Άρης: Τόλης Τερζής, μια υπηρεσιακή εγγύηση!

Άρης: Τόλης Τερζής, μια υπηρεσιακή εγγύηση!


Έφτασε λοιπόν και πάλι η ώρα του Βεροιώτη Τόλη Τερζή, του  ανθρώπου που διατελεί υπηρεσιακός προπονητής στα ενδιάμεσα κενά, όταν δηλαδή αποχωρεί ο προηγούμενος και πριν έρθει ο επόμενος στην θέση του πάγκου του Άρη!


 Ο Τόλης Τερζής λοιπόν την Κυριακή θα κοουτσάρει τον έβδομο αγώνα του ως πρώτος προπονητής του Άρη, με τα αποτελέσματα να μην είναι καθόλου άσχημα:


Τη σεζόν 2018-19 είναι βοηθός του Πορτογάλου Ερέρα. Όταν αυτός αποχωρεί από τον πάγκο του Άρη, ο Τερζής κάθεται για ένα και μοναδικό παιχνίδι, πρώτού αναλάβει ο Σάββας Παντελίδης. Το αποτέλεσμα; Διπλό επί του Απόλλωνα της Σμύρνης με 1-2 και παραδίδει την ομάδα στον διάδοχό του με θετικό πρόσημο!


Την επόμενη χρονιά είναι και πάλι στη διάθεση της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Παντελίδη: Ξεκινάει εντυπωσιακά με τεσσάρα επί του Παναθηναϊκού (!) στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ παίρνει ισοπαλία στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ με 2-2. Στη διοίκηση τρίβουν τα χέρια τους και σκέφτονται την παραμονή του στον πάγκο αφού ο τεχνικός φαίνεται να έχει άστρο! Τελικά δύο εντός έδρας ήττες, με Λαρισα 2-3 και Ολυμπιακό 1-2, επαναφέρουν το σχέδιο έλευσης νέου προπονητή και ο Μίκαελ Έννιγκ παίρνει τη θέση του στον πάγκο για έναν χρόνο περίπου.


Το 2020-21 ο Τόλης Τερζής είναι και πάλι εδώ, αφού μετά την αποχώρηση του Έννιγκ, θα κοουτσάρει την ομάδα μας εναντίον του Βόλου τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πιστός στην παράδοση που έχει δημιουργήσει, θα πάρει το διπλό αφού θα περάσει με 0-1 χάρη στο γκολ του Γκάμα! Ωστόσο η έλευση του Μάντζιου σηματοδοτεί την αποχώρηση του Βεροιώτη  βοηθού από τον Άρη, καθώς ο Μάντζιος φέρνει το δικό του επιτελείο. 


Οι μεγάλοι έρωτες όμως δεν τελειώνουν ποτέ και τον Ιούλιο του 2021 ο Τόλης Τερζής επιστρέφει στον Άρη, αυτή τη φορά αναλαμβάνοντας την Κ-19 της ομάδας μας! Έτσι ο Τόλης είναι και πάλι μέρος της κίτρινης οικογένειας και φυσικά σε αυτόν πέφτει το "καθήκον" να φροντίσει για την ομαλή μετάβαση του Άρη από τον συνονόματο του Μάντζιο, στον επόμενο προπονητή, όποιος  είναι αυτός και όποτε έρθει! 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...