Λεωνίδας Λεουτσάκος: Πότε θα τελειώσει το μαρτύριο για τη ΒΕΡΟΙΑ;

Λεωνίδας Λεουτσάκος: Πότε θα τελειώσει το μαρτύριο για τη ΒΕΡΟΙΑ;

Επίθεση του Προέδρου της SL2 Λεωνίδα Λεουτσάκου σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή ο Κόσμος των σπόρ,  για την καθυστέρηση του μπαράζ ανόδου της Βέροιας – Σφοδρά παράπονα για την απόδοση του ποσοστού από το στοίχημα.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έκανε λόγο για «μαρτύριο» που υπομένει η ομάδα της Βέροιας μιλώντας στην εκπομπή «Ο κόσμος των σπορ», ενώ μεταξύ άλλων ζήτησε από την Πολιτεία να σκύψει πάνω από τα οικονoμικά προβλήματα των ομάδων της κατηγορίας, διαφορετικά όπως τόνισε «οι πρόεδροι θα βρεθούν στη φυλακή από τα χρέη».

Αναλυτικά τα όσα είπε σε απόδοση της Mikriliga.com:

Η Super League 1 μπορούσε βάσει ΚΑΠ να επικυρώσει αν ήθελε τη βαθμολογία της όπως κάναμε και εμείς. Η υπόθεση που εκκρεμεί στην επιτροπή δεοντολογίας μπορεί να τραβήξει πέντε μήνες. Θα είναι όμηρος η Βέροια για το πότε θα παίξει με τη Λαμία; Το ζήσαμε και πέρυσι με το μπαράζ της Ξάνθης που έγινε τον Αύγουστο.

Οι ομάδες μας ολοκληρώσανε το πρωτάθλημα παίζοντας Κυριακή – Τετάρτη ώστε να είμαστε έτοιμοι σύμφωνα με το πρόγραμμα της Super League και της ΕΠΟ. Μάλιστα σε προφορική επικοινωνία μας με την ΕΠΟ ήταν αυστηροί σε ενδεχόμενο οποιασδήποτε παράτασης, για να τελειώσουμε εγκαίρως το πρωτάθλημα μας. Εμείς τηρήσαμε όσα είπαμε και ήμασταν εντάξει απέναντι σε όλους.

Οι ομάδες μας έπαιξαν ήδη το ένα μπαράζ που είναι άδικο, καθώς ανεβαίνει μόνο ο ένας από τους δύο πρωταθλητές και τώρα μαθαίνουμε ότι το δεύτερο μπαράζ θα πάει πάλι πίσω. Πόσο πίσω; Βλέπουμε μια εσκεμμένη ενέργεια; Δεν κλήθηκε ο κ. Κουτσοσπύρος, κοροϊδευόμαστε. Πότε θα τελειώσει το μαρτύριο για τη Βέροια; Έχει δαπανήσει ενάμιση εκατομμύριο, δίκαια ήταν πρώτη και τώρα περιμένει και κανείς δε ξέρει να μας πει μέχρι πότε. Οι ομάδες της Super League 2 προσπαθούν με ότι έχουν να είναι εντάξει στο πλάνο αλλά κάποιοι άλλοι δεν τηρούν όσα λένε. Δεν θέλουν να τελειώσει το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο αλλά εκτός.

Είμαστε υπέρ της Βέροιας και του Λεβαδειακού σε ό,τι χρειαστούν. Θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να απαντήσουμε σε όλα τα σενάρια που βάλλουν κατά της Super League 2, για να απαντήσουν και οι χρηματοδότες των ομάδων σε ανάλογο ύφος σε αυτούς που απαντούν για εμάς.

Οι ομάδες θα τοποθετηθούν για την επόμενη μέρα, δεν μπορούμε να ζούμε σε σενάρια. Οι ομάδες μας πήραν το 40% από το στοίχημα, τώρα ευελπιστούμε να υπάρξει δικαιοσύνη και να δοθούν χρήματα αντάξια με αυτά που μας χρωστάνε. Οι ομάδες πρέπει να ξέρουν τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό τους. Τα μόνο χρήματα που πήραμε ήταν από την κρατική τηλεόραση. Περιμένουμε να δούμε αν μέχρι το τέλος αυτού ή του άλλου μήνα θα δοθούν χρήματα από το στοίχημα και τι ποσά θα πάρουν οι ομάδες.

Πέρυσι πήραμε το 40% ενώ η Super League τα πήρε όλα και καλά έκανε. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πάρει 57 χιλιάδες και έχουν μπάτζετ 1 εκατομμύριο. Οι πρόεδροι υποφέρουν. Είχαν προγραμματίσει οτι θα πάρουν κάποια χρήματα και τώρα δεν ξέρουν τι χρωστάνε.

Πρέπει να γίνει το συμβούλιο για να δούμε πως θα κινηθούμε για την επόμενη μέρα. Να βάλουμε κάτω τις ημερομηνίες για να ξεκινήσουμε 11/9 όπως θέλουμε. Δεν γίνεται να μιλάμε με σενάρια αλλά να ξέρουμε την πραγματικότητα. Η Πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω στο πρόβλημα που έχουν οι ομάδες της Super League 2 με τα χρήματα από το στοίχημα. Οι ομάδες χρειάζεται άμεσα να πάρουν όσα πρέπει, διαφορετικά οι πρόεδροι θα βρεθούν στη φυλακή από τα χρέη.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...