Επιτέλους… Βασίλισσα - Νίκησε 3-0 τον Θεσπρωτό η ΒΕΡΟΙΑ!

Επιτέλους… Βασίλισσα - Νίκησε 3-0 τον Θεσπρωτό η ΒΕΡΟΙΑ!

Η «Βασίλισσα του βορρά» πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της, κερδίζοντας με 3-0 τον Θεσπρωτό εντός έδρας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SL2.

Μετά από αυτή την επιτυχία, την οποία χρειάζονταν πάση θυσία για να πάρουν ψυχολογική ώθηση, οι Βεροιώτες βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το εξ αναβολής παιχνίδι της Μ. Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ Β’.

Αγωνιστικά, ο Θεσπρωτός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στο ξεκίνημα του αγώνα, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 11’ ο Τρομπούκης έκανε τη σέντρα, ο Δρίτσας πήρε την κεφαλιά από καλή θέση, όμως ο Βενετικίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σάνι Ρονάλντο μπήκε επικίνδυνα από αριστερά στην Βεροιώτικη περιοχή, αλλά ο Βενετικίδης μπλόκαρε το γύρισμα της μπάλας που έκανε ο παίκτης του Θεσπρωτού.

Στο 25’ μετά από φάουλ - γέμισμα του Μπουκουβάλα, ο Γιουκούδης πήρε με υπερπροσπάθεια την κεφαλιά όμως δεν ανησύχησε τον Τσιμόπουλο που μπλόκαρε, ενώ στο 28’ ο Βενετικίδης έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Μίγγου.

Τελικά, αυτή που χαμογέλασε πρώτη ήταν η «Βασίλισσα», η οποία στο 33’ πήρε κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Ορφανίδη, έπειτα από όμορφη προσπάθεια και ασίστ του Γιουκούδη!

Μετά το γκολ οι Βεροιώτες βρήκαν την χαμένη τους ψυχολογία, πίεσαν την εστία του Θεσπρωτού, όμως δεν έκαναν κάποια μεγάλη φάση, με το 1-0 να παραμένει έως το σφύριγμα της λήξης.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός με το φινάλε του πρώτου μέρους. Η ΒΕΡΟΙΑ στο 51’ έφτασε κοντά στο 2-0, όμως ο Τσιμόπουλος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπουόλι, ενώ στο διάστημα 56’-58’ οι «κυανέρυθροι» έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Ορφανίδη, Μπουόλι και Γιουκούδη!

Η υπεροχή της «Βασίλισσας» καρποφόρησε τελικά στο 65’, όταν μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Στίκας με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιμόπουλου, γράφοντας το 2-0!

Στο 69’ ο Μπουόλι μόνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω αντί να σουτάρει και έχασε τη μπάλα, χάνοντας μαζί και την σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει!

Από εκεί και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Μίγγο στο 80’ να έχει ένα καλό σουτ που κατέληξε άουτ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 87’ νέο σουτ από τον Κουέβας έφυγε ψηλά άουτ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπουόλι, το οποίο κέρδισε ο Παπαχρήστος από τον Τσιμόπουλο!

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη (Λάρισας), με βοηθούς τους Τζιουβάρα (Κοζάνης) και Νίκζα (Λάρισας).

ΒΕΡΟΙΑ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης (70’ Μουχάλης), Μπουκουβάλας (85’ Παπαχρήστος), Στίκας, Καψάλης, Κολλαράς, Μπλέτσας, Μπελεβώνης (85’ Μασούρας), Γιουκούδης (68’ Ιωάννου), Ορφανίδης (68’ Κασέμι), Μπουόλι.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος (60’ Κουέβας), Βασιλάκης (46’ Ντόντης), Ρίζος (60’ Ρούσης), Τρομπούκης, Μαρτίνεζ, Μίγγος, Μπίκας (75’ Παππάς Ε.), Δρίτσας, Κωνσταντίνου, Σάνι (74’ Χατζάκος).

Ο Αργυρός από την Πέλλα «σφυρίζει» το εξ αναβολής ΠΑΟΚ Β’ - ΒΕΡΟΙΑ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές για τα δύο εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Θεσσαλονίκη, θα διευθύνει ο Αργυρός από την Πέλλα.

Αναλυτικά:

Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου

Ολυμπιακός Β - Επισκοπή (17.15, Ρέντη)

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Καλλής (Αν. Αττικής)

Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου

ΠΑΟΚ Β’ - ΒΕΡΟΙΑ (13.45, γήπ. Ν. Ευκαρπίας)

Διαιτητής: Αργυρός (Πέλλας)

Βοηθοί: Κόλλιας, Λιόντος (Ηπείρου)

Τι έγινε στα ματς

που έκλεισαν την αυλαία

της 19ης αγωνιστικής

Με τρία ματς έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της SL2 στον βόρειο όμιλο.

Παναθηναϊκός Β’ και Ηρακλής μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1), με τους «πράσινους» να ανεβαίνουν στην 7η θέση με 24 βαθμούς, ενώ τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν στην 6η θέση και είναι ισόβαθμοί με τον ΠΑΟΚ Β’ με 30 βαθμούς.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε από στατική φάση και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 21’ ο Τόμας εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να «τραντάζει» το δοκάρι της εστίας του Ξενόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής πήρε προβάδισμα στο 68’ με σουτ του Γιουμπιτάνα και έδειχνε ότι θα κρατούσε το υπέρ του αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Ωστόσο, το «τριφύλλι» είχαν άλλη… άποψη. Στο 87’ ο Θανάσης Προδρομίτης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

«Χορταστικό» παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Νίκη Βόλου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πήραν τον πόντο με γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Βόλου μπήκε πολύ δυνατά και στο 20’ ο Κρητικός έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Πίτκα. Ωστόσο, όταν δεν σκοράρεις θα… τιμωρηθείς. Και κάτι τέτοιο συνέβη, όταν ένα λεπτό αργότερο ο Εσαλό με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα Πόντου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου ανέβασε κατακόρυφα της απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’ με τον Χρήστο Τζιώρα. Μάλιστα, πήρε κεφάλι στο σκορ έξι λεπτά αργότερα, όταν στο 67’ ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης σημείωσε το 2-1. Ωστόσο, ο Απόλλωνας δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι, με τον Χρήστο Αραβίδη να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2.

Στο τρίτο σημερινό παιχνίδι του Βόρειου ομίλου, ο ΠΑΟΚ Β’ «άλωσε» την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1 κα ανέβηκε στην 5η θέση με 30 βαθμούς. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι απομακρύνθηκαν από την κορυφή, αφού μετά την ήττα έμειναν στο -7 από τον πρωτοπόρο, Πανσερραϊκό.

Το παιχνίδι δεν εμπεριείχε κάποια ιδιαίτερα μεγάλη στιγμή, όμως κράτησε το μεγάλο… σασπένς για το τέλος. Στο 80’ ο Γιαξής άνοιξε το σκορ για τους «ασπρόμαυρους» και δυο λεπτά αργότερα ο Τσαουσής έκανε το 2-0 «κλειδώνοντας» τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκολιά σε 1-2 αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή, ισόπαλη στο Μακροχώρι η Νάουσα!

Α’ ΕΠΣΗ: Περίπατος της Αλεξάνδρειας στην Επισκοπή,...

Συνεχίστηκε  με τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής,...

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και Ζαζόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μηχανιώνα - Βέροια 0-0: Τι δήλωσαν Τσαλουχίδης και...

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών, Γιώτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...