Συνέντευξη του υπ. βουλευτή Βασίλη Κοτίδη στον ΑΚΟΥ 99.6  «Θετικά μηνύματα από τον κόσμο για τις κάλπες  της 25ης Ιουνίου»

Συνέντευξη του υπ. βουλευτή Βασίλη Κοτίδη στον ΑΚΟΥ 99.6 «Θετικά μηνύματα από τον κόσμο για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου»

Την πρώτη συνέντευξη μετά την ορκωμοσία του έδωσε ο υπ. βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης στον ΑΚΟΥ 99,6. Ο βουλευτής που κατέλαβε την 4η έδρα στην Ημαθία μίλησε ζωντανά με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη στην ραδιοφωνική εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά και όπως χαρακτηριστικά είπε μέσα σε λίγες ημέρες βίωσε έντονα και συνεπτυγμένα εμπειρίες και συναισθήματα, αναφερόμενος στην εκλογή-θρίλερ, την διαδικασία επανακαταμέτρησης και την ορκωμοσία του. Αυθόρμητος, με λόγο απλό και ουσιώδη, απάντησε εκτός από τις «εκλογικές» ερωτήσεις και σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, που είναι η ειδικότητά του.

Ο κ. Κοτίδης εξήγησε την συμπόρευσή του με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ επεσήμανε ότι με μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθεια πορεύεται προς τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, λαμβάνοντας πολύ θετικά μηνύματα από τον κόσμο, που του δίνουν την πεποίθηση ότι μπορεί η Ελληνική Λύση να διατηρήσει την έδρα στην Ημαθία. «Θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό και ας γίνει ότι είναι θέλημα Θεού», είπε χαρακτηριστικά για τον προεκλογικό αγώνα μέχρι τις δεύτερες κάλπες.

Όπως επισημάναμε, λόγω της επαγγελματικής και συνδικαλιστικής του ιδιότητας(πρόεδρος των εκπαιδευτών σχολών οδηγών), ο κ. Κοτίδης ερωτήθηκε για θέματα οδικής ασφάλειας, για τους κυκλικούς κόμβους στη Βέροια και «προβληματικά» σημεία των δρόμων της πόλης. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές, αλλά και στις οικογένειές του που βιώνουν την ίδια αγωνία και πίεση αυτές τις ημέρες.

(δείτε το βίντεο της συνέντευξης εδώ μετά το 27ο λεπτό)

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας στο πλευρό του Στάθη Κελεσίδη

Η ομάδα της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας στο πλευρό...

Ο Στάθης Κελεσίδης αποφάσισε σε αυτήν την εκλογική...

Εννέα συνδυασμοί κατεβαίνουν στην Ημαθία για τις Περιφερειακές εκλογές

Εννέα συνδυασμοί κατεβαίνουν στην Ημαθία για τις...

Εννέα (9) συνδυασμοί κατεβαίνουν στις 8 Οκτωβρίου στην...

Στην κοινοβουλευτική επιτροπή οι δομικές αλλαγές  στους Δήμους

Στην κοινοβουλευτική επιτροπή οι δομικές αλλαγές ...

Η διαβούλευση ολοκληρώθηκε και από προχθές Πέμπτη, το...

Μιχάλης Χασιώτης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Στόχος και όραμα να βοηθήσω στην υποψηφιότητα Βέροια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2035!»

Μιχάλης Χασιώτης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Στόχος και όραμα να...

Τους λόγους που αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως...

ΜεΜιαΜατια - Μια ιδιαίτερη κάρτα εποχής

ΜεΜιαΜατια - Μια ιδιαίτερη κάρτα εποχής

Επιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος – Συλλέκτης...

Κάλυψη εργατικών κενών με μετανάστες… Μήπως να δούμε και γιατί δεν ενδιαφέρονται οι Έλληνες;

Κάλυψη εργατικών κενών με μετανάστες… Μήπως να δούμε...

Δραματικές ελλείψεις εργατικών χεριών καταγράφονται...

Κασσελάκης: Θα πάω στο στρατό και θα ήθελα να υπηρετήσω σε ακριτικό νησί!

Κασσελάκης: Θα πάω στο στρατό και θα ήθελα να υπηρετήσω...

Πολύς λόγος έγινε τελευταία για τον νέο πρόεδρο του...

Στις χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας  μπαίνουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Στις χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας μπαίνουμε την...

Αλλάζουν από την ερχόμενη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, οι ώρες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...