Δεύτερη Φιλική νίκη με ανατροπή της  Βέροιας 3-2  την Εθνική  Νέων!

Δεύτερη Φιλική νίκη με ανατροπή της Βέροιας 3-2 την Εθνική Νέων!

Ένα πολύ καλό  φιλικό αγώνα παρακολούθησαν οι 300 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, μεταξύ της βέροιας  και της Εθνικής Ελλάδος Νέων.

Το τελικό σκορ ήταν 3-2 υπέρ της ΒΕΡΟΙΑΣ, με την Εθνική να είναι πιο αποτελεσματική στο πρώτο μέρος και να προηγείται 0-2, ενώ τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί στην επανάληψη και να φτάνουν στην ανατροπή!

Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Βέροιας  παρουσιάστηκε  και πάλι, ορεξάτη με τους περισσότερους παίκτες της να δείχνουν καλά στοιχεία. Έγιναν καλές φάσεις μπ΄ηκαν 5 γκολ και χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές 


Γκόλ και φάσεις 

3’ Σύγχυση στην άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Γκολφίνος σουτάρει για να αποκρούσει αρχικά ο Βενετικίδης, η μπάλα κατέληξε στον Φίλων που με νέο σουτ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 0-1.

20’ Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μπουκουβάλα και Ντουμάνη στα δεξιά, ο τελευταίος έβγαλε επικίνδυνη παράλληλη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος στην πορεία της μπάλας για να την στείλει στα δίχτυα.

31’ Μπροστινή μπαλιά για τον Σπυράκου, ο Βενετικίδης δίστασε να κάνει έξοδο και ο παίκτης της Εθνικής με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

33’ Κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Μπουόλι στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Μοναστηρλή και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Εθνικής Νέων.

43’ Κόρνερ του Μπουκουβάλα, απόκρουση των αμυντικών, η μπάλα κατέληξε στον Γιαγτζίδη που λίγο μέσα από την περιοχή δεν έπιασε καλό σουτ και έφυγε άουτ.

44’ Μετά από λάθος γύρισμα του Γιαγτζίδη, ο Γκολφίνος έγινε κάτοχος της μπάλας και έπιασε δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Βενετικίδη!

45’ Σέντρα του Ντουμάνη από δεξιά, ο Μπουόλι έπιασε ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

50’ Σουτ του Ισαακίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

57’ Όμορφη προσπάθεια του Ορφανίδη που πέρασε από δεξιά τρεις παίκτες της Εθνικής, γύρισε ωραία για τον Κατσούκη που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας το σκορ σε 1-2.

60’ Ο Μουχάλης από δεξιά σπάει τη μπάλα για τον Τσέα που μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ, όμως δεν ανησύχησε τον Μοναστηρλή που μπλόκαρε σταθερά.

66’ Κόρνερ του Ορφανίδη, κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου, η μπάλα κόντραρε την τελευταία στιγμή και κατέληξε ξανά κόρνερ.

69’ Μπροστινή μπαλιά για τον Χατζηιωάννου, ο οποίος μπήκε απειλητικά στην Βεροιώτικη περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Στίκας και αποσόβησε το γκολ.

79’ Ωραία μπαλιά του Ορφανίδη για τον Δεμηρτζόγλου, που ανατράπηκε από αμυντικό και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ο ίδιος ο «παθών» εκτέλεσε και ισοφάρισε σε 2-2.

90' Ωραία προσπάθεια του Ορφανίδη μέσα στην περιοχή όπου ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και έγραψε το τελικό 3-2!

Διαιτητές: Μαλούτας, Γ. Χριστοδούλου, Ζουρνατζίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Βενετικίδης (46’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Φωτόπουλος (46’ Παπαχρήστος), Μαραγκός (46’ Στίκας), Περδίκης (46’ Σταμπουλίδης), Μπλέτσας (46’ Μπούζας), Γιαγτζίδης (46’ Ισαακίδης), Ιωάννου (46’ Ορφανίδης), Μπουόλι (46’ Τσέας), Μπουκουβάλας (46’ Δεμηρτζόγλου), Μπεκιαρίδης (46’ Κατσούκης).

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ (Α. Αλεξιάδης): Μοναστηρλής (62’ Καρακασίδης), Φίλων (62’ Δεληγιάννης), Κουτσίδης (51’ Τανσούλης), Χατζηκυριάκος, Χρήστου (58’ Τσίκος), Σπυράκου (46’ Γκούμας), Νικολάου (80’ Συμεωνίδης), Γεωργιάδης (62’ Καπέρδας), Γκολφίνος (58’ Γκιτέρσος), Κυριόπουλος (62’ Χατζηιωάννου), Σμυρλής (58’ Μασκανάκης / 80’ Πιτιλάκος).

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...