Τέλος στο όνειρο...Ισοπαλία 1-1 στην Λαμία η Βέροια που προηγήθηκε στο σκορ.

Τέλος στο όνειρο...Ισοπαλία 1-1 στην Λαμία η Βέροια που προηγήθηκε στο σκορ.

Στην Λαμία σταμάτησε το όνειρο της ανόδου της βασίλισσας του βορρά στην SL1  μετά την ταλαιπωρία την κοροϊδία , και το άγχος μιάς ολόκληρης χρονιάς  .

Η Βέροια από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής  της πρωτοφανής  πορείας έδωσε απαντήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους , δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια σε όσα γήπεδα αγωνίστηκε αλλά η κατάφορη αδικία ...επικράτησε στο τέλος..

Δεν θα δικαιολογήσουμε την απώλεια ..και ο τρόπος που χάθηκε αυτή η άνοδος, γιατί θα αδικήσουμε την Διοίκηση , την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες της βασίλισσας του βορρά που έκαναν το καθήκον τους , να αναδείξουν την Βέροια πρωταθλήτρια ...και να χάσει την πολυπόθητη άνοδο από κάποιους που θέλουν να λέγονται παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και παίρνουν λάθος αποφάσεις. 

Δεν το λέμε γιατί σε αυτή την περίπτωση αδικήθηκε η Βέροια, μπορεί να ήταν ο Λεβαδειακός και δεν ξέρουμε την νέα χρονιά ποια θα είναι η τυχερή...ομάδα που θα την πληρώσει.   

Ο καθένας τώρα από τον καναπέ ...θα κάνει την κριτική του ανεύθυνα και θα τα πει το μακρύ  και το κοντό του.

Όσοι όμως ζήσαμε αυτή την πορεία της ομάδας μόνο καλά λόγια πρέπει να πούμε σε όλους τους πρωταγωνιστές και πάνω απ' όλα και στους ηρωικούς φιλάθλους που γύρισαν ξανά κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.   "Δεν θα αφήσουμε ποτέ μόνη...το βασικό σύνθημα των οπαδών

Το πα΄λεψε και στην Λαμία 

Εικόνα και πάλι ομάδας SL1 έδειξε η Βέροια και στον δεύτερο αγώνα με την Λαμία  και έφθασε πολύ κοντά στο θαύμα , ώστε να κάνει την ανατροπή και να παραμιλάει όλη η Ελλάδα.

Προηγήθηκε στο 27' λεπτό με τον Γιακουμάκη μετά από κόρνερ του Κάτσε και έφθασε πολύ κοντά στο 0-2 στο 46' λεπτό όταν μετά από κούρσα του Βασίλη Γαβριηλίδη από το κέντρο του γηπέδου και δύσκολο γύρισμα στην μικρή περιοχή΄ της Λαμίας ο νεαρός και άπειρος Φοφανά έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία να στειλει την μπάλα στα δίκτυα την ομάδα του στην μεγάλη κατηγορία και αυτός να γίνει ο ήρωας όχι μόνο του αγώνα αλλά όλης της χρονιάς.

Το μήνυμα αυτό ..αφύπνισε τους γηπεδούχους που ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν την  'άμυνα της Βέροιας που αναγκάστηκε να υποπέσει σε πολλά αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα να  έρθει η ισοφάρισει για τους γηπεδούχους στο 78' λεπτό με τον γκολ του Μπεχαράνο  ενώ στην φάση που προηγήθηκε υπάρχει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Βέροιας που δεν έδωσε ο Ούγγρος διαιτητής που γενικά είχε σφυρίγματα υπέρ των γηπεδούχων. 

Από κει και μετά δεν άλλαξε τίποτε  και αυτό γιατί οι παίκτες της Βέροιας δεν αντέδρασαν όπως ΄ έπρεπε να φτάσουν στο 1-2 που θα πήγαινε το παιχνίδι στην παράταση.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν έξαλλά για την οριστική παραμονή τους στην SL1  ενώ οι φίλαθλοι της Βέροιας χειροκρότησαν τους παίκτες για την ηρωική προσπάθεια μέχρι το τέλος.  Πάντως είδαμε και κάποιους φιλάθλους της Λαμίας ..με αντικειμενικότητα να δίνουν συγχαρητήρια στην βασίλισσα του βορρά που τους εντυπωσίασε.   

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπογκνάρ (Μπούζας, Κομπόρ)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης (46’ Σαραμαντάς), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τσανδάρης, Νούνιεζ (74’ Ταϊρόν), Μανούσος (95' Αραμπούλι), Καραμάνος (74’ Μπανκουρά), Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπεχαράνο (82’ Γκέντσογλου).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μαραγκός (46’ Σκόνδρας), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης (77’ Οικονόμου), Κάτσε, Φοφανά (64’ Κουατέγκ), Μούργος (77’ Καπνίδης), Πασάς, Γιακουμάκης, Δημόπουλος.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από...

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο...

Γ' Εθνική: Το πανόραμα της 31ης αγωνιστικής

Γ' Εθνική: Το πανόραμα της 31ης αγωνιστικής

Με τα ματς της 31ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...