Κωστής Δεμηρτζόγλου:

Κωστής Δεμηρτζόγλου: "Κίνητρο παραπάνω για τη φετινή ΒΕΡΟΙΑ, το πρωτάθλημα που πήρε πέρυσι"

Στην εκπομπή “PrimoSecondo” του “CityofPrimo106.1” μίλησε ο Κωστής Δεμηρτζόγλου, 28χρονος νεοαποκτηθείς εξτρέμ της Βέροιας, που ήρθε μετά από τριετή θητεία στον Πιερικό (συμπαίκτης με Μπουόλι).

Ο έμπειρος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός, που ακόμα έπαιξε σε Βόλο, Αιγινιακό, Κ20 ΠΑΟΚ, Νίκη Βόλου, Πύδνα Κίτρους, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Διαγόρα Σεβαστής, αναφέρθηκε στη “Βασίλισσα” του Βορρά που επιχειρεί νέο ξεκίνημα, στις ομαδικές και ατομικές φιλοδοξίες, την επίσημη έναρξη αύριο, εντός με τα Χανιά για το Κύπελλο και τη γενική αβεβαιότητα που επικρατεί στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του στην ομάδα της Ημαθίας, αναφορικά με προετοιμασία, φιλικά και ρόστερ: “Οι εντυπώσεις είναι θετικές, η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει πολλή ποιότητα. Βέβαια, έχουμε κάποια πράγματα που είναι λεπτομέρειες, προπονητικά, που παίζουν σημαντικό ρόλο. Έχουμε μια διοίκηση που είναι δίπλα μας συνέχεια, ένα προπονητή πολύ καλό”.

Για το οτι η Βέροια είναι η περσινή πρωταθλήτρια στο Βορρά και αν αυτό είναι έξτρα δέλεαρ για τον ίδιο, όταν δέχτηκε την κρούση από τη νέα του ομάδα: 

“Φυσικά, όταν είχα την πρόταση δε το σκέφτηκα καν. Ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα, σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι κίνητρο παραπάνω και για μένα και για τους συμπαίκτες μου, οτι η ομάδα ήταν πέρυσι πρωταθλήτρια και πρέπει να φανούμε και εμείς αντάξιοι φέτος”.

Για τον πρώτο και ρεαλιστικό στόχο, για μια ανανεωμένη ομάδα όπως οι Βεροιώτες:

 “Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, κάθε Κυριακή θεωρούμε οτι είναι τελικός. Θα κοιτάμε να κερδίζουμε τα ματς. Από εκεί και πέρα, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Βλέπουμε κάθε ματς σαν ένα τελικό και φυσικά θέλουμε να πρωταγωνιστούμε μέσα στο γήπεδο, με το ποδόσφαιρο που παίζουμε, τους παίκτες που έχουμε, είναι ξεκάθαρο. Έχουμε το ρόστερ, την ποιότητα, παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα. Πιστεύω θα είναι πολύ καλά τα πράγματα στο πρωτάθλημα, θα είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα”.

Για το ατού και το όπλο της “Βασίλισσας” του Βορρά, για μια καλή πορεία σε μια παραδοσιακά πολύ δύσκολη και απρόβλεπτη κατηγορία: 

“Το όπλο είναι οτι παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, ωραίο, χτίζουμε από πίσω, αυτό μας έχει περάσει ο προπονητής. Και θεωρώ οτι αυτό είναι το όπλο, ότι έχουμε μια ομάδα με ποιότητα, ξέρουμε ποδόσφαιρο και πώς να κινηθούμε μέσα στο γήπεδο. Με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ στο να φέρουμε αποτελέσματα”.

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του, ερχόμενος στη Βέροια: 

“Ήρθα στα 28 μου και ακόμα έχω να κερδίσω και από τον προπονητή και από την ομάδα. Μου αρέσει που ήρθα σε μια ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο γήπεδο και να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που έχω πολύ καλούς συμπαίκτες, είναι αυτό για μένα όλο αυτό μια νέα εμπειρία, που μετά χαράς θέλω να αποκτήσω. Λίγο πολύ με τα παιδιά έχουμε παίξει είτε αντίπαλοι είτε συμπαίκτες, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια σε αυτό το χώρο. Είναι θετικό οτι δέσαμε γρήγορα και στα αποδυτήρια είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα μέχρι τώρα. Βέβαια, είναι νωρίς, αλλά σε ένα μήνα δείχνουμε αυτό το θετικό, βοηθούν και τα φιλικά, όλα παίζουν ρόλο. Τα αποδυτήρια κερδίζουν πρωταθλήματα, είναι σημαντικό”.

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ιστορικής ομάδας:

 “Να είναι δίπλα μας, να είναι σίγουροι οτι θα δώσουμε όλοι το 100%, να πρωταγωνιστήσει η Βέροια. Κάθε Κυριακή θα κοιτάμε να κερδίζουμε. Εννοείται οτι τους θέλουμε στο γήπεδο, να μας στηρίζουν, να μας βοηθάνε, θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς”.

Για το αν τον προβληματίζει ως επαγγελματία, η γενική στασιμότητα στην κατηγορία, οικονομικά και σε ζητήματα προγραμματισμού, αλλά και η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων:

 “Εννοείται οτι με προβληματίζει, δε το θεωρώ σωστό, σε κανέναν δεν αρέσει. Δε ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Κάνεις πολλούς μήνες προετοιμασία. Θεωρώ οτι έχουμε πολύ καλό προπονητικό τιμ, ξέρει να το διαχειριστεί, θα κάνουμε λίγο υπομονή. Το καλό είναι οτι την Τετάρτη ξεκινάμε με τα επίσημα παιχνίδια, Κύπελλο με τα Χανιά, οπότε θα μπούμε λίγο σε αυτό τον αγωνιστικό ρυθμό, των επίσημων, είναι πολύ διαφορετικό από το να παίζεις φιλικά. Εύχομαι να τελειώσουν όλα αυτά και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί και εμείς αυτό περιμένουμε”.

Για το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά εντός την Τετάρτη: 

“Εφόσον είναι νοκ αουτ, το φαβορί θα αποδειχτεί μέσα στο γήπεδο, στα 90 ή και παραπάνω λεπτά αν χρειαστούν. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι σίγουρα, για να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση, από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένοι 100%, αναλύουμε τον αντίπαλο και θέλουμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Για το αν ξεχωρίζει ομάδες στη νέα Σούπερ Λιγκ 2, βάσει κινήσεων στις μεταγραφές και ονομάτων: “Σίγουρα είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Δε μπορείς να κρίνεις στην προετοιμασία, από τα φιλικά. Το πρωτάθλημα είναι ο καθρέφτης, για το ποιος θα είναι φαβορί ή όχι, αυτά αλλάζουν. Θεωρώ οτι δεν έχω ακόμα να πω το ποιος θα είναι το φαβορί και θα ξεχωρίσει σίγουρα”.

soccerpractor.blogspot.com

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...