ΤΟΠΙΚΑ

Την πολιτική σταθερότητα μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί – Γράφει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Την πολιτική σταθερότητα μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί – Γράφει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Το 2019  η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε μια χώρα αποδυναμωμένη, χωρίς όραμα και προοπτική. Με τη μεσαία τάξη εξοντωμένη από την υπερφορολόγηση, με την υπονόμευση κάθε επενδυτικής προσπάθειας και εν γένει με την οικονομία αποκομμένη από τον ομφάλιο λώρο της ανάπτυξης.

Του Λάζαρου Τσαβδαρίδη *

Η αυτοδύναμη ΝΔ άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού μέσα σε 4 χρόνια. Τα πεπραγμένα είναι αδιαμφισβήτητα και αποτυπώνονται σε μείωση τουλάχιστον 50 φόρων, αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ, μείωση ασφαλιστικών εισφορών, μείωση του ΕΝΦΙΑ, κατάργηση της εισφορά αλληλεγγύης και το κυριότερο εξασφάλιση κατάλληλων προϋποθέσεων για ανάπτυξη, γεγονός που επέφερε 300.000 νέες θέσεις εργασίας.

Πλέον, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω! Η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας δεν μπορεί να παιχτεί στα ζάρια, όπως έγινε την 4ετία 2015 – 2019. Δεν πρέπει οι Έλληνες πολίτες να εμπιστευτούν το τιμόνι της χώρας σε μαθητευόμενους μάγους. Δεν μπορούμε να ζήσουμε και πάλι ουρές σε κλειστές τράπεζες, ηλικιωμένους να κλαίνε στα πεζοδρόμια και τους εμπνευστές των παράλληλων νομισμάτων να οδηγούν την Ελλάδα σε αγεωγράφητα νερά, εξυπηρετώντας ιδεοληπτικές εμμονές.

Μάθαμε τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς επί των ημερών του, ο ελληνικός λαός βίωσε τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Η ΝΔ, αντιμετωπίζοντας μεγάλες κρίσεις κι έναν πόλεμο στην ευρύτερη ευρωπαϊκή γειτονιά μας, κράτησε την Ελλάδα όρθια και την κοινωνία ενωμένη!

Βάλαμε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης. Αναπτυσσόμαστε με παραπάνω από 3% ετησίως, διπλάσιο ρυθμό από την Ευρωζώνη. Δημιουργήσαμε το κατάλληλο επενδυτικό περιβάλλον, για να επιστρέψουν τα καλύτερα μυαλά μας από το εξωτερικό.

Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα, παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Γι αυτό το λόγο έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Γιατί η Ελλάδα της επόμενης τετραετίας μπορεί να είναι μία Ελλάδα η οποία θα κάνει άλματα προς τα εμπρός.

Αυτό βεβαίως θα συμβεί μόνο αν η χώρα αποκτήσει μια κυβέρνηση σταθερή, με προοπτική 4ετίας. Τη σταθερότητα και την προοπτική αυτή μόνο η παράταξή μας μπορεί να εγγυηθεί.  Δεν υπάρχει πολυτέλεια για πολιτική αστάθεια, για ακυβερνησία, για ατέρμονα κομματικά παζάρια, όπως αυτά που ονειρεύεται ο κ. Ανδρουλάκης. Ο οποίος ως πρόεδρος του 3ου κόμματος θέλει χωρίς καμία λογική να βάλει τους δικούς όρους στο πολιτικό σκηνικό της επόμενες μέρας, εκβιάζοντας καταστάσεις με τελεσίγραφα!

Το μήνυμα της κάλπης είναι ένα: Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για να διασφαλίσουμε όσα πετύχαμε, για να αλλάξουμε όσα ακόμα μας κρατάνε πίσω.

Για μια Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει. Κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία!

* Ο κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης είναι υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστίες  του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ευχαριστίες του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά...

Δήμος Νάουσας: Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον  «20ο  Δρόμο Θυσίας»

Δήμος Νάουσας: Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής...

Συνεχίζονται με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον από...

Δράσεις του ομαδικού εργαστηρίου του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Δράσεις του ομαδικού εργαστηρίου του Κέντρου...

 Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 15/4/2024 το...

Ολοκλήρωσε με άριστα τη διδακτορική του διατριβή ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής

Ολοκλήρωσε με άριστα τη διδακτορική του διατριβή ο...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βαρσαμοπούλου σε ηλικία 90 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βαρσαμοπούλου σε ηλικία 90 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Τετάρτη 24...

Ελληνική Ένωση Καφέ: Συνάντηση της νέας διοίκησης με τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη

Ελληνική Ένωση Καφέ: Συνάντηση της νέας διοίκησης με...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Καφέ...

Από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας  Συνελήφθη ανήλικος για καλλιέργεια  δενδρυλλίων κάνναβης που καλλιεργούσαν με τον πατέρα του στο σπίτι τους

Από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας Συνελήφθη...

Στις 22 Απριλίου 2024 το μεσημέρι σε περιοχή της...

Η Βέροια και η Βεργίνα υποδέχθηκαν χθες την Ολυμπιακή Φλόγα στην πορεία της για το Παρίσι

Η Βέροια και η Βεργίνα υποδέχθηκαν χθες την Ολυμπιακή...

Παρά την βροχόπτωση και την χαμηλή θερμοκρασία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...