Συνεδριάζει σήμερα (5-10-2022) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Συνεδριάζει σήμερα (5-10-2022) το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει σήμερα Τετάρτη 5-10-2022 στις 6.00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

-Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την Αναμόρφωση (13η) προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας έτους 2022.

-Απόφαση του Δ.Σ. επί των βεβαιώσεων παράβασης των: α) Εταιρειών «Ι..Γ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ-Θ.Γ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ», β) Πολιτικής Παράταξης «Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος», γ) «ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας» και του «Θεάτρου Αυλαία Θεσσαλονίκης».

-Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο «Οδικός άξονας Εγνατία οδός-Βέροια-Νάουσα-Εθν.Οδός Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, τμήμα Εγνατία οδός-Πατρίδα».

-Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία ΦΣΠΗΕ ισχύος 55,9949 MW και συνοδά έργα (υπόγειο δίκτυο διασύνδεσης με το ΚΥΤ 400/33 kv στη θέση βοσκότοπος-συνοδό έργο του ΑΣΠΗΕ της ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΒΕΡΜΙΟΥ ΑΕ)

-Έκφραση γνώμης του Δ.Σ. για την εκ νέου επιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης επί φερόμενης ιδιοκτησίας των Μ.Χασιώτη, Η.Χασιώτη του Ο.Τ. 484 του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας

-Έγκριση ή μη αύξησης ωραρίου εργασίας υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Μερικής Απασχόλησης.

-Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης για την παράταση του χρόνου υλοποίησης της παραχώρησης του υπ’ αριθ. 13 οικοπέδου της Δημοτικής Κοινότητας Βεργίνας.

-Έγκριση ή μη δωρεάν παραχώρησης της χρήσης δημοτικού οικοπέδου κατά πλήρη κυριότητα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης-Οσίου Νικοδήμου της πόλης της Βέροιας.

-Έγκριση ή μη αναμόρφωσης προϋπολογισμού κληροδοτήματος Τσαρούχη έτους 2022

-Έγκριση ή μη προϋπολογισμού κληροδοτήματος Τσαρούχη, έτος 2023

-Έγκριση ή μη α) συμμετοχής του Δήμου Βέροιας στη συγκρότηση εθνικής ομάδας εργασίας για τη συμμετοχή στη στρατηγική σύμπραξη «Europe goes local-supporting youth work at the municipal level» και β) ορισμός εκπροσώπου.

-Έγκριση ή μη έκδοσης ανακοίνωσης για την πρόσληψη προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας με παράρτημα ΡΟΜΑ»

-Έγκριση ή μη καταβολής των μέσων ατομικής προστασίας σε χρήμα, σε δικαιούχους εργαζόμενους/ες του Δήμου Βέροιας.

-Έγκριση ή μη μελέτης εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια του έργου «Αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς της κοινότητας Κ.Βερμίου»

-Επί εισήγησης της Ο.Ε. για την έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων και ισολογισμού του Δήμου, για το χρονικό διάστημα από 1/1/2022 έως 30/6/2022 (Β΄ Τρίμηνο 2022).

-Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 180/2022 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης εξόφλησης οφειλής της Α. Δήμου σε δόσεις

-Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 241/2022 απόφασης του Δ.Σ., περί έγκρισης εξόφλησης οφειλής του Δήμου Βέροιας στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) σε δόσεις.

-Έγκριση ή μη συμμετοχής του Δήμου και μετάβασης επίσημης αντιπροσωπείας στον Δήμο Ούζιτσε της Σερβικής Δημοκρατίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της «Ημέρας της πόλης του Ούζιτσε»

-Έγκριση ή μη οικονομικής ενίσχυσης της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΦΤΕΡΗ»

-Επί αιτήματος του συλλόγου «Φίλοι του ποταμού Τριποτάμου Βέροιας» για την παραχώρηση χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.

- Επί αιτήματος του 3ου Σώματος Προσκόπων Βέροιας για την παραχώρηση της χρήσης τμήματος του πάρκου Αγ. Αναργύρων.

-Επί αιτήματος του Φιλανθρωπικού Μη Κερδοσκοπιικού Συλλόγου Φίλων ΚΕΜΑΕΔ για την παραχώρηση της χρήσης του ισογείου χώρου του Δημαρχείου

-Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κεντρική εναρκτήρια εισήγηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Α. Τζιτζικώστα στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΕΝΠΕ στη Ρόδο

Η κεντρική εναρκτήρια εισήγηση του Περιφερειάρχη...

Την κεντρική εισήγηση στην έναρξη του ετήσιου...

Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ σε Βέροια και Αλεξάνδρεια για τα μεγάλα έργα φυσικού αερίου

Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ σε Βέροια και...

Σειρά εκδηλώσεων σε Βέροια και Αλεξάνδρεια από 28 -...

Η ηθική αξιολόγηση των πράξεών μας

Η ηθική αξιολόγηση των πράξεών μας

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ. ΧαλκιάΩς λογικό και ελεύθερο...

Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων...

Σε συνέχεια της υποβληθείσας πρότασης του Δήμου...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Αποκατάσταση του Τεμένους Ορτά στη Βέροια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Μήνυμα Ολυμπίας Αποστόλου για τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας Κατά των Γυναικών (Βίντεο)

Μήνυμα Ολυμπίας Αποστόλου για τη Διεθνή Ημέρα για την...

"Η βία που ασκείται σε μια γυναίκα, υποσκάπτει τον...

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Οι κατά Μήτσο Μάλιο «κίνδυνοι της Δημοκρατίας»

Οι κατά Μήτσο Μάλιο «κίνδυνοι της Δημοκρατίας»

Του Πάρη ΠαπακανάκηΟ Νοέμβρης νομοτελειακά προκαλεί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με απόφασή της στις 17 Δεκεμβρίου 1999, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια...

-Δήμαρχος Βέροιας και Αντιπεριφερειάρχης θα ανάψουν το δέντρο της γιορτήςΤα Χριστούγεννα πλησιάζουν και προ(σ)καλούν όσο ποτέ τη θετική μας διάθεση απέναντι στη δύσκολη καθημερινότητα της εποχής μας. Στο...

Στις 27 Νοεμβρίου ο φαρμακευτικός σύλλογος Ημαθίας καλείται να ψηφίσει αυτούς που θα τον οδηγήσουν στη μελλοντική πορεία του και στον αγώνα για την βιωσιμότητα των φαρμακείων του.Οραματιζόμαστε ένα ευοίωνο...

Του Πάρη ΠαπακανάκηΤον Νοέμβριο του 1974, η Βέροια, στον απόηχο του Αττίλα ΙΙ και εν όψει της 1ης επετείου των γεγονότων του Πολυτεχνείου, έκανε τα πρώτα βήματα που της αναλογούσαν στο πλαίσιο της νεότευκτης Γ’...