Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς - Η ταυτότητα της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ

Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς - Η ταυτότητα της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ

Στο γήπεδο του Διαβατού, παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων, έγινε το περασμένο Σάββατο το μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ, με τους δύο Μεγαλέξανδρους, της Αγίας Μαρίνας και των Τρικάλων, να μένουν στο 0-0. Από εκεί και πέρα, το Μακροχώρι νίκησε στα Λευκάδια και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για την είσοδό του στα πλέι οφ, ενώ και η Αλεξάνδρεια (νίκησε 4-2 τη Μελίκη) δείχνει ικανή να μπει στην τετράδα.

Τέλος, σπουδαία νίκη με ανατροπή πήρε η Νάουσα επί του Αγ. Γεωργίου και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, ενώ η Μελίκη επιβλήθηκε της Βέροιας Β’ και διατήρησε τις ελπίδες της για είσοδο στα πλέι οφ.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Αγία Μαρίνα και τα Τρίκαλα. Κερδισμένοι από αυτό το αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι αφού διατήρησαν την πρωτιά και κρατούν την τύχη στα χέρια τους στα δυο εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και με ελάχιστες απειλές στις δυο περιοχές. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ισορροπημένο. Τα Τρίκαλα είχαν στο 8’ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μαρμαρίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κωστογλίδη αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό και ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας απόκρουσε. Η καλύτερη στιγμή της Αγίας Μαρίνας καταγράφηκε στο 21’ όταν ο Κρεστ μπήκε στην περιοχή από πλάγια αλλά πλάσαρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια απειλή ακόμη στο 26’ με σουτ του Καμπούρη μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 48’. Ο Κίτσας έβγαλε μόνο του τον Λίτσι, ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα Κωστογλίδη. Το παιχνίδι κύλησε στους ρυθμούς του πρώτου μέρους, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βάλουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή έως το 68’ που οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Ράδη (δεύτερη κίτρινη). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, τα Τρίκαλα πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση για να φτάσουν στο γκολ. Στο 79’ ο Κίτσας πετάχτηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, μπήκε στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε στον Κωστογλίδη. Στο 84’ ο Κατράνας έστρωσε την μπάλα στον Κιρκιλκιανίδη αλλά το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ. Ούτε στο 89’ ο Κιρκιλιανίδης κατόρθωσε να σκοράρει από καλή θέση με την μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις, η Αγία Μαρίνα βγήκε στην αντεπίθεση αλλά Μουρατίδης, Σαμιώτης και Λίβας δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν μέσα από την περιοχή. Έτσι το ματς έμεινε στο 0-0.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη (Δρουδάκης, Ρατζάς).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: (Ζαρογιάννης) ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ, Ράδης,ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, Κουτσούκης, Μουστάκας (80’ Μουρατίδης), Μπρέγκου (58’ Πίτος), Νιογκάνα,ΜΠΟΥΛΑΡΙ, Κίτσα (80’ Λίβας), Λέκα (46’ Σαμιώτης), Αργυρόπουλος (71’ Αργυρίου)

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Κερλίδης) Μένιος, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ, Βλάχος,Γεωργίου, Λίτσι (75’ λ.τ. Κιρκιλιανίδης), Σωτηράκης, Καμπούρης (75’ Κατράνας), Κίτσας Γ.,ΤΣΙΡΙΔΗΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Χλιαρόπουλος.

ΝΑΟΥΣΑ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3-1: Με νίκη «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη σημείωσε το Σάββατο η Νάουσα και με τους βαθμούς που πήρε «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1 του Αγίου Γεωργίου, σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Οι παίκτες της Νάουσας έπαιξαν με δύναμη και πάθος, κέρδισαν δύσκολα αλλά δίκαια με την αγωνιστική άνοδο του β’ μέρους και έκαναν ένα βήμα παραμονής. Ο Άγιος Γεώργιος μπήκε απειλητικά στο ματς. Στο 12’ ο Σαρκατζής σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 34’ έκλεψε την μπάλα από τον Σάκκο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36’ η Νάουσα ζήτησε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Ηλία αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ στο 40’ καλό σε εκτέλεση φάουλ του Ντέλλα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Αγίου Γεωργίου. Οι φιλοξενούμενοι 45’ είχαν την ευκαιρία για το 0-2 αλλά ο έχασε το τετ α τετ. Στο δεύτερο μέρος η Νάουσα μπήκε στο ματς αποφασισμένη για την ανατροπή. Στο 47’ ο Ντέλλας από καλή θέση σούταρε άουτ ενώ στο 58’ ήρθε η ισοφάριση με δυνατό σουτ του Κερμανίδη. Η Νάουσα προσπάθησε για την ανατροπή και στο 75’ ο Σερασκιέρης πάσαρε στο Ντέλλα και ο τελευταίος με ατομική προσπάθεια και σουτ σημείωσε το 2-1. Στο 76’ σουτ του Ηλία αποκρούστηκε δύσκολα από τον Βουτσικίδη και στις καθυστερήσεις ο Ντέλλας και πάλι σημείωσε το 3-1 με εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή Κερμανίδη). Παραφωνία στο ματς ήταν ο διαιτητής Ρηγόπουλος που με τις λάθος αποφάσεις του «τα μούσκεψε». Αντίθετα, άψογοι ήταν οι βοηθοί του Μητρόπουλος και Ραφαηλίδης. Στο 88’ αποβλήθηκαν οι Ηλίας και Σαντίνι.

ΝΑΟΥΣΑ: (Κοτζάμπασης) Σάκκος, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Σαράφης, ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ,Κουκούγια (29′ Παπατάνος), Καραμήτρος, Παπαγεωργόπουλος, Κερμανίδης, Ηλίας (67′ Πανάγος), ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΔΗΣ (80′ Γιαννόπουλος), Ντέλλας

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Σπυριδωνίδης) Βουτσικίδης, Τουλουμτζής, Λιάτσος,Σαρακατσιάνος, Εμμανουηλίδης, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ (80′ Σταυριανίδης), Ντατσής, ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ (85′ Τσιότσιος), Ντρίζι, Μπακαλίδης, Σαρκατζής.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-7: Νίκη με «Αγγλικό» σκορ

Άνετη ήταν η επικράτηση του Μακροχωρίου στα Λευκάδια. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι από το πρώτο μέρος, δημιούργησαν προβάδισμα ασφαλείας και κέρδισε με 3-7

Το Μακροχώρι άνοιξε το σκορ με το…καλησπέρα. Στο 3’ Χατζηκαμαγιάννης έγραψε το 0-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25’ με τον Σ. Αμανατίδη αλλά το Μακροχώρι συνέχισε επιθετικά και στο 31’ με τον Χασιώτη πήρε και πάλι προβάδισμα. Στο 33’ ο Βήτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και με την έναρξη του β’ μέρους ο Βασιλείου πέτυχε το 1-4. Εκεί κρίθηκε το ματς. Οι φιλοξενούμενοι στο 53’ με τον Βασιλείου πέτυχαν το 1-5. Στο 59’ ο Σ. Αμανατίδης μείωσε σε 2-5 αλλά το Μακροχώρι με τον Βασιλείου στο 66’ έγραψε το 2-6. Ο Σ. Αμανατίδης στο 89’ μείωσε σε 3-6 και ο Χασιώτης στο 90’ σημείωσε το τελικό 3-7. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μελτζανίδη (Ζουρνατζίδη, Γιαγκιτζόγλου).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: (Μισαηλίδης) Κερμανίδης, Κωστόπουλος (68′ Ηλίας), Αμανατίδης Β., ΧίσαΚ., ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Σ., Δρενοβιάδης, ΔΗΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, Τσιμενίδης, Καϊσίδης (78′ Ζουλέκου), Μιχαηλίδης Π. (46′ Χίσα Τ.), Γιαμαλίδης (18′ Ιωσηφίδης)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) Αργυρόπουλος, Κατσαμπέρης (61′ Μουρατίδης), Χατζηκαμαγιάννης, Φαρμάκης (61′ Γιαννόπουλος), Βήτος, ΤΣΙΛΗΣ (51′ Καραβασόπουλος), Πρωτογέρης (74′ Φιλιππίδης), Τσικανόπουλος (51′ Γιάννινας), ΧΑΣΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Κωστογλίδης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΚΟΠΑΝΟΣ 4-0: Ασταμάτητος ο Πιπιλιάρης

Με τρία τέρματα του Γ. Πιπιλιάρη και ένα του Κώστα Πιπιλιάρη, η Αλεξάνδρεια επικράτησε με 4-0 του Κοπανού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο μέρος και «κλείδωσαν» νωρίς τη νίκη. Μόλις στο 2’ ο Γιάννης Πιπιλιάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και στο 7’ ο Κώστας Πιπιλιάρης με κατέβασμα της μπάλας στην περιοχή και σουτ από κοντά σημείωσε το 2-0. Πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο, στο 18’ ο Γιάννης Πιπιλιάρης σημείωσε και τρίτο τέρμα. Κερδίζοντας μια κόντρα έξω από την περιοχή, μπήκε ταχύτατα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κοπανός βγήκε μπροστά, έφτασε τρεις φορές σε θέση εκτέλεσης μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Από την άλλη, η Αλεξάνδρεια στο πρώτο μέρος είχε και ένα δοκάρι με τον Κίρτσογλου. Στο δεύτερο μέρος η Αλεξάνδρεια συντήρησε το προβάδισμά της και στο 80’, μετά από ολιγωρία της άμυνας του Κοπανού, ο Γιάννης Πιπιλιάρης πήρε την μπάλα και με κοντινό σουτ σημείωσε το 4-0. Καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Χαλατζιούκας, Αργυρίου).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Παπατζίκος) Διακόπουλος (75′ Τασιόπουλος), Κίτσας Ε., ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Τόζογλου, Παπακωνσταντίνου (61′ Σιγκούνας), ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ, Χεράκης (75′ Γεωργακάκης), Ριζόπουλος (60′ Βολονάκης), ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Γ., Πιπιλιάρης Κ. (75′ Νικολόπουλος), Κίρτσογλου

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) Ίντος Κ., Τζιβάρας, Μποζίνης, Γατουρτζίδης, Ίντος Ε.,Στογιάννης Δ., ΛΥΤΗΣ, Λογγινίδης, Σαμαράς, Ορμανίδης, Χατζηπαυλίδης (88′ Χαβιαρόπουλος)

ΜΕΛΙΚΗ – ΒΕΡΟΙΑ Β’ 4-2: Συνέχισε νικηφόρα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, η Μελίκη ανέκαμψε, πήρε το πάνω χέρι και κέρδισε την Βέροια Β’ με 4-2 και σημείωσε την δεύτερη σερί νίκη της. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Παναγιωτίδη αλλά η Μελίκη αντέδρασε γρήγορα και στο 14’ με τον Λίπε έφτασε στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν και άλλο τέρμα και στο 24’ απέκτησαν προβάδισμα με γκολ του Λαναρά.

Στο ξεκίνημα ο Βουλγαράκης σημείωσε το 3-1 και έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Η Βέροια αντέδρασε και με τον Κετόγλου μείωσε σε 3-2 και επέστρεψε το στο ματς. Ο Βουλγαράκης όμως σημείωσε ένα ακόμη γκολ και έγραψε το 4-2 στο 76’

Καλή η διαιτησία του Καραντώνη (Καραγκιζόπουλος, Γκόγκος).

ΜΕΛΙΚΗ: (Ευτηριάδης) Καψάλης, Καραγκιοζόπουλος, Μπουκουβάλας, ΚΙΤΣΑ, Καλαϊτζίδης (56′ Μπίζος), ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ, Λίπε, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, Μελιόπουλος (80′Ψάλτης), Λαναράς (58′ Χολέβας), Κοντογιάννης

ΒΕΡΟΙΑ: (Ανθυμιάδης) Αδαμίδης Θ., Τασιόπουλος, Γαλόπουλος, Τσανακτσίδης, Γράτσιανος, Γιαγτζίδης (46′ Δημητρουλάκος), ΚΕΤΟΓΛΟΥ, ΤΣΙΑΜΠΑΣ, Κωστόπουλος (70′ Ματελόπουλος), ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, Αδαμίδης Α.

πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...