Δύσκολη πρόκριση της Βέροιας 2-1 στην παράταση. Πλασματικό το σκορ με ήρωα τον τερματοφύλακα των Χανίων.

Δύσκολη πρόκριση της Βέροιας 2-1 στην παράταση. Πλασματικό το σκορ με ήρωα τον τερματοφύλακα των Χανίων.

Στο πρώτο επίσημο αγώνα της νέας περιόδου και για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας η Βέροια πολύ καλύτερη από τα Χανιά δυσκολεύτηκε να πα΄ρει την πρόκριση και αυτό για δύο κυρίως λόγους.

Τον ήρωα του αγώνα τερματοφύλακα των Χανίων Δημήτρη Κατσιμήτρο και μία κακή διαιτησία με ένα διαιτητή που στέρησε από την Βέροια ένα πέναλτι μάρς και ίσως την κόκκινη καρτα του τερματοφύλακα των Χανίων και έγινε αιτία  να δυσκολευτεί η Βέροια να πα΄ρει την πρόκριση που δικαιούταν .

Μπορεί να μας χωρίζουν  περίπου 15 μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά οι παίκτες της Βέροιας χρειάζονται και άλλα παιχνίδια για να παρουσιαστούν ακόμη ποιό έτοιμοι για το πρωτάθλημα. 

Στον αγώνα υπήρχε ένα ξαφνικό μεγάλο πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας κ. Ανυφαντάκη αφού παρότι  δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα και ήταν στην βασική ενδεκάδα ο Στέλιος Μαραγκός τραυματίστηκε στην προθέρμανση όπως και ο Στίκας και αποκλείστηκαν από την αποστολή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα, που επηρέασαν πολλές φορές το παιχνίδι. 

Στο α' ημίχρονο  η Βέροια ήταν καλύτερη και προηγήθηκε μάλιστα γρήγορα στο σκορ ενώ στην συνέχεια ε΄χασε πολλές και καλ΄ες ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ εξ αιτίας του πολύ καλού τερματοφύλακα των Χανίων αλλά και οι λάθος τελικές των επιθετικών της Βέροιας

Η ομάδα είχε πολύ καλή δημιουργικότητα με σωστή ανάπτυξη και οι ευκαιρίες που έγιναν ήταν πάρα πολλές και καλές.

Όπως  στο 29’ ο Φασίδης προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι από κοντά να σκοράρει αλλά ο Γκάνσιερ έδιωξε επάνω στην γραμμή εκεί ζητήθηκε και πέναλτι για χέρι του αμυντικού, ενώ στο 35’ ο Ορφανίδης μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Μπάτζος έδιωξε κόρνερ. Στο 39’ ο Μπουόλι έκλεψε, μπήκε στην περιοχή, έκανε δυο σουτ αλλά και τις δυο φορές ο Κατσιμήτρος απόκρουσε.

Στο 43’ η Βέροια άνοιξε στο σκορ. Ο Μπουκουβάλας , έκανε το δυνατό  σουτ, ο τερματοφύλακας των Χανίων απόκρουσε και ο Παπαχρήστος από κοντά με πλασέ σημείωσε το 1-0.

Στο β' ημίχρονο , τα Χανιά ισοφάρισαν από αδράνεια της άμυνας  Στο 51’ ο Μαρτσάκης έδωσε ασίστ στον Λεμονή και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-1.

Στο 59’ ο Κατσιμήτος ανέτρεψε καθαρά τον Βασίλη Φασίδη αλλά δεν δόθηκε το κλασσικό πέναλτι και η κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα. 

Η συνέχεια ανήκει στην Βέροια που έχανε την μία ευακιρία πίσω από την άλλη. Αλλά όπως είπαμε λίγο το άγχος για το γκολ της νίκης και πολύ περισσότερο οι αποκρούσεις του τερματοφύλακα των Χανίων οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση. 

Εκεί η Βέροια έδειξε οτι και δυνάμεις είχε και καλές ευκαιρίες έχασε.

Πήρε δίκαια την νίκη πρόκριση στο 114' λεπτό από εκπληκτικό κτύπημα φάουλ του Βασίλη Φασίδη 2-1 ενώ πριν την λήξη ο νεαρός Ιωάννου έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-1 αφού δεν πάσαρε την μπάλα σε δύο συμπαίκτες του που ήταν μόνοι στην περιοχή. 

Δίκαιη η νίκη και μπράβο σε όλους τους παίκτες χρειάζεται δουλειά και υπομονή για να δούμε μία όμάδα που να συνδυάζει το ταλέντο και την παραγωγικότητα 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φίτσας με πολλά λάθη όπως και οι βοηθοί του. (Λιόντος, Νάστος)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης (63’ Ιωάννου), Παπαχρήστος, Περδίκης, Ισαακίδης (63’ Μπελεβώνης) Μασούρας (85’ Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανίδης (97’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι (97’ Δερμητζόγλου).

ΧΑΝΙΑ: Κατσιμήτρος, Γκανσιέρ (81’ Νικολής), Ζιουλης, Μπάτζιος, Χιντζίδης, Λούκας (56’ Ξεπαπαδάκης), Ναζίμ (79’ Ιμεραλιλάι), Λεμονής, Κόλα, Μάναλης (79’ Σκέντζος), Μαρτσάκης (99’ Ελευθεριάδης).



Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...