Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη - Από 20 έως 29 Ιουνίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη - Από 20 έως 29 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση με τίτλο: «Για τις αλησμόνητες πατρίδες…», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας.

 

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τίτλο: «Η συμβολή της μουσικής σε περιόδους κρίσης», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

 

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας θα τελέσει Εσπερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους Αναγνώστες και τους Ιερόπαιδες της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

 

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Τῆς φιλοξενίας μή ἐπιλανθάνεσθε» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως των εν Σκήτη Βεροίας Αγίων, ενώ στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Ημερίδα για τα 200 χρόνια από την καταστροφή της Ιεράς Μονής με τίτλο: «Μετά την καταστροφή».

 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων και είναι αφιερωμένη στον Όσιο Γέροντα Ευμένιο Σαριδάκη.

 

Το Σάββατο 25 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, με την ευκαιρία της συνάξεως των αποφοίτων της Αθωνιάδος Σχολής, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

 

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία του πρώην Δημαρχείου στο Πλατύ θα παραστεί στην εκδήλωση με τίτλο: «Εις μνήμην των Φαρασιωτών προσφύγων» και στα αποκαλυπτήρια μνημείου τιμής για τους ιδρυτές του χωριού από τον Σύλλογο Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός».

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Ορθοδόξων Πατριαρχείων και Αυτοκεφάλων Εκκλησιών.

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 12:30 το μεσημέρι θα παραστεί στην τελετή αποκαλυπτηρίων του μνημείου των Ηρωΐδων Αγίων Γυναικών της Αράπιτσας στο Χώρο Θυσίας «Στουμπάνους» Ναούσης.

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα κηρύξει την έναρξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. και στις 6:00 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια θα παρακολουθήσει τη συνέχεια των εργασιών του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 8:30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας, θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη μουσική παράσταση των αδελφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη για τα 100 χρόνια του Μικρασιατικού Ελληνισμού με τίτλο: «Μνήμη μας…», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των ΚΗ´ Παυλείων.

 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα κηρύξει τη λήξη του Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των ΚΗ΄ Παυλείων με θέμα: «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων».

 

Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.  

 

Την Τρίτη 29 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.  

 

Την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα προεξάρχει στην Ιερά Λιτανεία και στον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στο «Βήμα» του Αποστόλου Παύλου Βεροίας, όπου και θα κηρύξει την λήξη των ΚΗ΄ Παυλείων.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΚΗ’ Παύλεια» - Σε εξέλιξη το 28ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο, «Ο Απόστολος Παύλος και η διαχείριση των κρίσεων»

«ΚΗ’ Παύλεια» - Σε εξέλιξη το 28ο Διεθνές Επιστημονικό...

Την Κυριακή 26 Ιουνίου το απόγευμα στον Χώρο Τεχνών του...

Ευχαριστίες του «Ευστάθιου Χωραφά»

Ευχαριστίες του «Ευστάθιου Χωραφά»

Με την παρουσία εκατοντάδων κόσμου πραγματοποιήθηκε...

Ζεμπεκιές και Πόθεν Έσχες *Του Κώστα  Γιοβαννόπουλου

Ζεμπεκιές και Πόθεν Έσχες *Του Κώστα Γιοβαννόπουλου

Το παθαίνω κάθε χρόνο. Χούι τόχω, μόλις βγαίνουνε στο...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε Νησέλι και Λουτρό

Ο Τάσος Μπαρτζώκας σε Νησέλι και Λουτρό

Ανάρτηση του Τάσου Μπαρτζώκα στον προσωπικό...

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω *Του Γιάννη Καμπούρη

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω *Του Γιάννη Καμπούρη

Εμάς ποιος θα μας σώσει τελικά … αν όχι εμείς οι ίδιοι,...

Παύλος Παυλίδης: Ετοιμάζουμε ψηφοδέλτιο και οδεύουμε προς αλλαγή της διοίκησης στο δήμο Βέροιας - Συνέντευξη απολογισμού με καυστική κριτική στην παρούσα δημοτική Αρχή

Παύλος Παυλίδης: Ετοιμάζουμε ψηφοδέλτιο και οδεύουμε...

Οξεία κριτική στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο...

«Νέα σελίδα» στην διοίκηση των Περιφερειακών Εφημερίδων

«Νέα σελίδα» στην διοίκηση των Περιφερειακών...

Το νέο τους διοικητικό συμβούλιο εξέλεξαν οι εκδότες...

Βεσυρόπουλος: Στον μειωμένο ΦΠΑ του 6% παραμένουν οι μάσκες, τα γάντια και τα αντισηπτικά

Βεσυρόπουλος: Στον μειωμένο ΦΠΑ του 6% παραμένουν οι...

Η παράταση ισχύος προβλέπεται έως το τέλος του...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Του ΜάκηΔημητράκη@@ads-307@@Στα 1914, δύο μόλις χρόνια μετά την απελευθέρωση της Βέροιας από τους Τούρκους, «άνοιξε» στην πόλη μας το εξοχικό κέντρο - ταβέρνα «ΑΛΣΟΣ» που αργότερα έγινε γνωστό με την ονομασία...

Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας του 76χρονου συνταξιούχου δικηγόρου Φώτη Καλιάνη, που έχασε το απόγευμα της Παρασκευής (17/6) την μάχη με τον καρκίνο, που διεγνώσθη τυχαία πριν λίγες ημέρες μετά από τροχαίο...

Σε 7 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε γιατρός της Ημαθίας από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων σε ασφαλισμένους του πρώην ΙΚΑ (νυν ΕΟΠΥΥ). Σύμφωνα...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022 στην Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος των ΣΕΑ Πλατάνου, οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του...