Στις καθυστερήσεις η Βέροια με πέναλτι ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ Β' 1-1.

Στις καθυστερήσεις η Βέροια με πέναλτι ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ Β' 1-1.

Πρεμιέρα στην SL2 με την ομάδα της Βέροιας  να κλείνει το πρωτάθλημα πέρσι  με τους  δύο αγώνες μπαράζ με Λεβαδειακό και Λαμία και να ανοίγει φέτος πρώτη το πρωτάθλημα με τον  ΠΑΟΚ Β'  αποσπώντας ισοπαλία 1-1 στις καθυστερήσεις με εκτέλεση πέναλτι του Μπουόλι. 

Παρότι πρώτη αγωνιστική οι δύο ομάδες ήταν πολύ αγωνιστικές και πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο και με ένα δίκαιο αποτέλεσμα αν και κρίθηκε στις καθυστερήσεις.

Η Βέροια δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση της και φυσικά χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη ώστε να μπορέσει να κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση στο νέο πρωτάθλημα. Ο προπονητής κ. Ανυφαντάκης έχει στην ομάδα αρκετά νέα παιδιά και φυσικά δεν μπορούν από την μία μέρα στην άλλη να "σηκώσουν" την φανέλα της Βέροιας. 

Είναι όμως ευκαιρία από την στιγμή που δεν υπάρχει προς το παρόν το βάρος και η πίεση του πρωταθλητισμού να παίξουν πιο ελεύθερα ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα παιχνίδια στην έδρα τους. 

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα 

Το τελικό 1-1 είναι το πιό δίκαιο αποτέλεσμα για το παιχνίδι, της πρεμιέρας, αφού τόσο η Βέροια όσο και ο ΠΑΟΚ Β' δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες 

Η Βέροια με το εκρηκτικό πρώτο 10λεπτό θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με τις ευκαιρίες του Μπουκουβάλα και του Φασίδη. 

Μπορεί στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ Β' να ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι αλλά η Βέροια ήταν αυτή που είχε περισσότερη κατοχή, με τον ΠΑΟΚ Β' όμως να χάνει και αυτός καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ΄. 

Τελικά το α' ημίχρονο τελείωσε 0-0  

Στην αρχή του β' ημιχρόνου μόλις στο 47' λεπτό ο Ορφανίδης έχασε την πιό μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Β' τον απέφυγε αλλά πήγε πολύ  και κλείστηκε από τους αμυντικούς. 

Η πίεση της Βέροιας  ήταν συνεχής με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, όμως ο ΠΑΟΚ Β' ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο σκόρ, όταν σε μία γρήγορη κόντρα από λάθος στην άμυνα της Βέροιας ο Χατζηστραβός από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Βέροιας γράφοντας το 0-1.  στο 54' λεπτό.

Η Βέροια έφθασε στην ισοφάριση στο 64' λεπτό όταν ο Μπουόλι πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε από τον β' επόπτη ώς οφσάιντ

Ο Κώστας Ανυφαντάκης έκανε αρκετές αλλαγές ενισχύοντας περισσότερο την επίθεση και οι παίκτες  με πάθος και δύναμη κατόρθωσαν έστω και στις καθυστερήσεις να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας τον οποίο και δικαιούταν. 

Μάλιστα πριν την φάση του πε΄ναλτι που έγινε στο 93' λεπτό με την ανατροπή του Φασίδη από τον Τασιούρα και πέτυχε το γκολ ο Μπουόλι, ο αρχηγός της Βέροιας Βασίλης Φασίδης έχασε στο 90' λεπτό μοναδική ευκαιρία να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ αφού ύστερα από μακρινή σέντρα του Μπελεβώνη βρέθηκε στην μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά  που έπιασε πέρασε σύριζα από το δεξί δοκα΄ρι του ΠΑΟΚ Β'.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά στην συνέχεια 

Η εμφάνιση της Βέροιας μπορεί να μην ικανοποίησε κάποιους από τους φίλους της ομάδας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι ήρθαν στην ομάδα πολλά νέα παιδιά και θέλουν χρόνο να προσαρμοσθούν. 

Όμως από κάποιους "παλιούς" ο κόσμος περιμένει περισσότερα ώστε να δώσουν κουράγιο και το καλό παράδειγμα στους νέους. 

Ας ευχηθούμε οτι η συνέχεια θα είναι καλύτερη γιατί σε διαφορετική περίπτωση που δεν ευχόμαστε θα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα 

 Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας) / Βοηθοί: Ζήρδας, Κουβαλάκης (Δράμας) με λάθη η τριπλέτα από την Δράμα εις βάρος της Βέροιας. Με αποκορύφωμα την φάση όπου η Βέροια πέτυχε καθαρό γκολ με τον Μπουόλι και ο β' βοηθός το ακύρωσε ως οφσάιντ. 

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80’ Ιωάννου), Μπούζας (80’ Ισαακίδης), Μπλέτσας (58’ λ.τ. Μπελεβώνης), Ορφανίδης (73’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β’  (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κώττας (64’ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (72’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (64’ Γκορντεζιάνι).

-Μετά την επιτυχία του τέρματος από τον Μπουόλι ο Κοσμάς από τον πα΄γκο έδωσε την φανέλα του άτυχου Κωστή Δεμηρτζόγλου και όλοι οι παίκτες του αφιέρωσαν το πρώτο γκολ του πρωταθλήματος..


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...