Φιλική ισοπαλία για ΒΕΡΟΙΑ και Μακεδονικό

Φιλική ισοπαλία για ΒΕΡΟΙΑ και Μακεδονικό

Ισόπαλο 1-1 έληξε το 4ο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ, λόγω της αναστολής της Super League 2, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Μακεδονικό, στο Δημοτικό στάδιο.

Ήταν μια ακόμη καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να «ξεμουδιάσουν», αλλά και για τους προπονητές τους να κάνουν τις δοκιμές τους, ενόψει της πιθανής επανέναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Για τη ΒΕΡΟΙΑ ο Σπύρος Μπαξεβάνος, δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Δεμηρτζόγλου, Φασίδη, Ορφανίδη, όπως και τον Ζε Εσόνο, Ισαακίδης, Μασούρας, Στίκας, Περδίκης για να προστατευτούν.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ και να έχουν από 2-3 καλές ευκαιρίες.

Στο 19’ η «Βασίλισσα» άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουόλι, το οποίο κέρδισε ο Μπουκουβάλας που ανατράπηκε από τον Γαρύφαλο.

Στο 25’ ο Σιατραβάνης έβγαλε επικίνδυνη παράλληλη σέντρα, αλλά έκοψε σωτήρια σε κόρνερ ο Ντουμάνης, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βενετικίδη.

Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον πρώην «Βεροιώτη» Αλμπέρτο Σιμόνι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ζιώγα και βγήκε μόνος με τον Παπαδόπουλο, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-1.

Στο 34’ η ΒΕΡΟΙΑ άγγιξε το γκολ, όταν ο Μπουόλι πέρασε τρεις αντιπάλους από δεξιά και έβγαλε την σέντρα για τον Παπαχρήστο, ο οποίος ανενόχλητος δεν βρήκε καλά τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 39’ ο Γουναρίδης μπλόκαρε χωρίς δυσκολία το σουτ του Γιουκούδη από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 45’ ο Ζαφειράκης από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, με τους Βεροιώτες να είναι πιο κινητικοί, να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να επισκέπτονται με περισσότερες αξιώσεις την αντίπαλη εστία, χωρίς πάντως να κάνουν κάποια μεγάλη φάση, με εξαίρεση ένα σουτ του Κασέμι από καλή θέση στο 81’ που έφυγε άουτ, ένα διαγώνιο σουτ του Μουχάλη στο 85’ που είχε την ίδια κατάληξη και ένα σουτ του Γιαγτζίδη στο 90’ που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, καθώς κέρδισαν πέναλτι στο 82’ σε ανατροπή του Ζαννάκη από τον Καρασαρίδη, με τον Σαραντίδη να το εκτελεί αλλά τον Ιωαννίδη να αποκρούει!

Έτσι, το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μέγα (Πιερίας), ο οποίος είχε βοηθούς τους Χαλκίδη και Χατζηγιάννη.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (29’ Παπαδόπουλος / 60’ Ιωαννίδης), Ντουμάνης (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (60’ Κολαράς), Ζιώγας, Μανωλιούδης (77’ Καρασαρίδης), Μπλέτσας (60’ Γιαγτζίδης), Μπουκουβάλας (60’ Κατσούκης), Μπελεβώνης (60’ Μπαϊντού), Γιουκούδης (60’ Τσέας), Ιωάννου (46’ Κασέμι), Μπουόλι (46’ Ελευθεριάδης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Σιμόνι, Γαρύφαλος, Μπρατσιάνη, Σιατραβάνης, Ζαφειράκης, Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου, Παναγιωτούδης.

Έπαιξαν και οι Γρηγοριάδης, Ζαννάκης, Χασάνογλου, Λεωνιδόπουλος, Κραγιόπουλος, Μπαγκολα, Σαραντίδης, Ντόγια, Τσιλιγγίρης, Λιούμης, Γιαννούσης.

Πηγή

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια!

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στο ΝΠΣ Βέροια, μετά τον...

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...