S2. Θεσπρωτός- ΝΠΣ Βέροια 1-3. Νάτοι  Νάτοι οι πρωταθλητές

S2. Θεσπρωτός- ΝΠΣ Βέροια 1-3. Νάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές

Φόρεσε και πάλι το στέμμα της  η Βασίλισσα του Βορρά αφού μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-3 στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού και την ήττα της ΑΕΛ με 2-0 από τον ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του Α' ομίλου και  θα διεκδικήσεις την άνοδο στην SL1  σε αγώνες μπαράζ που θα γίνουν στις 8 και 15 Μαίου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

 Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι  ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο 45λεπτο, όπου πέτυχαν 3 τέρματα και έχασαν άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες, πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, με την οποία έκλεισαν κάποια στόματα που "έλεγαν" ότι θα χαριστεί στον Θεσπρωτό.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γιακουμάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κίναλη, αλλά ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ!

Στο 7' και 9' τα σουτ του Κουάτενγκ δεν βρήκαν στόχο, όμως στο 10' ο Γιάννης Πασάς άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ, έπειτα από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Οικονόμου!

Οι Βεροιώτες συνέχισαν στον ίδιο "δαιμονιώδη" ρυθμό και στο 15' μετά από κόρνερ του Μούργου, ο Μαραγκός πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Πασά να μην προλαβαίνει με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά!

Στο 19' ο Γιακουμάκης λίγο έξω από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Κίναλης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι της εστίας του!

Δύο λεπτά αργότερα (21') ο Κουάτενγκ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κίναλη, γράφοντας το 0-2 για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Στο 29' νέα μεγάλη ευκαιρία για τη "Βασίλισσα" όταν ο Γιακουμάκης έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Πασά μέσα στην περιοχή, αυτός απέφυγε έναν αμυντικό, αλλά πλάσαρε πάνω στον Κίναλη!

Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Πασά από το ύψος της περιοχής, κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ του Θεσπρωτού, ενώ στο 33' μετά από σέντρα του Κάτσε από αριστερά, ο Γιακουμάκης έπιασε μια περίεργη κεφαλιά που έφυγε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Οικονόμου έβγαλε ωραία ασίστ για τον Μούργο και αυτός μέσα από την περιοχή πλάσαρε ιδανικά τον Κίναλη στέλνοντας για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του (0-3)!

Η μοναδική καλή στιγμή που είχε η ομάδα του Θεσπρωτού στο πρώτο μέρος, ήταν ένα συρτό σουτ του Γεωργούση στο 40' που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μάρκο Βελλίδη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός της ΒΕΡΟΙΑΣ έπεσε, κάτι απολύτως λογικό, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γίνουν πιο απειλητικοί για την εστία του Βελλίδη και μέχρι ένα βαθμό να τα καταφέρνουν.

Στο 48' ο Σαραντίδης πήγε να βγει μόνος με τον Βελλίδη αλλα ο γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα, ενώ στο 51' το σουτ του Γιακουμάκη έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 62' ο Ορφανίδης σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κίναλης.

Στο 63' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Παπαχρήστος στην προσπάθεια να διώξει τη μπαλα ανέτρεψε τον Κωνσταντίνου, με τον ίδιο παίκτη να το εκτελεί εύστοχα μειώνοντας το σκορ σε 1-3.

Στο 65' νέα ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ όταν ο Γιακουμάκης έκλεψε τη μπάλα και σούταρε με εξουδετερωμένο τον Κίναλη, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 74' όταν ο Πούφλης έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα ενώ είχε πορεία προς το τέρμα, χτύπησε στο σώμα του Σκόνδρα και απομακρύνθηκε, ενώ στο 78' οι Καπνίδης, Ισαακίδης και Πόζογλου βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, όμως το σουτ του τελευταίου ανακόπηκε σωτήρια.

Μέχρι το φινάλε δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο, με τους Βεροιώτες να πανηγυρίζουν την μαθηματική εξασφάλιση της πρώτης θέσης, που οδηγεί όπως προαναφέραμε στα μπαράζ ανόδου.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας) / Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Κωνσταντίνου, Λύγκας (46' Στεργίου), Ζιώγας (56' Μαρτίνεζ), Σαραντίδης (72' Μπονίγια), Πατσέκο (56' Βαταμίδης), Γεωργούσης (46' Πούφλης).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (55' Μπλέτσας), Κάτσε, Μούργος (55' Πόζογλου), Κουάτενγκ (46' Ορφανίδης), Γιακουμάκης (71' Ισαακίδης), Πασάς (55' Καπνίδης).


Τετάρτη 27 Απριλίου, 2022 15:30

Καβάλα1 : 1ΠΟΤ Ηρακλής
Π.Α.Ο.Κ. Β'2 : 0Λάρισα
Ξάνθη2 : 1Απόλλων Πόντου
Ολυμπιακός Βολου2 : 1Απόλλων Λάρισας
Νίκη Βόλου0 : 1Ολυμπιακός Β'
Πιερικός2 : 2Αναγ. Καρδίτσας
Αλμωπός Αριδ.0 : 1

Πανσερραϊκός




1ΒΕΡΟΙΑ3172
2Λάρισα3164
3Ξάνθη3153
4Νίκη Βόλου3151
5Αναγ. Καρδίτσας3148
6Ολυμπιακός Β'3148
7ΠΟΤ Ηρακλής3145
8Π.Α.Ο.Κ. Β'3144
9Αλμωπός Αριδ.3139
10Απόλλων Πόντου3136
11Θεσπρωτός3133
12Πιερικός3232
13Πανσερραϊκός3132
14Απόλλων Λάρισας3132
15Καβάλα3131
16Ολυμπιακός Βολου3129
17Τρίκαλα3121

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από...

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...