Άδικη ήττα της Βέροιας 1-2 από τον Απόλλων Λάρισας

Άδικη ήττα της Βέροιας 1-2 από τον Απόλλων Λάρισας

Την πρώτη ήττα  στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας  γνώρισε η Βέροια από μία ομάδα που πέρσι είχε γνωρίσει την ποιο βαριά ήττα στο πρωτάθλημα και έπαιξε μάλιστα με πολλές ελλείψεις και ήρθε στην Βέροια μόνο με 17 παίκτες.

'Όμως η ήττα είναι πέρα για πέρα άδικη αφού η Βέροια ήταν αυτή που ήλεγχε το παιχνίδι με την δημιουργία πολύ καλών ευκαιριών που δεν έγιναν γκολ χάρις στον ήρωα τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων που έπιασε τα άπιστα.  

Μεγάλη απώλεια για την Βέροια η απουσία του τραυματία Μπουόλι και η αδυναμία να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα  κάποιοι  παίκτες  από πολύ καλές θέσεις. που βρέθηκαν.

Η  αδυναμία αυτή φάνηκε και στα προηγούμενα παιχνίδια της βασίλισσας του βορά και πρέπει  να βρεθεί άμεσα λύση από τον προπονητή σε συνεργασία με τους παίκτες.

Άς σταματήσουν από τώρα κάποιοι την γκρίνια  και μην   καταδικάζουν από τώρα την ομάδα με ΄΄υποβιβασμό,

Αυτή η ομάδα έχει μία πολύ δυνατή και γεμα΄το εγωισμό Διοίκηση και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει αυτή την ομάδα να μπλέξει σε περιπέτειες, Θα πρέπει όμως και σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες  ΄΄΄να ΄΄΄,,,,ψάξουν για ποιο έμπειρους και καλούς παίκτες για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.. Καλό το  σημερινό ρόστερ αλλά είναι κάποιοι παίκτες που υπολόγιζαν να πα΄ρουν ηγετικό ρόλο αλλά δεν μπόρεσαν και ούτε θα μπορέσουν στο άμεσο μέλλον, Ίσως ξεγελάστηκαν και αυτοί και η πορεία της ομάδας δεν είναι αυτή που περίμεναν όλοι. 

Ο προπονητής 'Κώστας Ανυφαντάκης είναι ένας από τους καλούς προπονητές και σε καμία περίπτωση δεν φταίει αν οι παίκτες του χάνουν κλασσικές ευκαιρίες να βάλουν το γκολ. Ότι πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στο κομμάτι αυτό είναι κατεπείγον..

Χρειάζεται λοιπόν ψυχραιμία και υπομονή ενώ παράλληλα θα πρέπει οι παίκτες να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, 

        Ήταν μία μαύρη Κυριακή και φυσικά η πίκρα των φιλάθλων ήταν μεγάλη και περισσότερο ¨"έσκασαν" με τις ευκαιρίες που χάθηκαν από καλές θέσεις,, 

Όμως όλοι μαζί πρέπει να προχωρήσουν ενωμένοι και πιό δυνατοί και με εγωισμό να φέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει,, 

Φάσεις και γκόλ 

Η Βέροια ξεκίνησε απειλητικά στο παιχνίδι  και στο 4’ είχε σουτ του Ισαακίδη μέσα από την περιοχή, που αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς και στο 8’ κεφαλιά του Βασίλη Φασίδη από κοντά, που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Μέλι.

Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι ¨παγώνουν" το γήπεδο ανοίγοντας το σκορ.  Σε μια φάση διαρκείας, μετά από μια συρτή σέντρα από την γραμμή του άουτ, ο Ζαχαράκης πετάχτηκε με προβολή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας της Βέροιας. 

Στο 22’ ο Απόλλωνας έφθασε κοντά στο 0-2 αλλά το πλασέ του Ζαχαράκη σε φάση τετ α τετ ήταν χλιαρό η  άμυνα της Βέροιας  απομάκρυνε.

Η Βέροια είχε άλλες δυο καλές περιπτώσεις για γκολ. Η πρώτη στο 24’ ο Φασίδης βγήκε μόνος αλλά ο Μέλι απόκρουσε και στο 25’ κεφαλιά του Μαραγκού από κοντά δεν βρήκε στόχο.

Και στο β' ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοικτό , και οι δυο ομάδες μπήκαν με απειλητικές διαθέσεις αλλά η Βέροια ήταν αυτή που πήρε τον έλεγχο. '


Στο 56’ η Βέροια έφθασε στην ισοφάριση  Ο Φασίδης γύρισε την μπάλα πριν βγει άουτ, η μπάλα κατέληξε στον Ιωάννου ο οποίος με βολίδα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανάμεσα από πολλούς αμυντικούς αλλά ήταν αδύνατο αυτή την φορά να αντιδράσει  ο Μέλι, 

Στο 63’ ο Μπελεβώνης έπιασε μια βολίδα έξω από την περιοχή αλλά ο Μέλι απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 65’ σε μια αντεπίθεση της Βέροιας, η μπάλα στρώθηκε στον Ορφανίδη αλλά για μία ακόμη δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και ο Μέλι Μπλόκαρε.

Στο 69’ η Βέροια έχασε και άλλη ευκαιρία. Σε σέντρα του Φασίδη, ο Μπελεβώνης έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Μέλι απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 74’ μετά από κόρνερ, ο Μαραγκός έπιασε ένα σουτ αλλά αμυντικός του Απόλλωνα έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο 78’ ο Κατσούκης έβγαλε μόνο τον Ιωάννου, αλλά το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε από τον Μέλι. Στο 80’ ο Παπαχρήστος έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Μέλι και πάλι απόκρουσε.

Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και πάλι κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα με την Βέροια να πιέζει για το 2-1 και δυστυχώς 'ήρθε το 1-2 . Ο Ζαχαράκης έφυγε στην αντεπίθεση, από λάθος στην άμυνα  πέρασε και τον τερματοφύλακα της Βέροιας  και  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ήταν μια ψυχρολουσία  αφού ¨κόπηκαν" τα πόδια των παικτών και στο υπόλοιπο χρόνο που έμεινε συν τα 6 λεπτά των καθυστερήσεων δεν είχαν αυτοσυγκέντρωση και κουράγιο για κάτι καλό..

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιουματζίδης (Δέλλιος, Λιόντος)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (60’ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (76’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου (82’ Περδίκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μέλι, Λούκας Γκαρσία, Σιατραβάνης, Σταματής (80’ Κοντρέρας), Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης (66’ Κοτσιανούλης), Χαλάτσης, Ντ’ Αγκοστίνο, Ποτόσογλου (70’ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης.





Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...