ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ - Έκθεση-Διαγωνισμός Φωτογραφικού  κολλάζ, με θέμα: «Αναζητώντας  τους ήρωες των παραμυθιών  και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα»

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ - Έκθεση-Διαγωνισμός Φωτογραφικού κολλάζ, με θέμα: «Αναζητώντας τους ήρωες των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα»

Το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας, στο πλαίσιο της υλοποίησης Ευρωπαϊκού Σχεδίου Erasmus+, με τίτλο: «Language, Learning via Literature» και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, προσκαλεί τις σχολικές μονάδες της Ημαθίας να επισκεφθούν την Έκθεση-Διαγωνισμό Φωτογραφικού κολλάζ, με θέμα: «Αναζητώντας τους ήρωες των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα». Η έκθεση θα γίνει την Δευτέρα 8 Μαΐου στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Η Έκθεση-δημιουργία έργων, στηρίχθηκε στην ιδέα επιλογής από τους μαθητές ενός αγαπημένου τους ήρωα των παραμυθιών και της Λογοτεχνίας και της ένταξής, με την τεχνική του ψηφιακού κολλάζ μέσα σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο της εποχής μας (περιβαλλοντικού, κοινωνικού, καταναλωτικού, ανθρωπίνων σχέσεων κ.λ.π. περιεχομένου), εκπέμποντας ή υπονοώντας ένα μήνυμα (με την υποστήριξη και κάποιας φράσης ή σύντομου κειμένου).

Τη Δευτέρα, 8/5/2023 και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το σύνολο των παραγόμενων έργων, προϊόν συμμετοχής πολλών σχολείων της Ημαθίας και των ευρωπαϊκών σχολείων –εταίρων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας στο σχέδιο Erasmus+ “Language, Learning via Literature” θα εκτίθενται στην Πλατεία του Δημαρχείου της πόλης της Βέροιας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, σχολεία, μεμονωμένοι επισκέπτες, περαστικοί πολίτες της Βέροιας, θα μπορούν δουν τις 70, περίπου, δημιουργίες και να ψηφίσουν το καλύτερο έργο. (Τα έργα του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας θα είναι εκτός διαγωνισμού, για λόγους δεοντολογίας).

Θα δοθούν ως βραβεία, 5 βιβλία για το έργο που θα διακριθεί, 3 και 2 για το δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 «Η Βασιλοπούλα και το άλας»: Θεατρικές Ομάδες  Κομήτες (παιδιά Β’ – Γ’ Δημοτικού)  Σπίθες (παιδιά Δ’ – Ε’ Δημοτικού)

«Η Βασιλοπούλα και το άλας»: Θεατρικές Ομάδες Κομήτες...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας | ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 2023ΤΕΤΑΡΤΗ 31...

Το βιβλίο «Μπιζίμ Κιουτάχεια¨ της Σοφίας Καραγαβριηλίδου παρουσιάζεται στη Βέροια

Το βιβλίο «Μπιζίμ Κιουτάχεια¨ της Σοφίας...

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων για την επέτειο των 100...

Γεμάτη η «Ελιά» στην παρουσίαση του βιβλίου της Λένας Μαντά «Το μωρό της σοφίτας» -Από τον «Έρασμο» και το βιβλιοπωλείο «Επίκαιρο»

Γεμάτη η «Ελιά» στην παρουσίαση του βιβλίου της Λένας...

Πλήθος κόσμου από όλη την Ημαθία «αγκάλιασε» τη...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ -  Προδιπλωματικό Ρεσιτάλ Κιθάρας του Θεόφιλου Ευθυμιάδη

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ - Προδιπλωματικό Ρεσιτάλ...

Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 20.00 στην Αντωνειάδειο Στέγη...

«Το Τσίρκο σας» ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Μαΐου 2023, στις 19:00 ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ

«Το Τσίρκο σας» ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Μαΐου 2023, στις 19:00 ΧΩΡΟΣ...

Τι γυρεύουν τα παιδιά σε ένα εγκαταλελειμμένο τσίρκο;...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ «ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ» Συναυλία τμήματος πιάνου Νάντιας Τζήμα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ «ΜΕΛΩΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ» Συναυλία...

Την Παρασκευή 26 Μαΐου, ώρα 7.30 μ.μ. στην Αντωνιάδειο...

Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς Πρόσκληση σε εκδήλωση

Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς...

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την...

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο  το ΚΗΦΗ Δήμου Βέροιας

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο το ΚΗΦΗ Δήμου Βέροιας

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Μέρας Μουσείου το ΚΗΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στις 21:00.  Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που έκανε η παράσταση «Πέντε Σιωπές» της Σήλα Στήβενσον σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου, μια παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας σε...