Γιώργος Μπιλέκας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΄Δύναμη Πολιτών΄ του Κώστα Καραπαναγιωτίδη: ΄Θα συνεχίσω την προσπάθειά μου για τον τόπο μας με υπευθυνότητα΄

Γιώργος Μπιλέκας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΄Δύναμη Πολιτών΄ του Κώστα Καραπαναγιωτίδη: ΄Θα συνεχίσω την προσπάθειά μου για τον τόπο μας με υπευθυνότητα΄

Υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Πολιτών» του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, είναι ο δικηγόρος κ. Γιώργος Μπιλέκας, νυν σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Βέροιας. Ο Γιώργος Μπιλέκας είναι έγγαμος, πατέρας δυο παιδιών, έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Οικονομία τη Διοίκηση και τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού τραπεζικού συστήματος στο εγχώριο και διεθνές σύγχρονο περιβάλλον. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη της Βέροιας.

 

Σε σχετική επιστολή του αναφέρει:

 

«Αγαπητοί Συμπολίτες

Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για  την πόλη μας κατέρχομαι και πάλι σ’ αυτές τις εκλογές διεκδικώντας μια θέση πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, για να συνεχίσω από θέση προσφοράς και ευθύνης την προσπάθειά μου για ανάπτυξη, πρόοδο  και βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς μας.

Εργάστηκα στη θητεία μου ως Σύμβουλος αρχικά και ως προταθείς Αντιπρόεδρος μετέπειτα της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας με ζήλο και ενθουσιασμό, με υπευθυνότητα και συνέπεια, με αποτελεσματικότητα και όραμα, συναισθανόμενος πάντα το βάρος της μεγάλης ευθύνης και της  επίγνωσης των καθηκόντων που μου ανέθεσαν οι συνδημότες μου, μέσα από τις συμπληγάδες των δύσκολων καιρών που ζούμε σήμερα.

Στην πόλη που μας γαλούχησε και δραστηριοποιούμαστε κοινωνικά και επαγγελματικά, οφείλουμε πολλά. Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει σε αυτήν σε ανταπόδοση των όσων απλόχερα μας χάρισε, με τις όποιες δυνάμεις του. Όλοι είμαστε πολύτιμοι, όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ειδικά τώρα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας. Το χρωστάμε στην αγαπημένη μας πόλη και στις επόμενες γενιές. Για ό,τι αρνητικό θα είμαστε υπόλογοι αλλά και για ό,τι θετικό περήφανοι. Στην τοπική αυτοδιοίκηση άλλωστε δεν υπάρχει χώρος για πολιτικές αντιπαραθέσεις και προσωπικά ελατήρια.

Διαπνεόμενος από τις παραπάνω σκέψεις αποφάσισα τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ως υποψήφιος στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας Βέροιας, που απέδειξε με την έως τώρα πορεία του στα κοινά ότι και θέλει και μπορεί να οδηγήσει τον διευρυμένο πλέον Δήμο της Βέροιας στην ανάπτυξη και την πρόοδο, με αξιοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, των  φυσικών του πόρων και της πλούσιας ιστορίας του, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις, με οράματα και προσδοκίες για το αύριο.

Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν δύναμη με την  επιλογή τους στο πρόσωπό μου στην προηγούμενη θητεία μου  αναδεικνύοντάς με πρώτο σε ψήφους και ευελπιστώ πως και τώρα θα έχω την τιμή  της  ψήφου σας.  Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου θα ‘ναι δέσμευση για μένα να συνεχίσω   στηριζόμενος σε σταθερές και αταλάντευτες αρχές και αξίες, με σύνεση και αποφασιστικότητα.

Η επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν το Δημοτικό  Συμβούλιο απόκειται στην κρίση μας».

 

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στις Η.Π.Α. το έτος 1969 και από το 1975 ζει στη Βέροια.

Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του τμήματος Νομικών και Οικονομικών Επιστημών (Ν.Ο.Ε.).

Ασκεί το δικηγορικό λειτούργημα στο Πρωτοδικείο Βεροίας και στο Εφετείο Θεσσαλονίκης από το έτος 1995.

Από διάθεση συμμετοχής στα κοινά και συνεισφοράς, την τριετία 1996-1999 υπήρξε αιρετό μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Προνοίας Δικηγόρων Βεροίας, στη συνέχεια αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας και το 2009 εξελέγη γενικός Γραμματέας του Τουριστικού Ομίλου Σελίου με θητεία έως το 2012.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εξελέγη πρώτος σε ψήφους Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, θέση την οποία υπηρέτησε με συνεχή παρουσία στις συνεδριάσεις, διατύπωση απόψεων και γόνιμες παρεμβάσεις του επί των ζητημάτων της πόλης και προτάθηκε Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου.

Συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Βρετανικό Επιμελητήριο Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Πανεπιστήμιο του Liverpool.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία μεταπτυχιακή εκπαίδευση  στην Οικονομία και Διοίκηση επιχειρήσεων  και παρακολουθεί μεταπτυχιακό Πανεπιστημιακό πρόγραμμα  με αντικείμενο την  λειτουργία του χρηματοπιστωτικού τραπεζικού συστήματος στο εγχώριο και διεθνές σύγχρονο, παγκοσμιοποιημένο και έντονα ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Είναι έγγαμος με τη Στέλλα Νοχουτίδου, υπάλληλο του Κτηματολογικού Γραφείου Βεροίας και έχει δύο γιους, τον Ερμή και τον Σίμο, ηλικίας 7 και 3 ετών αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την ασφάλεια  των μαθητών

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την...

Σε καθημερινή βάση με μέριμνα την ασφάλεια των μαθητών...

Ερώτηση Κοτίδη προς Μενδώνη:  «Τι σκοπεύετε να κάνετε με την  απαλλοτρίωση των προκτισμάτων  της Παλαιάς Μητρόπολης Βέροιας;»

Ερώτηση Κοτίδη προς Μενδώνη: «Τι σκοπεύετε να κάνετε...

Ερώτηση προς την  Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη,...

Τάσος Μπαρτζώκας :  Άλλη μία διεκδίκησή μας  γίνεται πραγματικότητα  για τις γυναίκες επαγγελματίες και αγρότισσες!

Τάσος Μπαρτζώκας : Άλλη μία διεκδίκησή μας γίνεται...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην μεγάλη τομή που...

Με τον Σύλλογο Μηχανικών Δημ. Υπαλ. Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Με τον Σύλλογο Μηχανικών Δημ. Υπαλ. Κεντρικής...

Συνάντηση με το προεδρείο και τα μέλη του Συλλόγου...

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:  «Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που εκσυγχρονίζουν το φορολογικό σύστημα της χώρας,  ενισχύουν την διαφάνεια των συναλλαγών,  αξιοποιούν νέες τεχνολογίες και βελτιώνουν  τις συνθήκες εξυπηρέτησης των πολιτών»

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις...

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζει να...

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΕ στον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΕ στον Αστυνομικό Διευθυντή...

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων επισκέψεων σε...

Προσωρινό Συντονιστικό συγκροτήθηκε στη Νέα Αριστερά Ημαθίας

Προσωρινό Συντονιστικό συγκροτήθηκε στη Νέα Αριστερά...

Ξεκίνησε και στην Ημαθία η συγκρότηση της Νέας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...