Έχασε στη Ρόδο η ΒΕΡΟΙΑ Σε μια... κλωστή πλέον η παραμονή της στην SL2!

Έχασε στη Ρόδο η ΒΕΡΟΙΑ Σε μια... κλωστή πλέον η παραμονή της στην SL2!

Δεν τα κατάφερε η ΒΕΡΟΙΑ στη Ρόδο, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Διαγόρα, στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της SL2.

Η «Βασίλισσα» αγωνιζόμενη με πολλές και σημαντικές απουσίες, δε μπόρεσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της έδινε προβάδισμα στην υπόθεση της παραμονής.

Δέχθηκε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όπου δεν ήταν καλή, όμως στη συνέχεια και ιδιαίτερα στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και έχασε κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπελεβώνη!

Πλέον θα πάει μόνο για τη νίκη στο τελευταίο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας εντός έδρας, έχοντας το μυαλό της και στο παιχνίδι του Απόλλωνα Πόντου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου χρειάζεται νίκη των Θεσσαλών ή ισοπαλία για να «σφραγίσει» την σωτηρία της.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5’ πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Καραμάνης από το ύψος της περιοχής με ένα όμορφο γυριστό σουτ, μετά από φάουλ του Τσιαντούλα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βενετικίδη γράφοντας το 1-0!

Ο Διαγόρας συνέχισε να έχει τα πάνω χέρι στο παιχνίδι και στο 8’ το σουτ του Μανιά έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Βουργουντζής βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Βενετικίδη, αλλά ο γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ έσωσε την εστία του!

Στο 17’ νέο σουτ του Μανιά κατέληξε στην αγκαλιά του Βενετικίδη, ενώ στο 20’ ο Μανιώτης από καλή θέση δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά και να απειλήσει την Βεροιώτικη εστία.

Στη συνέχεια οι Βεροιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό, περιόρισαν τα λάθη τους και μετά το 30’ βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση.

Στο 36’ το πρώτο σουτ στον αγώνα για τους «κυανέρυθρους» με τον Μπαϊντού, όμως ο Μανιώτης έδιωξε με το κεφάλι σε κόρνερ, ενώ στο 44’ ο Ελευθεριάδης σούταρε από καλή θέση αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζιώγα όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η «Βασίλισσα» έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον νεοεισελθόντα Μπελεβώνη να πιάνει το δυνατό σουτ αλλά τη μπάλα να «σταματάει» στο κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας!

Οι Βεροιώτες έπαιξαν πιο επιθετικά στο β’ μέρος και συνέχισαν να προσπαθούν για να φέρουν το ματς στα ίσια, με τον Μπελεβώνη στο 60’ να κάνει τη σέντρα-σουτ αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 65’ τον Γιαγτζίδη να σουτάρει από καλή θέση αλλά τη μπάλα να σταματάει σε σώματα αμυντικών.

Όσο περνούσε η ώρα οι Βεροιώτες προσπαθούσαν να γίνουν περισσότερο απειλητικοί και στο 86’ το σουτ του Μπελεβώνη έφυγε μόλις άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση του υπέρ τους σκορ και έφτασαν χωρίς να απειληθούν στην σπουδαία νίκη, πανηγυρίζοντας την εξασφάλιση της παραμονής τους για μία ακόμη χρονιά στην SL2.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Για την «Βασίλισσα» ο Βενετικίδης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, οι Ντουμάνης και Μουχάλης αγωνίστηκαν ως πλάγια μπακ, οι Κολλαράς και Ισαακίδης στα στόπερ.

Ως αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Μπουκουβάλας, Μασούρας και Ζιώγας, με τον πρώτο να παίζει αρχικά πιο πίσω από τους άλλους δύο, όμως μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε η «Βασίλισσα» μετατοπίστηκε μπροστά από τα αμυντικά χαφ.

Από εκεί και πέρα, οι Μπαϊντού και Ελευθαριάδης αγωνίστηκαν ως μεσοεπιθετικοί και ο Ιωάννου στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) / Βοηθοί: Βεργέτης (Αργολίδας), Σαμοΐλης (Αθηνών)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασόπουλος, Τάτσης, Γιανναράκης, Μανιώτης, Βουργουντζής (58’ Παραστατίδης), Καραμάνης, Τσιαντούλας (82’ Γκρόζντανιτς), Λούκιτς (71’ λ.τ. Μπούμπας), Σταμένκοβιτς (82’ Πετράκης), Μανιάς, Αριας.

ΒΕΡΟΙΑ (Νίκος Καρύδας): Βενετικίδης, Ντουμάνης (53’ λ.τ. Γιαγτζίδης), Ζιώγας (46’ Μπελεβώνης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μουχάλης, Μασούρας, Ισαακίδης, Μπαϊντού (53’ Μπουόλι), Ελευθεριάδης (83’ Κασέμι), Ιωάννου (76’ Κατσούκης).

SL2: Τα σενάρια παραμονής για τη ΒΕΡΟΙΑ

Δεν είναι στο χέρι της ΒΕΡΟΙΑΣ πλέον η παραμονή της στην SL2, μετά την ήττα της (1-0) στη Ρόδο από τον Διαγόρα, ο οποίος στον αντίποδα εξασφάλισε την σωτηρία του.

Η «Βασίλισσα» παρέμεινε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού (28 βαθμοί), έχοντας από πάνω της δύο ομάδες, τον Απόλλωνα Πόντου με 29β. και τον Μακεδονικό με 30 πόντους.

Οι τρεις αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία, με τη ΒΕΡΟΙΑ την τελευταία αγωνιστική να υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Ηρακλή Λάρισας, τον Απόλλωνα να φιλοξενεί την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Μακεδονικό τον ΠΑΟΚ Β’.

Για να κερδίσει την παραμονή της η «Βασίλισσα του βορρά», δεν αρκεί μόνο να νικήσει τον Ηρακλή Λάρισας αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να μην κερδίσει ο Απόλλων Πόντου την ΑΣΑ ή να χάσει ο Μακεδονικός από την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας ΒΕΡΟΙΑΣ και Απόλλωνα Πόντου, οι «κυανέρυθροι» παραμένουν στην κατηγορία καθώς υπερτερούν στα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Τέλος, σε περίπτωση ισοβαθμίας των «κυανέρυθρων» με τον Μακεδονικό θα παίξει ρόλο η συνολική διαφορά των γκολ.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...