλο, ενώ είναι η πρώτη φορά για τον Αστέρα Τριποτάμου», που αναδείχθηκε πρωταθλητής της Ένωσης και φυσικά θα διεκδικήσει και το κύπελλο. Απαντώντας σε ερώτηση για την μικρή συμμετοχή ομάδων στα πρωταθλήματα ο κ. Μουρτζίλας είπε οτι η Ένωση δεν παίρνει χρήματα από την πολιτεία και εξέφρασε την αισιοδοξία του οτι του χρόνου θα υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές. 

- Μετά την συνέντευξη υπήρχε δείπνο για τις δύο αποστολές αλλά λόγο της διακοπής του ρεύματος αυτή έγινε μετ' εμποδίων...και με καθυστέρηση 

Επίσης να πούμε οτι υπήρχε πολύ΄ καλό κλίμα  και οι δύο αντίπαλοι υποσχέθηκαν πλούσιο θέαμα να χαρεί ο κόσμος το ποδόσφαιρο , να γίνει μία μεγάλη γιορτή. 

Χαιρετισμός του πρόεδρου της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιου Μουρτζίλα,. 

Αγαπητοί φίλαθλοι,

Ο αθλητισμός ανέκαθεν αποτελεί μια γιορτή για όλους μας, μια ψυχαγωγία, μια  δραπέτευση από το άγχος της καθημερινότητας. Ειδικά μάλιστα φέτος, μετά από τόσους περιορισμού, που όλοι μας χαιρόμαστε που επιστρέψαμε στις προ πανδημίας αγαπημένες μας δραστηριότητες.

Όπως όλα λοιπόν τα πράγματα, έτσι και το ποδόσφαιρο της Ημαθίας, μετά από μία γεμάτη αγωνιστική χρονιά, φορά τα γιορτινά του, για τη διεξαγωγή του φετινού Τελικού του Κυπέλλου. Το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο γιορτάζει και επιστρέφει δριμύτερο! Ένας μεγάλος τελικός, δύο αντίπαλοι άξιοι, θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για 90 λεπτά, ίσως και 120, για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Ας τους χειροκροτήσουμε!


Με τιμή

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας

Μουρτζίλας Στέργιος

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...