Λίνα Τουπεκτσή: «Η υλοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ αποτελεί βασικό μου στόχο»

Λίνα Τουπεκτσή: «Η υλοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ αποτελεί βασικό μου στόχο»

Η υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, συνοδεύεται από μια σειρά προτάσεων προς όφελος της Ημαθίας ώστε εκτός από την ανανέωση που επιδιώκει ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συμπολίτες μας, να μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και διεκδικήσεων, φρέσκιες και υλοποιήσιμες ιδέες οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις κρατικές παροχές στους συμπολίτες μας.

Έχω αποδείξει ότι αγνοώ τις δυσκολίες και τα εμπόδια και δουλεύω οργανωμένα και σκληρά μέχρι να τα καταφέρω.

Κάνοντας λοιπόν πράξη το μότο της Ν.Δ, «σταθερά, τολμηρά, μπροστά», ήρθε η ώρα του απολογισμού και του νέου σχεδιασμού. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και τίποτα δε χαρίζεται. Ήρθε η ώρα για να αναγνωρίσουμε τί έχουμε και τί δεν έχουμε κάνει στην πραγματικότητα και κυρίως να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και όχι τα ίδια λόγια που ανέκαθεν ακούγονται.

Το νοσοκομείο της Νάουσας με την τωρινή διοίκηση του έχει κάνει άλματα προόδου και βρίσκεται στην υψηλότερη ιατρική δύναμη που είχε ποτέ, διαθέτοντας τον καλύτερο εξοπλισμό, όμως οι ανάγκες που προκύπτουν σε προσωπικό θα καλύπτονται από το υπουργείο Υγείας.

Δικό μας μέλημα είναι να αξιολογήσουμε και να ξεχωρίσουμε ώστε να δηλώσουμε την ιδανική λειτουργία του ιδρύματος στο μέλλον, προκειμένου να είναι βιώσιμο, ασφαλές και μαζί του ασφαλείς και οι συμπολίτες μας.

Είναι ώρα να διεκδικήσουμε τη νομιμότητα λειτουργίας Κέντρου Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο Νοσοκομείο της Νάουσας επεκτείνοντας την αναβάθμιση του με νέες παροχές υγείας που δεν υπάρχουν σε καμία δημόσια δομή στην Π.Ε. Ημαθίας αυτή τη στιγμή.

Το ΚΕΦΙΑΠ θα στηθεί σε άψογη και υγιή συνεργεία με την Ορθοπεδική Κλινική ανοίγοντας έτσι το δρόμο στην εφαρμογή νέων τεχνικών και τεχνολογιών.

Η υλοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ, αποτελεί βασικό αίτημα και στόχο μου γιατί θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσουμε το μέλλον, το κάτι περισσότερο, αυτό που μας αξίζει και όχι για ακόμη μία φορά να μείνουμε και να επαναπαυτούμε στα κεκτημένα.

Λίνα Τουπεκτσή

Υποψηφια βουλευτής Ν.Δ Ημαθίας

Στο νοσοκομείο Νάουσας η υποψήφια Βουλευτής Λίνα Τουπεκτσή


Τις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας επισκέφτηκε πρόσφατα και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους συνομιλώντας παράλληλα για όλα τα θέματα με το διοικητή και τους εργαζόμενους, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ στην Ημαθία Λίνα Τουπεκτσή, η οποία διαπίστωσε τη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στον τομέα της υγείας.

Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό και τιμητικό για τον τόπο μας, όπως είπε, η σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια που γίνεται από όλα τα τμήματα, ώστε να προσφέρονται στους πολίτες της Ημαθίας όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και πρόσθεσε «Ο Διοικητής, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό προσφέρουν τα πάντα και το κυριότερο διαθέτουν όραμα για επέκταση των υπηρεσιών, γεγονός που αποδεικνύει την ολιστική προσπάθεια αναβάθμισης του Ιδρύματος με πρωτεργάτη τον Διοικητή του κ.Λυκοστρατη!

Η κ. Τουπεκτσή ενημερώθηκε για την πρόθεση της διοίκησης σχετικά με την επέκταση και δημιουργία νέας πύλης εισόδου για τα ασθενοφόρα τονίζοντας «Ασφαλώς και δε γίνονται θαύματα, όμως με συνεργασία και σωστό προγραμματισμό είναι σίγουρο ότι τα καλύτερα έρχονται στον τομέα της υγείας για ολόκληρη την Ημαθία μας.

Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και ανάπτυξη και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το απέδειξε πανηγυρικά, όταν μπροστά στο «θεριό» της πανδημίας που αντιμετώπισε κατάφερε και κράτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας όρθιο»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αριστείδης Ορφανίδης: Με γνώμονα μόνο την πρόοδο του τόπου, μακριά από καιροσκοπικά ιδιοτελή συμφέροντα

Αριστείδης Ορφανίδης: Με γνώμονα μόνο την πρόοδο του...

Αγαπητές/οί συνδημότισσες/ες, μετά από μια μακρόχρονη...

Το 5ο ΓΕΛ Βέροιας στην ΚΖ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων

Το 5ο ΓΕΛ Βέροιας στην ΚΖ΄ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων

Το 5ο Γενικό Λύκειο της Βέροιας κατά τη διάρκεια του...

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κατανομή και χρήση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων για τους συνδυασμούς υποψηφίων στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κατανομή και χρήση κοινόχρηστων...

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας με την...

ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ  ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ….

ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ….

Το 1980 μια ιστορική χρονιά αλλαγής, που ο πρώτος...

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Πάρη Μπίλια

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα...

Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Περιφερειάρχη...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» Διοικητήριο Ημαθίας: «Φύκια για μεταξωτές κορδέλες»

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου η τελετή...

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΕΡΟΙΑ

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΕΡΟΙΑ

Προτείνω για τον Τριπόταμο και κατ’ επέκταση για κάθε...

404 συλλήψεις και 5.573 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη της εγκληματικότητας

404 συλλήψεις και 5.573 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε επιχειρησιακές...

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...

-Στ. Κύρτσιος και Ν. Κακαφίκας στο ΛΑΟ: Μας κάνουν πόλεμο, στηρίζουν τα σούπερ μάρκετ, παρεμβαίνουν στις τιμές…Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι σε όλη τη χώρα, που αντιδρούν στο ενδεχόμενο ένταξης των...