SL2: Παραμένει «ζωντανή» η ΒΕΡΟΙΑ μετά τα τελευταία αποτελέσματα

SL2: Παραμένει «ζωντανή» η ΒΕΡΟΙΑ μετά τα τελευταία αποτελέσματα

«Ζωντανή» και με αξιώσεις παραμένει η ΒΕΡΟΙΑ στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία, αφού ήταν ευνοϊκά τα τελευταία αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της SL2.

Ο Θεσπρωτός πήρε μεγάλο διπλό επί του Απόλλωνα Πόντου, η Νίκη Βόλου πέρασε από τη Ρόδο νικώντας με 2-1 τον Διαγόρα, ενώ η ΑΕΛ επικράτησε στο γήπεδό της με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας.

ΑΕΛ - Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Η ΑΕΛ νίκησε εντός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας με 2-0 και ανέβηκε στους 40 πόντους, ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στους 24 πόντους.

Οι δύο ομάδες ήταν δυναμικές από την αρχή του αγώνα. Η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή του Πεντρόσο από τον Τσιμπούκα. Ο Πεντρόσο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Οι βυσσινοί είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά ανταγωνιστικός ήταν και ο Αλμωπός Αριδαίας. Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα με 1-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αλμωπό Αριδαίας να πιέζει και να κάνει αντεπιθέσεις με σκοπό να ισοφαρίσει. Οι Θεσσαλοί έκαναν το 2-0 με το γκολ από το σουτ του Κ. Παπαγεωργίου. Η ΑΕΛ διατήρησε το προβάδισμα στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας τον Αλμωπό Αριδαίας με 2-0.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Νίνο (61′ Κ. Παπαγεωργίου), Αντράντα, Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Πέττας, Πέλκας, Ασλαμπάλογλου, Πατρινός, Ρίβας, Πόποβιτς.

Διαγόρας - Νίκη Βόλου 1-2

Η Νίκη Βόλου επικράτησε εκτός έδρας του Διαγόρα Ρόδου με 2-1 και ανέβηκε στους 35 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 22 πόντους.

Η Νίκη Βόλου έκανε το 1-0 στο 8’ λεπτό με το γκολ από το σουτ του Μιράντα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι κυανόλευκοι έκαναν το 2-0 στο 12’ λεπτό με το γκολ από την κεφαλιά του Τσουκαλά μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα. Η θεσσαλική ομάδα είχε κεφαλιά του Γρομητσάρη στο 23’ λεπτό, ενώ οι Ροδίτες είχαν πλασέ με τον Αντεσίνα στο 31’ λεπτό και μακρινό σουτ του Σταμένκοβιτς με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι στο 45’ λεπτό. Οι «νησιώτες» μείωσαν σε 2-1 στο 38’ λεπτό με το γκολ του Μανιά Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 2-1 για τους κυανόλευκους.

Ο Διαγόρας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μια κεφαλιά του Γιανναράκη στο 59’ λεπτό.

Η Νίκη Βόλου έκανε το 1-0 στο 8’ λεπτό με το γκολ από το σουτ του Μιράντα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι κυανόλευκοι έκαναν το 2-0 στο 12’ λεπτό με το γκολ από την κεφαλιά του Τσουκαλά μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μιράντα. Η θεσσαλική ομάδα είχε κεφαλιά του Γρομητσάρη στο 23’ λεπτό, ενώ οι Ροδίτες είχαν πλασέ με τον Αντεσίνα στο 31’ λεπτό και μακρινό σουτ του Σταμένκοβιτς με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι στο 45’ λεπτό.

Οι «νησιώτες» μείωσαν σε 2-1 στο 38’ λεπτό με το γκολ του Μανιά Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 2-1 για τους κυανόλευκους. Ο Διαγόρας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μια κεφαλιά του Γιανναράκη στο 59’ λεπτό, ενώ είχε και σουτ με τον Λούκιτς στο 90+5’ λεπτό. Η Νίκη Βόλου διατήρησε το προβάδισμα της στα επόμενα λεπτά και νίκησε εκτός έδρας τον Διαγόρα Ρόδου με 2-1.

Διαγόρας (Βελιτζέλος): Μπίντσης, Γιανναράκης, Γκρόζντανιτς (86′ Καβαλιέρι), Τάτσης, Πετράκης (67′ Μιχόπουλος), Καραμάνης (86′ Παπαϊωάννου), Τσιαντούλας (67′ Αρίας), Σταμένκοβιτς, Μανιάς, Αντεσίνα, Παραστατίδης (31′ Λούκιτς).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπουργάνης, Αναστασίου, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης (46′ Γαβριηλίδης), Τσουκάλας (77′ Μέτσε), Κυριακίδης, Κρητικός (62′ Ολαϊσόλα), Μιράντα (88′ Ροχάνο), Τζιώρας (46′ Σιαφά).

Απόλλων Πόντου - Θεσπρωτός 0-1

Στο Πολύκαστρο, ο Θεσπρωτός επικράτησε με 0-1 του Απόλλωνα Πόντου και πήρε ανάσα στη μεγάλη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους Ηπειρώτες για πρώτη φορά μετά μετά τις 23 Ιανουαρίου και τη νίκη με 6-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας πέτυχε ο Δρίτσας (56’).

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...