ΤΟΠΙΚΑ

Λίνα Τουπεκτσή: «Η υλοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ αποτελεί βασικό μου στόχο»

Λίνα Τουπεκτσή: «Η υλοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ αποτελεί βασικό μου στόχο»

Η υποψηφιότητά μου στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, συνοδεύεται από μια σειρά προτάσεων προς όφελος της Ημαθίας ώστε εκτός από την ανανέωση που επιδιώκει ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συμπολίτες μας, να μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και διεκδικήσεων, φρέσκιες και υλοποιήσιμες ιδέες οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις κρατικές παροχές στους συμπολίτες μας.

Έχω αποδείξει ότι αγνοώ τις δυσκολίες και τα εμπόδια και δουλεύω οργανωμένα και σκληρά μέχρι να τα καταφέρω.

Κάνοντας λοιπόν πράξη το μότο της Ν.Δ, «σταθερά, τολμηρά, μπροστά», ήρθε η ώρα του απολογισμού και του νέου σχεδιασμού. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και τίποτα δε χαρίζεται. Ήρθε η ώρα για να αναγνωρίσουμε τί έχουμε και τί δεν έχουμε κάνει στην πραγματικότητα και κυρίως να λέμε την αλήθεια στον κόσμο και όχι τα ίδια λόγια που ανέκαθεν ακούγονται.

Το νοσοκομείο της Νάουσας με την τωρινή διοίκηση του έχει κάνει άλματα προόδου και βρίσκεται στην υψηλότερη ιατρική δύναμη που είχε ποτέ, διαθέτοντας τον καλύτερο εξοπλισμό, όμως οι ανάγκες που προκύπτουν σε προσωπικό θα καλύπτονται από το υπουργείο Υγείας.

Δικό μας μέλημα είναι να αξιολογήσουμε και να ξεχωρίσουμε ώστε να δηλώσουμε την ιδανική λειτουργία του ιδρύματος στο μέλλον, προκειμένου να είναι βιώσιμο, ασφαλές και μαζί του ασφαλείς και οι συμπολίτες μας.

Είναι ώρα να διεκδικήσουμε τη νομιμότητα λειτουργίας Κέντρου Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο Νοσοκομείο της Νάουσας επεκτείνοντας την αναβάθμιση του με νέες παροχές υγείας που δεν υπάρχουν σε καμία δημόσια δομή στην Π.Ε. Ημαθίας αυτή τη στιγμή.

Το ΚΕΦΙΑΠ θα στηθεί σε άψογη και υγιή συνεργεία με την Ορθοπεδική Κλινική ανοίγοντας έτσι το δρόμο στην εφαρμογή νέων τεχνικών και τεχνολογιών.

Η υλοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ, αποτελεί βασικό αίτημα και στόχο μου γιατί θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για να διεκδικήσουμε το μέλλον, το κάτι περισσότερο, αυτό που μας αξίζει και όχι για ακόμη μία φορά να μείνουμε και να επαναπαυτούμε στα κεκτημένα.

Λίνα Τουπεκτσή

Υποψηφια βουλευτής Ν.Δ Ημαθίας

Στο νοσοκομείο Νάουσας η υποψήφια Βουλευτής Λίνα Τουπεκτσή


Τις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας επισκέφτηκε πρόσφατα και ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους συνομιλώντας παράλληλα για όλα τα θέματα με το διοικητή και τους εργαζόμενους, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ στην Ημαθία Λίνα Τουπεκτσή, η οποία διαπίστωσε τη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στον τομέα της υγείας.

Είναι πραγματικά πολύ ενθαρρυντικό και τιμητικό για τον τόπο μας, όπως είπε, η σοβαρή και υπεύθυνη προσπάθεια που γίνεται από όλα τα τμήματα, ώστε να προσφέρονται στους πολίτες της Ημαθίας όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και πρόσθεσε «Ο Διοικητής, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό προσφέρουν τα πάντα και το κυριότερο διαθέτουν όραμα για επέκταση των υπηρεσιών, γεγονός που αποδεικνύει την ολιστική προσπάθεια αναβάθμισης του Ιδρύματος με πρωτεργάτη τον Διοικητή του κ.Λυκοστρατη!

Η κ. Τουπεκτσή ενημερώθηκε για την πρόθεση της διοίκησης σχετικά με την επέκταση και δημιουργία νέας πύλης εισόδου για τα ασθενοφόρα τονίζοντας «Ασφαλώς και δε γίνονται θαύματα, όμως με συνεργασία και σωστό προγραμματισμό είναι σίγουρο ότι τα καλύτερα έρχονται στον τομέα της υγείας για ολόκληρη την Ημαθία μας.

Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και ανάπτυξη και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το απέδειξε πανηγυρικά, όταν μπροστά στο «θεριό» της πανδημίας που αντιμετώπισε κατάφερε και κράτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας όρθιο»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλεξάνδρειας – Δηλώσεις του Δημάρχου, Παναγιώτη Γκυρίνη

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να κατοικεί κανείς στο Ρουμλούκι» Παρουσία του Μητροπολίτη η ημερίδα τοπικής ιστορίας του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να...

Το πρωί της Παρασκευής, 26ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος...

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 26...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...