Συνεδριάζει σήμερα (5-10-2022) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Συνεδριάζει σήμερα (5-10-2022) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει σήμερα Τετάρτη 5-10-2022 στις 6.00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

-Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την Αναμόρφωση (13η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας έτους 2022.

-Απόφαση του Δ.Σ. επί των βεβαιώσεων παράβασης των: α) Εταιρειών «Ι..Γ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-Θ.Γ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ», β) Πολιτικής Παράταξης «Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος», γ) «ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας» και του «Θεάτρου Αυλαία Θεσσαλονίκης».

-Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο «Οδικός άξονας Εγνατία οδός-Βέροια-Νάουσα-Εθν.Οδός Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, τμήμα Εγνατία οδός-Πατρίδα».

-Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία ΦΣΠΗΕ ισχύος 55,9949 MW και συνοδά έργα (υπόγειο δίκτυο διασύνδεσης με το ΚΥΤ 400/33 kv στη θέση βοσκότοπος-συνοδό έργο του ΑΣΠΗΕ της ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΒΕΡΜΙΟΥ ΑΕ)

-Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. για την εκ νέου επιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης επί φερόμενης ιδιοκτησίας των Μ.Χασιώτη, Η.Χασιώτη του Ο.Τ. 484 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

-Έγκριση ή μη αύξησης ωραρίου εργασίας υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Μερικής Απασχόλησης.

-Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης για την παράταση του χρόνου υλοποίησης της παραχώρησης του υπ’ αριθ. 13 οικοπέδου της Δημοτικής Κοινότητας Βεργίνας.

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης δημοτικού οικοπέδου κατά πλήρη κυριότητα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης-Οσίου Νικοδήμου της πόλης της Βέροιας.

-Έγκριση ή μη αναμόρφωσης προϋπολογισμού κληροδοτήματος Τσαρούχη έτους 2022

-Έγκριση ή μη προϋπολογισμού κληροδοτήματος Τσαρούχη, έτος 2023

-Έγκριση ή μη α) συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στη συγκρότηση εθνικής ομάδας εργασίας για τη συμμετοχή στη στρατηγική σύμπραξη «Europe goes local-supporting youth work at the municipal level» και β) ορισμός εκπροσώπου.

-Έγκριση ή μη έκδοσης ανακοίνωσης για την πρόσληψη προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας με παράρτημα ΡΟΜΑ»

-Έγκριση ή μη καταβολής των μέσων ατομικής προστασίας σε χρήμα, σε δικαιούχους εργαζόμενους/ες του Δήμου Βέροιας.

-Έγκριση ή μη μελέτης εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς της κοινότητας Κ.Βερμίου»

-Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων και ισολογισμού του Δήμου, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2022 έως 30/6/2022 (Β΄ Τρίμηνο 2022).

-Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 180/2022 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης εξόφλησης οφειλής της Α. Δήμου σε δόσεις

-Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 241/2022 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης εξόφλησης οφειλής του Δήμου Βέροιας στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) σε δόσεις.

-Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου και μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας στον Δήμο Ούζιτσε της Σερβικής Δημοκρατίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της «Ημέρας της πόλης του Ούζιτσε»

-Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΦΤΕΡΗ»

-Επί αιτήματος του συλλόγου «Φίλοι του ποταμού Τριποτάμου Βέροιας» για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.

- Επί αιτήματος του 3ου Σώματος Προσκόπων Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης τμήματος του πάρκου Αγ. Αναργύρων.

-Επί αιτήματος του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπιικού Συλλόγου Φίλων ΚΕΜΑΕΔ για την παραχώρηση της χρήσης του ισογείου χώρου του Δημαρχείου

-Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 19...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...