Στέφανος Αποστολίδης

Στέφανος Αποστολίδης" Η Βέροια είναι ζωντανή ..και θα προχωρήσει μπροστά." Αχιλλέας Μπίκας. "Θα συναντηθούμε σύντομα με την επιτροπή

Μία πολύ πετυχημένη  συγκέντρωση έγινε στον πολυχωρο της Ελιάς με την πρόσκληση της πρωτοβουλίας και των ανθρώπων που θέλουν να κρατήσουν την Βέροια ψηλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. 

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν  πολλοί φορείς από την αυτοδιοίκηση  μέχρι τον εμπορικό σύλλογο με την πρόεδρο κ. Αθηνά Τσιπουρίδου , και πολλοί φίλαθλοι που αγωνιούν για το αύριο της βασίλισσας του βορρά. 

Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ξεκάθαρο  και θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ όψιν  οτι η Βέροια είναι ενωμένη και δυνατή και σύντομα θα δώσει τους αγώνες της για την τελική δικαιώσει  

Στην ενημέρωση που έγινε από τον επικεφαλής της πρωτοβουλίας κ. Στέφανο Αποστολίδη  ανακοινώθηκε οτι  52  άτομα και επιχειρήσεις στηρίζουν έμπρακτα την κίνηση αυτή δίνοντας ανάλογα ποσά για την ομάδα . Αναφέρθηκε επίσης  στην στήριξη της οικογένειας Μπίκα και ηθικά και υλικά, χωρίς να αναλύσει αυτή την πρόταση. Επίσης τόνισε οτι ε΄γινε τις τελευταίες μέρες μία προσπάθεια από τον ίδιο και τον Στέργιο Διαμάντη  ψάξαμε και βρήκαμε μερικούς επιχειρηματίες είπε ο κ. Αποστολίδης χωρίς ανταλλάγματα να δώσει ο καθένας όσα θέλει και μπορεί, και μάλιστα μέχρι στιγμής 52 άνθρωποι, επιχειρηματίες , φορείς και μάλιστα κάποιοι συνταξιούχοι δήλωσαν οτι θα στηρίξουν την ομάδα μας.  Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και μάλιστα θα τους ανακοινώσουμε στον τύπο και είναι οι εξής

 Α. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ,Venus Αγγελακόπουλος Σαράντης, Ανθουλάκης Μιχάλης, Αξιώτης Νίκος, Αποστολίδης Στέφανος, Αποστολίδης Χρήστος, Αφοι Κουτόβα, ΒΑΚΩ Α.Ε., Βούλης Γεδεών, Γερασίμου Παντελής Α/Σ Μέλισσα, ΕΚΤΕ Κατασκευαστική, Εμμανουηλίδης Απόστολος, Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, Ζερβός Σπύρος, Ζιώγας Νίκος Delicius Fruit, Θεοχαρόπουλος Κώστας, Καλαϊτζίδης Κώστας, Καράμπελας Δημήτρης S/M Family, Καρολίδης Διονύσης, Κουτσιώνης Γιώργος, Λαζαρίδης Άρης, Λύκας Κυριακίδης, Μακαρονάς Δημήτρης, Μεϊμαρίδης Στέλιος, Μουρτζίλας Νίκος, Μουρτζίλας Στέργιος / Μουχτάρης Χρήστος, Μπαλτζής Γιώργος, Φιλιππίδης Νάκης, Νικολόπουλος Βασίλης, Νούλας Νίκος, Νούσιος Αντώνης, Πάσχος Αναστάσης, Πατρίκας Δημήτρης, Πιστοφίδης Χρήστος, Πίτος, Πλωμαρίτης Σταύρος, Σακαλής Αργύρης, Σαρηγιαννίδης Στάθης, Σισμανίδης Γιάννης, Σισμανίδης Κώστας, ΣΟΥΛΗΣ Α.Ε., Τόπης Βασίλης, Τσιγκογιάννης Γιώργος, Φύκατας Παύλος του Πέτρου, Φωτόπουλος Κώστας, Μπουτζιώνας Αχιλλέας, Παπαοικονόμου Κώστας, Πήγασος Α.Ε. μεταφορική, Κεχαγιάς Δημήτρης, Ιορδανίδης Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Ευγένης. Αν κάποιος θέλει να συνεισφέρει και να κάνει κάποιες προτάσεις είμαστε έτοιμοι να τον ακούσουμε .

Στα πλάνα της πρωτοβουλίας είναι να γίνει μία ομάδα από παίκτες της περιοχής να κρατήσει κάποιους έμπειρους και να αποκτήσει παίκτες που θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Η Βέροια είναι πάντα Βέροια έχει πάντα υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει. 

Στην συνέχεια αποκάλυψε οτι σύντομα θα δημιουργηθούν επιτροπές που θα ασχοληθούν ο καθένας στον τομέα του, οτι μιλάνε με 4-5 προπονητές ώστε να γίνει η σωστή επιλογή. Όπως επίσης αναφέρθηκε και στα έσοδα της ομάδας  τα οποία για φέτος μπορούν με μία μικρή απόκληρή προς το παρόν να ξεκινήσει η ομάδα χωρίς οικονομικό πρόβλημα. 

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος των παλαίμαχων της Βέροιας Τάκης Παπατζίκος ο οποίος τόνισε οτι για μία ακόμη φορά οι παλαίμαχοι όπως και πριν τρία χρόνια έδωσαν το παρόν για να προλάβουν την διάλυση της ομάδας, ενώ πρότεινε η ομάδα να στελεχωθεί από παίκτες και ταλέντα της περιοχής, αφού παράλληλα θα φέρουν και φιλάθλους στο γήπεδο. Έδωσε συγχαρητήρια στην οικογένεια Μπίκα που έκανε πολύ καλή δουλειά αυτά τα χρόνια  Δεν μπορώ να αρνηθώ και θα βοηθήσω όσο μπορώ παρά οτι φθάσαμε πλέον στα 72 χρόνια. Η Βέροια είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και γι αυτό την ονόμασαν βασίλισσα του βορρά.  Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δούμε την ομάδα μας ακόμη πιό ψηλά. 

Στον χαιρετισμό του το μέλος της επιτροπής Στέργιος Διαμάντης είπε οτι το μεγαλύτερο μέρος τον καλύψει ο κ. Αποστολίδης . Εγώ θα είθε λα να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπίκα  που από πολλά χρόνια πριν ακόμη από το 1966 με την παρουσία του πατέρας τους του Αχιλλέα Μπίκα στήριζαν την ομάδα. Πιστεύω οτιι πικράθηκαν παρα πολύ αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει ολα και κάποια στιγμή να επανέλθουν ακόμη πιο δυναμικά. 

Για μένα που είμαι από πολύ μικρός στην ομάδα θεωρώ οτι η Βέροια είναι η βασίλισσα του βορρά και βασιλιάς είναι ο Φίλιππος Βέροιας. 

Και στο παρελθόν από την πρώτη άνοδο της ομάδας στην  Α' εθνική οι παίκτες ήταν ντόπιοι και από την γύρω περιοχή. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα γιατί τα έξοδα είναι πολλά και δεν αντέχουν σήμερα αυτό το βάρος οι επιχειρηματίες της περιοχής. Θα πρέπει να μαζέψουμε οσα χρήματα χρειάζονται και να βαδίσει η ομάδα με αξιοπρέπειά α στην SL2 ,Στο ίδιο μοτίβο μάλιστα θα βαδίσουν φέτος και άλλες ομάδες όπως τα Τρίκαλα η Ξάνθη η Καβάλα κ.α 

Στην συγκέντρωση ήταν παρόν και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας Χρήστος Μπίκας όπως και το μέλος του Δ,Σ Κώστας Μπίκας.

Επίσης την συγκέντρωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης οποίος δήλωσε ότι θα είναι όπως πάντα δίπλα στην ομάδα με  τις δυνατότητες  που έχει και φυσικά ευχαρίστησε την οικογένεια Μπίκα για την προσφορά τους.  Μαζί του και οι αντιδήμαρχοι κ.κ Τσαχουρίδης Παπαδόπουλος, Τσιφλίδης .

Επίσης ο αντιπεριφερειάρχης  Κώστας Καλαιτζίδης που δήλωσε ότι στηρίζει όπως και στο παρελθόν κάθε προσπάθεια και θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Δηλώνω παρόν με πράξεις ..

Την στήριξη του εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Στέργιος Μπουρτζίλας  που συμφώνησε στην πρόταση να στηριχθεί η ομάδα από ντόπια παιδιά και δόξα το θεό η Ημαθία έχει πολλά ταλέντα. 

Πολύ σωστή και η τοποθέτηση  του παλαιού   άσσου της ομάδας και σήμερα υπεύθυνου της Ακαδημίας Αστέρα Αλεξάνδρειας Πόλυ Χουρσουζίδη, που πρότεινε να πλαισιωθεί η ομάδα από ντόπιους παίκτες και να αναδειχθούν όπως και στο παρελθόν. 

Αχιλλέας Μπίκας." θα έχουμε συνάντηση με την επιτροπή." 

Μετά το τέλος της συγκέντρωση και την απήχηση που είχε στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας ρωτήσαμε τον διευθύνοντα σύμβουλο  του ΝΠΣ Βέροιας κ. Αχιλλέα Μπίκα τι θα γίνει στην συνέχεια.

"Περιμένουμε σύντομα να συναντηθούμε με την επιτροπή πρωτοβουλίας για να καταλήξουμε κάπου για το καλό της ομάδας. " 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ  - Όλιβερ Καν: Ο «ηγεμόνας» των γκολπόστ και η προφητεία του παππού του

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ - Όλιβερ Καν: Ο...

του ΧρήστουΜπλατσιώτηΓια τον κόσμο του ποδοσφαίρου το...

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ - Τα φανάρια του δρόμου και δύο κομμάτια ύφασμα δημιούργησαν την κόκκινη και την κίτρινη κάρτα

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ - Τα φανάρια του δρόμου...

του Χρήστου ΜπλατσιώτηΟι πρώτοι κανονισμοί στην...

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ - Ο μονόχειρας θεός των γηπέδων, φορούσε το εθνόσημο της Ουρουγουάης

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ - Ο μονόχειρας θεός των...

του Χρήστου ΜπλατσιώτηΣτην ιστορία του ποδοσφαίρου...

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ- Ηρωικά ταξίδια: Εκεί όπου σημασία δεν είχε η νίκη αλλά η συμμετοχή

Μικρές ιστορίες του Μουντιάλ- Ηρωικά ταξίδια: Εκεί...

του Χρήστου Μπλατσιώτη«Χιλιόμετρα κάναμε πάλι, για...

SL2 Κ-19 Ισοπαλία με 1-1 στον Θεσπρωτό. η ομάδα της Βέροιας

SL2 Κ-19 Ισοπαλία με 1-1 στον Θεσπρωτό. η ομάδα της Βέροιας

Μετά την μεγάλη ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ που αναδείχθηκε...

 SL2 Την Κυριακή ο αγώνας ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Αλμωπός Αριδαίας

SL2 Την Κυριακή ο αγώνας ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - Αλμωπός Αριδαίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του...

Προς αναβολή το φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα..

Προς αναβολή το φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα..

Λόγο του επιβαρυμένου προγράμματος της ομάδας στο...

Νίκη με ανατροπή οι Veria Ladies στο πρώτο τους εντός έδρας ματς στη Β' Εθνική!

Νίκη με ανατροπή οι Veria Ladies στο πρώτο τους εντός έδρας...

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...