ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ! ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας συνεργάστηκε με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας το Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας ώστε να δημιουργήσουν μαζί δράσεις για όλους και πιο πολύ για τα παιδιά, αυτά που χαίρονται περισσότερο στις γιορτές!

Στολίσαμε μαζί την Στέγη και το Χώρο Τεχνών, δημιουργήσαμε και φιλοξενήσαμε εργαστήρια, παραστάσεις και συναυλίες για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Για πρώτη φορά φέτος με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης του Δήμου της Βέροιας οι Δημοτικές μας Βιβλιοθήκες (Θεανώ Ζωγιοπούλου και Βιβλιοθήκη-Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου) συνεργάστηκαν με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη και μαζί με το με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και εκπαιδευτικούς από επτά σχολεία-νηπιαγωγεία της περιοχής, υπό το συντονισμό της Future Library, διοργανώσαμε μαζί τέσσερα θεματικά εργαστήρια για παιδιά μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Tο σφύριγμα του Χριστουγεννιάτικου τρένου μύρισε… Χριστούγεννα στη Βέροια. Μια δράση του Εμπορικού Συλλόγου με αρωγούς και συνδιοργανωτές το Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

Φωταγωγήσαμε μαζί το δέντρο στην πλατεία Εληάς με την Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΚΕΠΑ, τους Γκιντίκι και ζεστό κρασί.

Στην πλατεία Εληάς στήσαμε σπιτάκια στολισμένα με λαμπάκια, κουκλάκια, δωράκια, μπαλίτσες κι αστεράκια, το σπίτι του Άγιου Βασίλη, το σπιτάκι των ξωτικών για να γράφουν τα παιδιά γράμμα προς τον Άγιο και να κάνουν face painting. Στήσαμε τα σπιτάκια των εργαστηρίων στα οποία απασχολήθηκαν δημιουργικά φτιάχνοντας κατασκευές, ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας και παίζοντας. Ηθοποιοί και αφηγητές παιδικών παραμυθιών αφηγήθηκαν παραμύθια, παρουσίασαν ιστορίες, μπάντες και χορευτές πλημμύρισαν το χώρο μουσικές. Εντυπωσιαστήκαμε από το bubble show (σαπουνόφουσκες), light show, fire show, τα ζογκλερικά, φωτογραφηθήκαμε στο Face In Hole, γευτήκαμε νόστιμα γλυκά, βουτήξαμε μπισκότα και λουκουμάδες στη σοκολάτα και νιώσαμε Χριστούγεννα στην καρδιά της πόλης!

Για πρώτη φορά αλλάξαμε μαζί τον χρόνο και τον υποδεχτήκαμε αγκαλιά τραγουδώντας με τους Νίκο Ζιώγαλα, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Μηλιώκα και Γιάννη Γιοκαρίνη!

Το πρόγραμμα Χριστούγεννα στη Βέροια κινήθηκε σε πέντε άξονες:

• Χριστούγεννα στη Στέγη 29.11 έως 23.12

• Έλα, να ανάψουμε την πόλη! -Φωταγώγηση Δέντρου 5.12.2022

• Χριστούγεννα στις βιβλιοθήκες 02.12.2022 έως 04.01.2023

• Χριστούγεννα στην πλατεία! 23.12 έως 31.12.2022

• Έλα, να αλλάξουμε παρέα! – Υποδοχή του νέου έτους 31.12.2022

Συμμετείχαν – συνεργάστηκαν: Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Βέροιας, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, Ποδοσφαιρική ομάδα Βέροια, Αντιδημαρχία Κοινωνικής προστασίας, Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Αντιδημαρχία Τεχνικών, Βιβλιοθήκες της ΚΕΠΑ: Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θεανώ Ζωγιοπούλου» - Δημοτική Βιβλιοθήκη – Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου, Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας: Φιλαρμονική Ορχήστρα – Σχολή Χορού -Χορωδία Δημοτικού Ωδείου- Νεανική Χορωδία -Μουσικά Σύνολα – Ορχήστρες – Εργαστήρι κοσμήματος και Εργαστήρι κατασκευών, Μαθητές των τάξεων προκαταρκτικής και κατωτέρας και μαθητές των τάξεων μέσης και ανωτέρας των τμημάτων πιάνου, κιθάρας, βιολιού, τσέλου, φλάουτου, μονωδίας, κλαρινέτου, βυζαντινής μουσικής, ΚΔΑΠ ΑμεΑ Μ.Α.μ.Α, Μουσικό Σχολείο – Πρωτοβουλία για το παιδί, ΚΔΑΠ - Παιδικό Κέντρο «Σχολείο στο σύννεφο», ΚΔΑΠ -Καρουζέλ, Βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός «Στρουμφάκια», ΚΔΑΠ- Αγίου Γεωργίου Bee Happy, PlayTime Productions, Box-art & culture productions, Funtastick Performingarts, Αρχαγγέλου Γαβριήλ- Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, Το Πρόβατο στο Μπάνιο, Πολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ», Ωδείο Φίλιππος Βέροιας, Σχολή χορού Σοφίας Αντωνιάδου, Σχολής Χορού LMS Dance Academy, Σχολή χορού Μελίνας Παπαδοπούλου, Future Library, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, 1ο, 4ο, 12ο, Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, 2ο Νηπιαγωγείο Βέροιας, Δημοτικό Σχολείο Ράχης – Τριποτάμου, Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων, Νηπιαγωγείο Κουλούρας.

Ευχαριστούμε κι ευχόμαστε υγεία και μοίρασμα όμορφων στιγμών μαζί!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ:  Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου στη Λέσχη Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας

ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ: Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου στη...

Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού ...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ Δήμου Νάουσας  σε παρουσίαση βιβλίου

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ Δήμου Νάουσας σε παρουσίαση βιβλίου

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου, το ΚΔΑΠ Δήμου...

Έκθεση παιδικού - νεανικού βιβλίου διοργανώνουν τα  κατηχητικά τμήματα της ενορίας του Αγίου Μηνά Ναούσης

Έκθεση παιδικού - νεανικού βιβλίου διοργανώνουν τα ...

Τα κατηχητικά τμήματα της ενορίας του Αγίου Μηνά...

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου...

Είναι η παράδοση δεντρίπου όταν το ποτίζειςγεννά ...

Μ.Α.μ.Α: Μια συνάντηση αποδοχής με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Μ.Α.μ.Α: Μια συνάντηση αποδοχής με τους μαθητές του...

Στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου μας για την...

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στον Χώρο Τεχνών: Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βέροιας

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στον Χώρο Τεχνών: Συναυλία του...

Συναυλία στον Χώρο Τεχνών θα δώσει η Ορχήστρα...

Παρουσιάστηκε στη Νάουσα το βιβλίο του γιατρού Αλέξανδρου Λυσιμάχου, «Μερόνυχτα Εφημερίας»

Παρουσιάστηκε στη Νάουσα το βιβλίο του γιατρού...

Με επιτυχία, σε κλίμα συγκίνησης και με την παρουσία...

Πρόσκληση του Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ την Τετάρτη 17 Απριλίου σε εκδήλωση

Πρόσκληση του Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ την Τετάρτη 17 Απριλίου σε...

Ο Α.Π.Σ. ΡΩΜΙΟΣ σε συνεργασία με το Pavlidis Dyslexia Center...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...