Eπίσημη επίσκεψη της Διοικητού της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδας στον Όμιλο I.W. Βέροιας

Eπίσημη επίσκεψη της Διοικητού της Ομοσπονδίας Inner Wheel Ελλάδας στον Όμιλο I.W. Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2022 η επίσημη επίσκεψη της Διοικητού της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας (247 District) Ελένης Παναγιώτου στον Όμιλο I.W. Βέροιας, στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» παρουσία μελών του Ομίλου.

Η Πρόεδρος του Ομίλου Ελένη Φείδα – Τρίγκα αφού καλωσόρισε την Διοικητή και της ευχήθηκε καλή διαμονή στην πόλη μας την Βέροια, αναφέρθηκε στην δημιουργία του Ομίλου μας, στις δράσεις και τις προσφορές του στα 25 χρόνια ύπαρξής του, στο γούρικο νούμερο 13 που μας ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια σε πολλές εκδηλώσεις μας και μας δίνει δύναμη και στο σύνθημά μας «ΨΑΞΕ – ΒΡΕΣ – ΚΕΡΔΙΣΕ» βάσει του οποίου, εκτός του ότι βρίσκουμε αυτούς που έχουν την ανάγκη μας για βοήθεια, διαβάζουμε και κάποιες ενδιαφέρουσες ομιλίες για να γίνουν πιο ευχάριστες οι συναντήσεις μας και τις δημοσιεύουμε στον τοπικό τύπο για να μας γνωρίσουν οι συντοπίτες μας.

Τέλος, διάβασε στα μέλη του Ομίλου το Βιογραφικό της Διοικητού.

Στη συνέχεια η Διοικητής Ελένη Παναγιώτου αφού ευχαρίστησε για την όμορφη φιλοξενία από τα μέλη του Ομίλου αναφέρθηκε:

α) Στον λόγο δημιουργίας της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας (247 District) και στον σεβασμό της ιστορίας της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας σύμφωνα με τις αρχές, τους στόχους και τις αξίες της Παγκόσμιας Οργάνωσης I.I.W., «ΦΙΛΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ».

β) Στο σύνθημα της Προέδρου I.I.W. Zenaida Farcon από τις Φιλιππίνες «WORK WONDERS», το οποίο είναι το κάλεσμα και η ενωτική ώθηση για μεταμόρφωση, δημιουργία και επίτευξη θετικών αναβαθμιστικών αποτελεσμάτων για την Ανθρωπότητα και το οποίο μας εμπνέει για να γίνει το έργο του I.W. πιο ουσιαστικό, πιο πολύτιμο και σημαντικό με την ομαδική προσπάθεια.

γ) Στο τριετές κοινωφελές πρόγραμμα του I.I.W. «STRONG WOMEN – STRONGER WORLD» με τους τέσσερεις τομείς του (ΥΓΕΙΑ – ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ) βάσει του οποίου οι όμιλοι θα σχεδιάσουν το πρόγραμμά τους και που θα αποτελεί την ομπρέλα πάνω στην οποία θα κτίζουμε τις δράσεις μας έως το 2024.

δ) Στο χρυσό βραβείο με το οποίο τιμήθηκε η Ομοσπονδία I.W. Ελλάδας (247 District) για το έργο της στα πλαίσια του Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2022 και συγκεκριμένα για τη σημαντική προσφορά βοήθειας στους Ουκρανούς πρόσφυγες από όλους τους ομίλους.

ε) Στην παρουσία μελών της Ομοσπονδίας τον Σεπτέμβριο μήνα στο I.W. European Rally στο Βερολίνο εκπροσωπώντας την χώρα μας σ’ αυτήν την όμορφη και εποικοδομητική εκδήλωση για τη φιλία και την ανταλλαγή ενδιαφερουσών ιδεών για το μέλλον του Οργανισμού μας μεταξύ της Προέδρου I.I.W. και των αξιωματούχων των Ευρωπαϊκών κυρίως ομίλων I.W.

στ) Στις διαδικτυακές ενημερώσεις που αναδεικνύουν την συνέργεια και την ενδυνάμωση του δεσμού φιλίας μεταξύ των μελών.

ζ) Στην δημιουργία ιστοσελίδας Ομοσπονδίας με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας για όλα τα μέλη.

η) Τέλος, αναφέρθηκε στο Εθνικό πρόγραμμα I.W. εύρεσης δοτών Μυελού των οστών σε συνεργασία με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βασιζόμενη στη βαθιά ευαισθησία της ανθρώπινης συνείδησης που χαρακτηρίζει τα μέλη του I.W., στο ήθος, στα ιδανικά και στις αξίες που πρεσβεύουμε, τοποθετώντας πάντα την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ελπίζοντας ότι θα ενημερωθούν και φίλοι του Οργανισμού μας στην πόλη της Βέροιας δια μέσου του τοπικού τύπου, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών» «Δώσε ελπίδα, Δώσε Ζωή» και με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων (τα μέλη του Ομίλου προσέφεραν στην Διοικητή δύο βιβλία, το ένα αφορούσε τα 20 χρόνια του Ομίλου I.W. Βέροιας και το άλλο τις 45 ομιλίες που διαβάστηκαν στον Όμιλό μας από τα μέλη βάσει του συνθήματος ΨΑΞΕ – ΒΡΕΣ – ΚΕΡΔΙΣΕ δημοσιευμένα στις τοπικές εφημερίδες, από το 2004 που θεσπίστηκε μέχρι σήμερα) και οι καθιερωμένες φωτογραφίες.

Μία όμορφη απογευματινή συνάντηση μεταξύ της νέας Διοικητού της Ομοσπονδίας I.W. Ελλάδας (247 District) Ελένης Παναγιώτου και των μελών του Ομίλου I.W. Βέροιας πραγματοποιήθηκε, όπου τα μέλη του Ομίλου έδωσαν το στίγμα τους και τι είναι αυτό που τα κρατά ενωμένα με αισθήματα Ινεργουϊλικής φιλίας όλα αυτά τα 25 χρόνια, και γνώρισαν το πρόγραμμα και τους στόχους της Διοικητού στην οποία ευχήθηκαν κάθε δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.

Εκ του Ομίλου

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος Διαβατού  - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πολιτιστικός Σύλλογος Διαβατού - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε τo Σάββατο 09/12/2023 και ώρα 18:00 μ.μ στη...

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στη Στέγη

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου...

Το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ σας προσκαλεί στην...

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου - Το βιβλίο της Ελένης Μουστιάκα - Μπατσαρά «ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΠΟΤ’ΝΑ» παρουσιάζεται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου - Το βιβλίο της Ελένης...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και οι Εκδόσεις Super Course...

«ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας»: Εκδήλωση φωταγώγησης  του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Νάουσας

«ΦωτίΖΟΥΜΕ την πόλη μας»: Εκδήλωση φωταγώγησης του...

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των...

SothisisChristmas ….από 15 – 19 Δεκεμβρίου Μαρία Κάλλας, όπερα, νύχτες κλασικής και jazz μουσικής με ελεύθερη είσοδο, στο κτίριο ΕΡΙΑ της Νάουσας-Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

SothisisChristmas ….από 15 – 19 Δεκεμβρίου Μαρία Κάλλας, όπερα,...

Χριστούγεννα χωρίς μουσική, δε γίνονται! Για πρώτη...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ  Συμμετοχή της Χορωδίας σε συνάντηση Χορωδιών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ Συμμετοχή της...

Μετά την συμμετοχή της Χορωδίας του Συλλόγου...

Εκδήλωση συνύπαρξης σχολείων από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βέροιας στην Πλατεία Δημαρχείου

Εκδήλωση συνύπαρξης σχολείων από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βέροιας...

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 η πλατεία Δημαρχείου...

Την Κυριακή παρουσιάζονται οι «Τηρούμενες Αναλογίες» της Πόπης Φιρτινίδου

Την Κυριακή παρουσιάζονται οι «Τηρούμενες Αναλογίες»...

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μμ, στο καφέ «Εκτός...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...