Κυπελλούχος ΕΠΣΗ η Αγία Μαρίνα, κέρδισε 2-1 το ΝΠΣ Βέροια!

Κυπελλούχος ΕΠΣΗ η Αγία Μαρίνα, κέρδισε 2-1 το ΝΠΣ Βέροια!

Το νταμπλ έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο οποίος μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023. Μετά από έναν όμορφο και αγωνιώδη τελικό που έγινε το Σάββατο (6/5) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, παρουσία χιλίων και πλέον θεατών, η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη επικράτησε με 2-1 της ερασιτεχνικής Βέροιας και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμη τροπαίου! Ο Μέγας ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του, επιβλήθηκε της αξιόμαχης νεανικής ομάδας του Τάσου Ανθυμιάδη, η οποία πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το φινάλε, ενώ είχε και κάποια παράπονα από την διαιτησία.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανήκε στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας, η οποία είχε τον έλεγχο και ήταν πιο επικίνδυνη επιθετικά, καταφέρνοντας να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 19ο λεπτό με τέρμα του Μπουλάρι.

Στην επανάληψη ο Μέγας διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, διπλασίασε τα τέρματά του με τον Μπουλάρι στο 81’, αλλά στη συνέχεια οι Βεροιώτες τα έπαιξαν όλα για όλα, μειώνοντας το σκορ με τον Σουπιάδη στο 87’ και προσπαθώντας για την ισοφάριση μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

8’ Ο Μουστάκας μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή της Βέροιας, όμως ο Σαμιώτης δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα χέρια του Τσανασίδη.

19’ Ο Μπουλάρι βρήκε στην επίθεση, κέρδισε τις κόντρες, πέρασε και τον εξερχόμενο Τσανασίδη και σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τον Μέγα! Οι Βεροιώτες διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στο ξεκίνημα της προσπάθειας.

27’ Δυνατό σουτ του Κουτσούκη λίγο μέσα από την περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

35’ Σουτ του Μουστάκα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα καταλήγει άουτ.

40’ Σέντρα του Μουστάκα από δεξιά, ο Σαμιώτης εξ επαφής δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα του Τσανασίδη.

49’ Μετά από σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στον νεοεισελθόντα Δημητρούση, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το αριστερό δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας!

53’ Ο Σαμιώτης σχεδόν από το σημείο του πέναλτι σούταρε, όμως η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού της Βέροιας και απομακρύνθηκε σωτήρια!

55’ Ο Σουπιάδης πλάσαρε από κοντά όμως η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Καρασαρίδης με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

81’ Ο Μπουλάρι πάσαρε στον Αργυρόπουλο και αυτός από θέση γκολ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

83’ Ο Καρασαρίδης μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

87’ Ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή του Μέγα από τον Σουπιάδη, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Μυλωνά και μείωσε το σκορ σε 2-1.

90’+ Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι Βεροιώτες, σε χέρι αμυντικού της Αγίας Μαρίνας.

90+ Ανάποδο σουτ του Κετόγλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

90’+ Ο Ράδης έδιωξε σωτήρια προ του Τσακίρη που ετοιμαζόταν να σουτάρει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαλούτας με βοηθούς τους Νησελίτη και Παζαρτζικλή και τέταρτο τον Παπαργυρίου.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Χρήστος Ζαρογιάννης): Μυλωνάς, Τζημογιάννης, Ράδης, Αργυρίου, Μουστάκας (46’ Δημητρούσης), Χατζόπουλος, Σαμιώτης (69’ Αργυρόπουλος), Κουτσούκης (69’ Λέκκα), Νιογκάνα (86’ Πίτος), Μπουλάρι, Μουρατίδης (57’ Λουτζιανιώτης).

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ (Τάσος Ανθυμιάδης): Τσανασίδης, Τάσο, Τασιόπουλος, Σουπιάδης, Χαβιαρόπουλος (80’ Αδαμίδης), Λαφάρας (73’ Χατζηπάντος), Φωτόπουλος, Τέγος (46’ Κετόγλου), Τούφας (80’ Καλφούτζος), Καρασαρίδης, Χοχλιούρος (64’ Τσακίρης).

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας

Δήλωση του Δ. Μπακάλη για την παραίτησή του από την...

Ενας εργάτης και λάτρης του ερασιτεχνικού...

Χωρίς δύο η Βέροια στον

Χωρίς δύο η Βέροια στον "τελικό" με Δόξα Δράμας -...

Το πιο κρίσιμο φετινό του παιχνίδι δίνει την Κυριακή...

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο Γιοβάνοβιτς;

Φεύγει ο Πογιέτ από την Εθνική κι έρχεται ο...

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε να προκριθεί στο Euro, αφού...

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα ώρα έναρξης στα ματς

Οι διαιτητές των αγώνων Βέροιας και Αγ. Μαρίνας - Νέα...

Εντός έδρας αγωνίζονται την Κυριακή 31 Μαρτίου οι δύο...

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας, πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρεια!

Α' ΕΠΣΗ: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νάουσας,...

Η ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι και μαθηματικά η φετινή...

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη Χρυσούπολη

Ήττα με ψηλά το κεφάλι για την Αγ. Μαρίνα στη...

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο Μέγας...

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική κατηγορία

Το πανόραμα της 28ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική...

Συνεχίστηκε σήμερα, με τα παιχνίδια της 28ης...

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Γ’ ΕΠΣΗ: Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...