Δύο νίκες επί δύο αντίπαλών οι παλαίμαχοι Βέροιας στην Κρ. Βρύση . Τιμήθηκαν παλαίμαχοι παίκτες

Δύο νίκες επί δύο αντίπαλών οι παλαίμαχοι Βέροιας στην Κρ. Βρύση . Τιμήθηκαν παλαίμαχοι παίκτες

Σκληρό καρύδι οι παλαίμαχοι του ΓΑΣ -ΠΑΕ Βέροια αφού σε διάστημα  μιάς εβδομάδας  αντιμετώπισαν   τέσσερις αντιπάλους και πέτυχαν τρεις νίκες και γνώρισαν   μία ήττα 

Και αναφερόμαστε στα παιχνίδια με τον Πιερικό , με την ΑΕΠ Βέροιας την Πέμπτη 19 Μαίου στην Ραχιά  με νίκη 5-2, και τα φιλικά την Δευτέρα 23 Μαίου στην Κρ Βρύση όπου στο α' ημίχρονο  κέρδισαν τον Απόλλων Κρ. Βρύση 3-2 και στο β' ημίχρονο  τον Εδεσσαικό με 1-0. 

Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές από τα παλιά από άλλες εποχές τότε που το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό .

Στο Δημοτικό στάδιο της Κρ. Βρύσης  συναντήθηκαν παλιές δόξες  και τιμήθηκαν παίκτες που πρόσφεραν στις ομάδες τους και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.  

Έτσι πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Κρ. Βρύση οι παλαίμαχοι Ισαάκ Αδαμίδης, και Παντελής Σκαπέρδας , ο Χρήστος Υφαντίδης για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μέλος της Εθνικής ομάδας και παίκτης της Βέροιας του Παναθηναικού, και Δόξας Δράμας, ο Γιάννης Τραπεζανλίδης με θητεία στην Κρ. Βρύση και Βέροια, και ο Σταύρος Βεζυργιανόπουλος που φόρεσε την φανέλα της Κρ. Βρύσης και της Βέροιας με μεγάλη προσφορά. 

Επίσης ο κ. Δημήτρης Φωστηρόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο των παλαίμαχων της Βέροιας για την μεγάλη προσφορά και για χρόνια παρουσίας της βασίλισσας του βορρά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Α' Εθνική. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως είπαμε η Βέροια κέρδισε με 3-2 τον Απόλλων Κρ. Βρύσης και με 1-0 τον Εδεσσαικό.

Η σύνθεση της Βέροιας  Χωλόπουλος, Κολεσίδης, Μελετίδης, Τσιούχας, Στεργιόπουλος, Ζαρογιάννης, Υφαντίδης, Σαββίδης, Καραμούζας, Κίτσας Ευγένιος και Κώστας, Σπανός, Παπαστέργιος, Φουλατσικλής, Βουδούρης, ενω΄ λόγο τραυματισμού δεν αγωνίστηκαν οι Παπατζίκος, και Ελευθεριάδης. 

Μετά τον αγώνα η ομάδα των παλαίμαχων της Κρ. Βρύσης δεξιώθηκε τους παίκτες των ομάδων και τους συνοδούς σε κεντρική καφετέρια της πόλις όπου  εκεί σε φιλική ατμόσφαιρα οι παλαίμαχοι θυμήθηκαν ευχάριστες στιγμές  από την ποδοσφαιρική τους διαδρομή και στην οποία ΄ ξεχώρισε για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Κελεσίδης. 

Παραλειπόμενα ..μικρά μικρά...

Άν και η αποστολή των παλαίμαχων  της Βέροιας  ήταν με ελλείψεις στην Κρ. Βρύση κατάφερε τελικά το απόλυτο και να βρεθεί έτοιμη στις δύο αναμετρήσεις αλλά και να επικρατήσει εύκολα των αντιπάλων του χάρις και στην σωστή τακτική και διαχείριση των δύο αγώνων από τον προπονητή Γιώργο Χατζάρα  και τους συνεργάτες του. 

Στην αποστολή δεν μετείχαν οι μάχιμοι παίκτες Τρούπκος, Μαντζιαρίδης,  Νατσούρας, Βεργώνης, Παπανώτας, Αδαλόγλου, Μίλης, Τσαλουχίδης, για διαφόρους λόγους, ενώ τραυματίες ήταν οι Ελευθεριάδης, Φουλατσικλής, Παπατζίκος, Κεσίδης.

Στην αποστολή επίσης συμμετείχαν οι μη μα΄χιμοι ΄ παίκτες ,  παράγοντες,  και φίλαθλοι όπως οι Παπαδόπουλος Θωμάς, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Παν. Μιχαηλίδης, Σταφυλίδης Σούλης και Κώστας, Πουρσανίδης, Γκέσιος, Κελεσίδης, Παπαδόπουλος Τάκης, οι παράγοντες Ιωαννίδης,   Σακαλής, Μπιζετας, Χριστοφορίδης, οι φίλαθλοι από την Αλεξάνδρεια, Αντώνης Καραμούζας και Μαστροδήμος Κώστας. 

Επίσης τον αγώνα παρακολούθησαν και οι συζυγες του Υφαντίδη και Ελευθεριάδη κυρίες Άννα και Σούλα, ο παίκτης της Κρ. Βρύσης Κυζιρίδης, και ο Νάκος Βούλγαρης από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. 

Στο τέλος ο πρόεδρος των παλαίμαχων της Βέροιας Τάκης Παπατζίκος ευχαρίστησε τους παίκτες της βασίλισσας του βορρά για την παρουσίας τους στους αγώνες που διεξήχθησαν σε μία εβδομάδα δύσκολη και επώδυνη .

Τρία παιχνίδια με Πιερικό, ΑΕΠ Βέροιας και με Εδεσσαικό και Κρ. Βρύση 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις διοικήσεις των ομάδων για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα της Βέροιας και τέλος ευχαριστεί την επιχείρησης των αδελφών  Γ. Μουρτζίλα που για μία ακόμη φορά παρείχε αφιλοκερδώς φαρμακευτικό υλικό για τις πρώτες βοήθειες των παικτών μας. 

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Τσεσμετζίδη που κάλυψε με τις φωτογραφίες του  όλο το ρεπορτάζ με τις απονομές και τα στιγμιότυπα του αγώνα.  

Συλλυπητήρια για τον Βασίλη Σακελλαρίου. 

Μία μεγάλη απώλεια αφού χάσαμε τον Βασίλη Σακελλαρίου  έναν αγαπητό φίλο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ένα από τους πιό ένθερμους οπαδούς της βασίλισσας του βορρά .

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του . Καλό Παράδεισο 

Για τους παλαίμαχους Βέροιας ο πρόεδρος  Τάκης Παπατζίκος 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...