Παραίτηση Αραμπατζή και διοίκησης! Νέες εκλογές στον ΦΑΣ Νάουσα

Παραίτηση Αραμπατζή και διοίκησης! Νέες εκλογές στον ΦΑΣ Νάουσα

Σε παραίτηση και προκήρυξη νέων εκλογών οδηγείται ο ΦΑΣ Νάουσα, μετά τη δήλωση που δίνει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ομάδας Πέτρος Αραμπατζής. (Είχε αναλάβει πρόεδρος μετά την παραίτηση του Θεόφιλου Τεληγιαννίδη για λόγους υγείας.)


ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ


Ξεκινήσαμε πριν από περίπου δύο μήνες να σχεδιάζουμε μια ομάδα που θα επέστρεφε στο εθνικό στερέωμα του ποδοσφαίρου, εκεί που αξίζει στον ΦΑΣ. Ο σχεδιασμός αφορούσε τη συμμετοχή στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας, με ομάδα που εξαρχής θα πρωταγωνιστήσει, μη χάνοντας άλλη μια χρονιά στο τοπικό. Σχεδιάστηκε λοιπόν μια ομάδα με δύναμη Γ΄ Εθνικής, από τον Μιχάλη Αλεξιάδη σε συνεννόηση με τη διοίκηση.


Στην πορεία ήλθε η πρόταση της συγχώνευσης με τον Αστέρα Τριποτάμου, μέσω αγοράς του ΑΦΜ, για απευθείας συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Το πλάνο προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, με νέες προσθήκες, ακόμη και ξένων παικτών. Η εικόνα της ομάδας στα δύο ματς που αγωνίστηκε νομίζω δικαίωσε αυτόν τον σχεδιασμό, παρότι ήταν ακόμη η αρχή και υπήρχαν υπό υλοποίηση πέντε επιπλέον μεταγραφές παικτών εγνωσμένης αξίας, στη βάση των αναγκών που περιέγραφε ο προπονητής μας.Κανένας σχεδιασμός συγχώνευσης δεν είναι εύκολος, ομάδων η εταιρειών. Έτσι και η δική μας προσπάθεια, στην πορεία υλοποίησής της, εμφάνισε προβλήματα, μικρά και μεγάλα. Με κυριότερο, αυτό που καταγράφηκε εξαρχής στο συμφωνητικό που υπογράψαμε, ότι η ομάδα του Αστέρα δεν προκήρυξε άμεσα εκλογές, ώστε να αποκτήσει νέο διοικητικό συμβούλιο, με πλειοψηφία μελών από τη Νάουσα, αφού η ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο θα μετονομαζόταν σε ‘Νάουσα’.


Εκτός αυτού, λίγο πριν τον αγώνα κυπέλλου γιγαντώθηκε το ζήτημα της μη πληρωμής των δελτίων της ομάδας -700 ευρώ!-, με τον πρόεδρο του Αστέρα να εμφανίζεται με αυτή την αφορμή μαινόμενος στη Νάουσα και με ύβρεις εναντίον όλου του διοικητικού συμβουλίου και εμού, να ζητά την ομάδα για λογαριασμό του. Παρότι διέκρινα παγίδα, πλήρωσα τα δελτία για το καλό της ομάδας αποφάσισα να δηλώσω παραίτηση χωρίς καμία δήλωση η απαίτηση, δεδομένου ότι εμφανιζόμουν ως το ‘μαύρο πρόβατο’ στην προσπάθεια της συγχώνευσης.Στη συνέχεια, ο καταρχήν ‘αποφασισμένος’ για όλα και ‘δυνατός’ οικονομικά πρόεδρος του Αστέρα, ζήτησε εκ νέου τη βοήθειά μου και πρότεινε την κοινή μας πορεία και συνεργασία. Πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, αποδέχθηκα και επέστρεψα, χωρίς να αποκρούσω τα όσα ακραία και υβριστικά είχαν ακουστεί εναντίον μου.


Μέσα στις λίγες μέρες πυκνών εξελίξεων που ακολούθησαν, η μία απόφαση άλλαζε από μια άλλη, με τελική δήλωση του προέδρου του Αστέρα ότι «δεν ξανασχολούμαι με τη Νάουσα, συνεχίστε μόνοι σας», με μοναδική απαίτησή του τα χρήματα της επιχορήγησης, κάτι που εμείς είχαμε εξαρχής αποδεχθεί.


Αποφασίσαμε με το διοικητικό συμβούλιο του ΦΑΣ να συνεχίσουμε την προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής, με μετονομασία του Αστέρα σε ‘Νάουσα’, δηλώνοντας παράλληλα, καλού-κακού, την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας.


Ζητήσαμε την άμεση προκήρυξη εκλογών του Αστέρα, όπου αυτή τη φορά θα συμμετείχαν πέντε μέλη από τον δήμο Νάουσας, αφού σε έναν μήνα η μετονομασία θα είχε γίνει πράξη. Αντί αυτού, ακολούθησαν νέες καθυστερήσεις, παλινωδίες και παράδοξα, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε οριστικά την περασμένη Παρασκευή τη συμμετοχή του ΦΑΣ Νάουσα στην Α1, χωρίς καμία συνέχιση της διαδικασίας της μετονομασίας του Αστέρα, αφού διαρκώς βρισκόμασταν μπροστά σε νέα προβλήματα, με ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω.


Όλο αυτό το ιστορικό, διαδραματίστηκε με την τοπική κοινωνία σε άνοια και σε αναστάτωση, κυρίως δε με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να παρακολουθεί εμβρόντητο τα πισωγυρίσματα και τα δημοσιεύματα, μη μπορώντας να αντιδράσει, κι αναμένοντας με αγωνία συμφωνημένες προκαταβολές –οι περισσότεροι ήταν τακτοποιημένοι- και ήρεμο κλίμα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων.


Όλη αυτήν την περίοδο, κάναμε κι εμείς λάθη. Κι εγώ προσωπικά. Στον βαθμό που η τοπική κοινωνία και οι φίλαθλοι της ομάδας δεν εγκρίνουν τη μέχρι σήμερα πολιτική μας, προκηρύσσουμε εκλογές στον ΦΑΣ Νάουσα το συντομότερο δυνατό και προχωράμε για την αλλαγή της διοίκησης.


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Βέροια: Ανανέωσε ο Κουτσούκης, επέστρεψε ο Τρούπκος!

Οι δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της Βέροιας για τη...

Ξεκίνησε τον προγραμματισμό της η Βέροια - Έρχονται οι πρώτες ανακοινώσεις

Ξεκίνησε τον προγραμματισμό της η Βέροια - Έρχονται οι...

δώ και λίγες μέρες ξεκίνησε δυνατά τον προγραμματισμό...

Έρχονται αλλαγές… εμπόδια στα ερασιτεχνικά σωματεία!

Έρχονται αλλαγές… εμπόδια στα ερασιτεχνικά σωματεία!

Σημαντικά εμπόδια θα πρέπει να ξεπεράσουν τα...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Αλλάζει όνομα η Βέροια

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Αλλάζει όνομα...

Παρουσία 70 μελών του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε την...

Συνέντευξη του νέου ειδικού συνεργάτη της ΒΕΡΟΙΑΣ στον ΑΚΟΥ 99.6  Β. Γαλανομάτης: «Νέο ξεκίνημα για να ανέβει η Βέροια τις κατηγορίες και να επιστρέψει στην Σουπερλιγκ 2»

Συνέντευξη του νέου ειδικού συνεργάτη της ΒΕΡΟΙΑΣ...

Ο νέος ειδικός συνεργάτης του προέδρου και του...

Βέροια: Ο νέος γενικός αρχηγός και η στελέχωση της ομάδας

Βέροια: Ο νέος γενικός αρχηγός και η στελέχωση της...

Μετά την συμφωνία με το νέο προπονητή Σταύρο...

Ανακοίνωσε το νέο της προπονητή η Βέροια

Ανακοίνωσε το νέο της προπονητή η Βέροια

Το νέο προπονητή της ανακοίνωσε η ομάδα της Βέροιας,...

Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ Βέροιας

Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος η γυναικεία...

Την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...