Έρχεται η My Veria Card, με κίνητρα για καταναλωτές, επαγγελματίες και φορείς

Έρχεται η My Veria Card, με κίνητρα για καταναλωτές, επαγγελματίες και φορείς

-Κοστίζει 20 ευρώ, είναι αυστηρά προσωπική και δίνει πολλαπλές ευκαιρίες χρήσης –Παρουσιάστηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου

Το δικό της τοπικό «καλάθι» μέσα από την My Veria Card, αποκτά η Βέροια μετά το σύμφωνο συνεργασίας που υπέγραψαν προ ημερών, ο εμπορικός σύλλογος, η ομοσπονδία επαγγελματιών βιοτεχνών Βέροιας, το σωματείο ιδιοκτητών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο σύλλογος ζαχαροπλαστών και καταστηματαρχών ζαχαροπλαστών και η ΠΑΕ Βέροια, με συμπαραστάτη το Επιμελητήριο Ημαθίας. Πρόκειται για την έκδοση μιας κάρτας που δίνει προνόμια στην πόλη, τόσο στους επαγγελματίες και τους φορείς, όσο και στους καταναλωτές.

Για την δράση αυτή, δόθηκε χθες το απόγευμα στο δημαρχείο, συνέντευξη Τύπου από την πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου, τον πρόεδρο των καταστημάτων καφέ – εστίασης Κώστα Σαμανίδη, τον πρόεδρο των Ζαχαροπλαστών Τάσο Παγούρα και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια Στέφανο Αποστολίδη, παρουσία του Γιώργου Τσαμήτρου.

Η δράση ξεκινάει από βδομάδα, «πρωτίστως για να αναπτερώσει το ενδιαφέρον των πολιτών για την τοπική αγορά αφού με την επίδειξη της κάρτας αυτόματα οι καταναλωτές θα γίνονται αποδέκτες σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και παράλληλα, δημιουργείται ένα εργαλείο μάρκετινγκ για τους επαγγελματίες καταστηματάρχες που με τη σειρά τους θα προσφέρουν πιο ελκυστικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους», τόνισε η κα Τσιπουρίδου, προσθέτοντας ότι τα καταστήματα μέλη (θα ονομάζονται my Veria spot) και οι ιδιώτες επαγγελματίες, θα έχουν την δυνατότητα να διαφημίσουν δωρεάν για ένα χρόνο την επιχείρησή τους, στο επίσημο site του myVeria.gr, στα social media, στο facebook και στο instagram και να συμμετέχουν σε κληρώσεις και διαγωνισμούς που θα τρέχουν ανά διαστήματα.


Επιπλέον, προωθείται η συμμετοχή των πολιτών σε αθλητικές δραστηριότητες, με ελεύθερη είσοδο καταρχάς στους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες της Βέροιας, στη θύρα 4 και στο πέταλο, με την επίδειξη της κάρτας. Η δράση περιλαμβάνει και συμμετοχή σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, με προνομιακές τιμές για κατόχους της κάρτας σε θέατρα, συναυλίες, κ.λ.π.

«Πολλά καταστήματα περιμένουν να εγγραφούν δωρεάν για τον πρώτο χρόνο», είπε η πρόεδρος διευκρινίζοντας ότι δεν αφορά ιντερνετικές αγορές, προϋποθέτει την φυσική παρουσία του καταναλωτή στο κατάστημα, είναι αυστηρώς προσωπική, κοστίζει 20 ευρώ και πωλείται στα γραφεία των φορέων που συμμετέχουν.

Ο Κ. Σαμανίδης, εκτίμησε ότι η Βέροια αξίζει να αγκαλιάσει αυτή τη μεγάλη πρωτοποριακή προσπάθεια που αφορά όλη την πόλη και όλους τους επαγγελματίες και κάλεσε τους συναδέλφους του στην εστίαση να την στηρίξουν, ενώ εξήρε την επιμονή του Στέφανου Αποστολίδη για το εγχείρημα. «Η προσπάθεια ήταν ομαδική, εγώ έριξα το σπίρτο αλλά η φλόγα μεγάλωσε με τη στήριξη όλων των φορέων. Δεν το πίστευα ότι θα έχουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση», είπε και ο κ. Αποστολίδης. Ενημέρωσε επίσης ότι εκτός από την ελεύθερη είσοδο για την ομάδα της Βέροιας, ισχύει η κάρτα και για την ομάδα του Αποστόλου Παύλου που δήλωσε συμμετοχή, ενώ ενδιαφέρον προσφορών δείχνουν σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα, που αναμένεται σιγά-σιγά να μπουν κι αυτά στο πρόγραμμα.

«Την κάρτα την αγκαλιάσαμε όλοι οι φορείς και υλοποιήθηκε γρήγορα, εμείς και τα 43 μέλη του συλλόγου μας, θα τη στηρίξουμε και όλα θα πάνε καλά. Μπροστά μας είναι η Βέροια και θα την γλυκάνουμε», τόνισε ο κ. Παγούρας δίνοντας συγχαρητήρια για την ιδέα και την προώθησή της.

Κλείνοντας ο υπεύθυνος για το στήσιμο του site: MyVeria.gr, Γιώργος Τσαμήτρος, έδειξε την ηλεκτρονική σελίδα που είναι ήδη σε λειτουργία.

Σοφία Γκαγκούση

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Αλεξάνδρειας: Συγκρότηση  Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Δήμος Αλεξάνδρειας: Συγκρότηση Τοπικού...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Έχοντας υπόψη μεταξύ άλλων:•...

Ανάσταση στις 9.30 μ.μ. στο Ξηρολίβαδο

Ανάσταση στις 9.30 μ.μ. στο Ξηρολίβαδο

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου σε συνεργασία με...

Η ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης με το Αναστάσιμο μήνυμα των ημερών

Η ανάδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης με το...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΗ σταδιακή εγκατάλειψη...

Εξόρμηση για την ακρίβεια και τα μέτρα  αντιμετώπισής της πραγματοποίησε κλιμάκιο  του Συντονιστικού της Νέας Αριστεράς Ημαθίας

Εξόρμηση για την ακρίβεια και τα μέτρα αντιμετώπισής...

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Λαϊκή Αγορά...

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Ο νέος Δικαστικός Χάρτης  θα βοηθήσει στην ταχύτερη  και αποτελεσματικότερη  απονομή της δικαιοσύνης

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Ο νέος Δικαστικός Χάρτης θα...

Από το πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Ημαθίας Λάζαρου...

Οι παλαιοί πρόσκοποι τιμούν σήμερα τον Τάκη Βλαχόπουλο

Οι παλαιοί πρόσκοποι τιμούν σήμερα τον Τάκη...

Mια οφειλόμενη εκκρεμούσα εκδήλωση τιμής στον Τάκη...

Ο ημαθιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής  με την ΝΙΚΗ Γεώργιος Ανθρακεύς  θα εκκλησιαστεί τις ημέρες του Πάσχα στην Ημαθία

Ο ημαθιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΙΚΗ...

Ο ημαθιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα...

Κλείνουν τα Ιατρεία τους οι ιδιώτες εργαστηριακοί γιατροί από την Τετάρτη 8 Μαΐου -Τους λόγους εξήγησαν σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΙΣΗ Μάκης Ισαακίδης και οι γιατροί  Παύλος Μελισανίδης και Πέτρος Θεμελής (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλείνουν τα Ιατρεία τους οι ιδιώτες εργαστηριακοί...

Σε κυλιόμενες πανελλαδικές κινητοποίησες κατεβαίνουν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...