"Πολύτιμο βαθμό για την Βέροια 1-1 στο Βόλο με την Νίκη. Μεγάλη ευκαιρία στο 93' για το 1-2.

Έναν πολύτιμο βαθμό πήρε η Βέροια στο Πανθεσσαλικό μετά το 1-1 με την Νίκη Βόλου, ενώ στο 93' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2. 

Η Βέροια παρουσιάστηκε δυνατή και με πάθος στον αγώνα και μάλιστα κατόρθωσε ν προηγηθεί στο 43' λεπτό με τον Μπουόλι και να ισοφαριστεί στο 60' από καραμπόλα σε 1-1.  . Στις καθυστερήσεις ο Κατσούκης έχασε τεράστια ευκαιρία για να «κλέψει» η ΒΕΡΟΙΑ το διπλό αφού η μπάλα ενώ πήγαινε στην κενή εστία βρήκε τον Φασίδη ....

Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο και η Βέροια απέδειξε και πάλι με την απόδοση της οτι θα είνια μέσα ..στο κόπλο για την άνοδο.

Η ομάδα είχε για πολύ χρόνο την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να δημιουργήσει σπουδαίες φάσεις για γκολ. 

Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και στο πρώτο 10λεπτο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να κάνουν κάποια επικίνδυνη φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Βόλου "ξύπνησε" με το 10' λεπτό και έχασε μία καλή ευκαιρία στο 16' λεπτό με τον Μέτσε και στο 25' με τον Τσουκαλά. 

Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι  είχαν ένα καλό σουτ του Φασίδη που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Νίκης .

Στο 43' η φάση του γκόλ που ξεκίνησε  από τον Φασίδης από αριστερά που έβγαλε ωραία μπροστινή για τον Μπελεβώνη, αυτός την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Μπουόλι, ο οποίος πέρασε και τον Μπάγιτς και σε κενή εστία έγραψε το 0-1!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, όπως αναμενόταν, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία στο 52’ όταν Μιράντα έπιασε το διαγώνιο σουτ και ο Στίκας έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος της ομάδας του.

Τελικά, η υπεροχή της Νίκης καρποφόρησε στο 60’ με την βοήθεια και της τύχης, όταν ο Μιράντα εκτέλεσε απευθείας φάουλ που κέρδισε η ομάδα του λίγο έξω από την περιοχή (το αμφισβήτησαν οι Βεροιώτες), η μπάλα βρήκε στο τείχος και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Παπαδόπουλο και καταλήγοντας στα δίχτυα του για το 1-1!

Στο 61’ το καλό σουτ του Μέτσε έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 66’ το επικίνδυνο γύρισμα του Ροχάνο από αριστερά, δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η «Βασίλισσα» προσπάθησε στη συνέχεια να ισορροπήσει τον ρυθμό, όμως το πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας οδηγούσε τους παίκτες της σε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Ότι δεν έγινε στο δεύτερο μισό του β’ ημιχρόνου, έγινε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τους γηπεδούχους να χάνουν στο 90’ καλή ευκαιρία όταν ο Στίκας έβγαλε λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος το σουτ του Παναγιωτίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό οι Βεροιώτες έχασαν τρομερή ευκαιρία όταν ο Μπουόλι έκλεψε τη μπάλα, έβγαλε παράλληλη μπαλιά προς την εστία της Νίκης και ο Κατσούκης σχεδόν σε κενή εστία έκανε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στον Φασίδη που προσπαθούσε να την αποφύγει και να χάνεται έτσι ένα σίγουρο γκολ!

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δεδικούσης, Παραφέστας (Λάρισας)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ λ.τ. Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53’ Μορέιρα), Μιλούνοβιτς (53’ Ροχάνο), Κάσσος, Σιαφά (83’ Γρομητσάρης).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (62’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Ιωάννου), Μπελεβώνης (75’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας (87’ Περδίκης), Μπουόλι.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...