ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Eπίσημη επίσκεψη της Διοικητού της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδας στον Όμιλο I.W. Βέροιας

Eπίσημη επίσκεψη της Διοικητού της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδας στον Όμιλο I.W. Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2022 η επίσημη επίσκεψη της Διοικητού της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας (247 District) Ελένης Παναγιώτου στον Όμιλο I.W. Βέροιας, στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» παρουσία μελών του Ομίλου.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Ελένη Φείδα – Τρίγκα αφού καλωσόρισε την Διοικητή και της ευχήθηκε καλή διαμονή στην πόλη μας την Βέροια, αναφέρθηκε στην δημιουργία του Ομίλου μας, στις δράσεις και τις προσφορές του στα 25 χρόνια ύπαρξής του, στο γούρικο νούμερο 13 που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια σε πολλές εκδηλώσεις μας και μας δίνει δύναμη και στο σύνθημά μας «ΨΑΞΕ – ΒΡΕΣ – ΚΕΡΔΙΣΕ» βάσει του οποίου, εκτός του ότι βρίσκουμε αυτούς που έχουν την ανάγκη μας για βοήθεια, διαβάζουμε και κάποιες ενδιαφέρουσες ομιλίες για να γίνουν πιο ευχάριστες οι συναντήσεις μας και τις δημοσιεύουμε στον τοπικό τύπο για να μας γνωρίσουν οι συντοπίτες μας.

Τέλος, διάβασε στα μέλη του Ομίλου το Βιογραφικό της Διοικητού.

Στη συνέχεια η Διοικητής Ελένη Παναγιώτου αφού ευχαρίστησε για την όμορφη φιλοξενία από τα μέλη του Ομίλου αναφέρθηκε:

α) Στον λόγο δημιουργίας της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας (247 District) και στον σεβασμό της ιστορίας της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας σύμφωνα με τις αρχές, τους στόχους και τις αξίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης I.I.W., «ΦΙΛΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ».

β) Στο σύνθημα της Προέδρου I.I.W. Zenaida Farcon από τις Φιλιππίνες «WORK WONDERS», το οποίο είναι το κάλεσμα και η ενωτική ώθηση για μεταμόρφωση, δημιουργία και επίτευξη θετικών αναβαθμιστικών αποτελεσμάτων για την Ανθρωπότητα και το οποίο μας εμπνέει για να γίνει το έργο του I.W. πιο ουσιαστικό, πιο πολύτιμο και σημαντικό με την ομαδική προσπάθεια.

γ) Στο τριετές κοινωφελές πρόγραμμα του I.I.W. «STRONG WOMEN – STRONGER WORLD» με τους τέσσερεις τομείς του (ΥΓΕΙΑ – ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) βάσει του οποίου οι όμιλοι θα σχεδιάσουν το πρόγραμμά τους και που θα αποτελεί την ομπρέλα πάνω στην οποία θα κτίζουμε τις δράσεις μας έως το 2024.

δ) Στο χρυσό βραβείο με το οποίο τιμήθηκε η Ομοσπονδία I.W. Ελλάδας (247 District) για το έργο της στα πλαίσια του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2022 και συγκεκριμένα για τη σημαντική προσφορά βοήθειας στους Ουκρανούς πρόσφυγες από όλους τους ομίλους.

ε) Στην παρουσία μελών της Ομοσπονδίας τον Σεπτέμβριο μήνα στο I.W. European Rally στο Βερολίνο εκπροσωπώντας την χώρα μας σ’ αυτήν την όμορφη και εποικοδομητική εκδήλωση για τη φιλία και την ανταλλαγή ενδιαφερουσών ιδεών για το μέλλον του Οργανισμού μας μεταξύ της Προέδρου I.I.W. και των αξιωματούχων των Ευρωπαϊκών κυρίως ομίλων I.W.

στ) Στις διαδικτυακές ενημερώσεις που αναδεικνύουν την συνέργεια και την ενδυνάμωση του δεσμού φιλίας μεταξύ των μελών.

ζ) Στην δημιουργία ιστοσελίδας Ομοσπονδίας με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας για όλα τα μέλη.

η) Τέλος, αναφέρθηκε στο Εθνικό πρόγραμμα I.W. εύρεσης δοτών Μυελού των οστών σε συνεργασία με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βασιζόμενη στη βαθιά ευαισθησία της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζει τα μέλη του I.W., στο ήθος, στα ιδανικά και στις αξίες που πρεσβεύουμε, τοποθετώντας πάντα την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ελπίζοντας ότι θα ενημερωθούν και φίλοι του Οργανισμού μας στην πόλη της Βέροιας δια μέσου του τοπικού τύπου, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών» «Δώσε ελπίδα, Δώσε Ζωή» και με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων (τα μέλη του Ομίλου προσέφεραν στην Διοικητή δύο βιβλία, το ένα αφορούσε τα 20 χρόνια του Ομίλου I.W. Βέροιας και το άλλο τις 45 ομιλίες που διαβάστηκαν στον Όμιλό μας από τα μέλη βάσει του συνθήματος ΨΑΞΕ – ΒΡΕΣ – ΚΕΡΔΙΣΕ δημοσιευμένα στις τοπικές εφημερίδες, από το 2004 που θεσπίστηκε μέχρι σήμερα) και οι καθιερωμένες φωτογραφίες.

Μία όμορφη απογευματινή συνάντηση μεταξύ της νέας Διοικητού της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας (247 District) Ελένης Παναγιώτου και των μελών του Ομίλου I.W. Βέροιας πραγματοποιήθηκε, όπου τα μέλη του Ομίλου έδωσαν το στίγμα τους και τι είναι αυτό που τα κρατά ενωμένα με αισθήματα Ινεργουϊλικής φιλίας όλα αυτά τα 25 χρόνια, και γνώρισαν το πρόγραμμα και τους στόχους της Διοικητού στην οποία ευχήθηκαν κάθε δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

Εκ του Ομίλου

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 - 25 Σεπτεμβρίου στο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών και τους Βασιλικούς Τάφους 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Αιγών από την ΚΕΠΑ και την ΕΦΑ Ημαθίας, στους δρόμους του Μ. Αλεξάνδρου

24 - 25 Σεπτεμβρίου στο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών...

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του πρώτου και...

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου Μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο γήπεδο της Βέροιας

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου Μεγάλη συναυλία του...

Η Box Art & Culture Productions σε συνεργασία με την Panik Records...

Έναρξη Μαθημάτων  στον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου

Έναρξη Μαθημάτων στον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου

Τα χορευτικά τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου...

“Heritages, Από το Άγιον Όρος στη Στράντζα»:  Επιστημονική ημερίδα στο Εθνογραφικό  Κέντρο Γιώργη Μελίκη

“Heritages, Από το Άγιον Όρος στη Στράντζα»: Επιστημονική...

Το ΕΘΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΩΡΓΗ ΜΕΛΙΚΗ-ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ...

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ  Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου  «Στέγη ανοιχτή» για παρουσιάσεις Τμημάτων της ΚΕΠΑ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ...

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου...

Συνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις, αφιερωμένες στη μνήμη του Νίκου Καπετανίδη

Συνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις, αφιερωμένες στη...

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν ο Δήμαρχος Βέροιας κ....

Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας Ξεκινούν οι πρόβες και οι δράσεις της νέας χρονιάς

Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας Ξεκινούν οι πρόβες και οι...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας αρχίζει και πάλι το...

Στις 29 Σεπτεμβρίου - Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με Rachmaninoff ο Παναγιώτης Τροχόπουλος

Στις 29 Σεπτεμβρίου - Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης...

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα εμφανιστεί στις 29...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...