Στον Δήμο Αλεξάνδρειας -  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης»

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας - Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης»

Με κάθε επισημότητα υποδέχθηκε ο Δήμος Αλεξάνδρειας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 την «Φλόγα της Αγάπης» της 20ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) με την συμμετοχή των τοπικών ομάδων και συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας.

Η «Φλόγα της Αγάπης» αφού έφθασε στην πόλη μας οδηγήθηκε με μηχανές και όχημα της Ελληνικής αστυνομίας του Α.Τ Αλεξάνδρειας στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου όπου με θερμά χειροκροτήματα του κόσμου έγινε η υποδοχή της.

Τη «Φλόγα της Αγάπης» συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και Εντεταλμένος της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας για τη Μακεδονία, κ. Θεολόγος Ζώτος.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΕΑ τηρώντας «ευλαβικά» το τελετουργικό, άναψε τη δάδα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Δριστά Στέφανου. Ο Αντιδήμαρχος ακολούθως άναψε τις δάδες των λαμπαδηδρόμων.

Αμέσως μετά, ακολούθησε Λαμπαδηδρομία με συνοδεία Αστυνομικού οχήματος, μηχανών Αθλητικών Συλλόγων, Ομάδων, Εθελοντών Αιμοδοτών και πλήθος κόσμου, επί των οδών: Βεροίας – Ναούσης, Δ. Βετσοπούλου – Θεμιστοκλή Σοφούλη μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας.

Η φλόγα της αγάπης κατέληξε στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, όπου πραγματοποιήθηκε άναμμα του βωμού υπό τον ήχο του Εθνικού μας Ύμνου.

Ακολούθησε απονομή Βεβαιώσεων Συμμετοχής – Ευχαριστηρίων σε όλους τους λαμπαδηδρόμους όπως επίσης και σε όλους τους Συλλόγους (Αθλητικούς – Ομάδες -Συλλόγους Εθελοντών) μέσω των εκπροσώπων τους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές για όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, το οποίο παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και καθ’ όλη την διάρκεια της.

Παράλληλα την ημέρα αυτή συγκεντρώθηκαν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, που στόχο έχει την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά φαρμάκων.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ευχαριστεί θερμά:

• Την Κ.Ε.Δ.Α. για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.

• Το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, κ. Κεφτέ Βασίλειο που συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας στη πόλη μας.

• Τον Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Ζώτο Θεολόγο που μετέφερε στην πόλη μας την φλόγα της Αγάπης.

• Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας το οποίο παρείχε Υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και της εκδήλωσης.

• Τους Αθλητικούς Συλλόγους τις Ομάδες & τους Συλλόγους Εθελοντών που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και συμμετείχαν ενεργά στη Λαμπαδηδρομία.

• και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και τους δημότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ποιο Εκλογικό Τμήμα ψηφίζουν οι εκλογείς του Δήμου Βέροιας για την ανάδειξη των Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών

Σε ποιο Εκλογικό Τμήμα ψηφίζουν οι εκλογείς του Δήμου...

Στις εκλογές της 8ης και τις επαναληπτικές της 15ης...

Βέροια:  «Πράσινο Παντού Τώρα»!

Βέροια: «Πράσινο Παντού Τώρα»!

του Μιλτιάδη Σαρηγιαννίδη του Ιωάννηυποψ. Δημοτικού...

Άρης (Αριστείδης) Ορφανίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με το συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη Βιογραφικό και Ενδεικτικές προτάσεις - ιδέες

Άρης (Αριστείδης) Ορφανίδης, υποψήφιος δημοτικός...

Ο Αριστείδης(Άρης) Ορφανίδης γεννήθηκε στην Ελβετία,...

Με παρέμβαση Μπαρτζώκα στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, επιλύθηκε το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις στην έκδοση ΑΜΚΑ για τους αλλοδαπούς εργάτες γης

Με παρέμβαση Μπαρτζώκα στον Υπουργό Ψηφιακής...

Με παρέμβασή του στον αρμόδιο Υπουργό Ψηφιακής...

Κοντά στους δημότες  ο υποψήφιος Δήμαρχος δήμου Νάουσας  Νίκος Κουτσογιάννης

Κοντά στους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος δήμου...

Η ακρίβεια και το αυξημένο κόστος παραγωγής ήταν το...

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

Η πρόσφατη επιδημική κρίση, σε συνδυασμό με τη...

ΠΡΟΤΑΣΗ - Εμπλουτισμός  λειτουργίας  του Δημοτικού  Συμβουλίου Βέροιας

ΠΡΟΤΑΣΗ - Εμπλουτισμός λειτουργίας του Δημοτικού ...

Γράφει ο ΝίκοςΜαυροκεφαλίδης*Οι δήμοι και οι...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ 1η ενότητα Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Τα Πεπραγμένα της Απερχόμενης Διοίκησης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ 1η ενότητα Ο ΔΗΜΟΣ...

Ο Δ. Βέροιας διεκδικεί το βραβείο της εσωστρέφειας σε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...

-Στ. Κύρτσιος και Ν. Κακαφίκας στο ΛΑΟ: Μας κάνουν πόλεμο, στηρίζουν τα σούπερ μάρκετ, παρεμβαίνουν στις τιμές…Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα, που αντιδρούν στο ενδεχόμενο ένταξης των...