Νίκησε 3-0 τον Ηρακλή Λάρισας αλλά υποβιβάστηκε η ΒΕΡΟΙΑ!

Νίκησε 3-0 τον Ηρακλή Λάρισας αλλά υποβιβάστηκε η ΒΕΡΟΙΑ!

Νίκη άνευ σημασίας πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ επί του Ηρακλή Λάρισας, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της SL2.

Η «Βασιλισσα» πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να την κρατήσει στην κατηγορία, αφού τους τρεις βαθμούς της νίκης πήραν επίσης οι Απόλλων Πόντου και Μακεδονικός, απέναντι σε Αναγέννηση Καρδίτσας και ΠΑΟΚ Β’.

Έτσι, η ιστορική ομάδα και περσινή πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου, υποβιβάζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μετά από δύο χρονιές στην SuperLeague 2!

Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού έχασε τρεις καλές ευκαιρίες, πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2’ το σουτ του Ιωάννου κατέληξε μόλις άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μπλέτσα.

Στο 14 ο Φαρμάκης έδιωξε το δυνατό σουτ του Γιουκούδη, ενώ στο 20’ οι Βεροιώτες άνοιξαν το σκορ με ωραία κεφαλιά του Κολλαρά, έπειτα από φάουλ – γέμισμα του Μπελεβώνη και άστοχη έξοδο του γκολκίπερ του Ηρακλή.

Σε αυτό το διάστημα οι Λαρισαίοι είχαν μία καλή στιγμή, στο 18’ όταν η κεφαλιά του Κάσας από καλή θέση, κατέληξε στα χέρια του Βενετικίδη.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον ρυθμό του αγώνα και στο 29’ ο Κάσας μπήκε από αριστερά στη Βεροιώτικη περιοχή και υπό την πίεση του Ισαακίδη σούταρε διαγώνια, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Με το κλείσιμο του ημιχρόνου η «Βασίλισσα» είχε άλλες δύο καλές στιγμές, στο 41’ όταν η κεφαλιά του Μασούρα μετά από κόρνερ, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 44’ όταν ο Ελευθεριάδης λίγο έλλειψε να εκμεταλλευτεί λάθος του Φαρμάκη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Γικουκούδη κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με δύο καλές ευκαιρίες της ΒΕΡΟΙΑΣ. Στο 48’ το πλασέ του Ιωάννου αποκρούστηκε σωτήρια από τον Φαρμάκη, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μπελεβώνη έφυγε άουτ.

Τελικά στο 55’ οι «κυανέρυθροι» βρήκαν δίχτυα, με τον Μπαϊντού να κάνει ωραία ενέργεια και να πιάνει το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Φαρμάκη για το 2-0!

Στη συνέχεια το ματς άνοιξε περισσότερο, με τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη.

Στο 59’ το σουτ του Κάσας έφυγε άουτ, στο 60’ οι Μπαϊντού και Ιωάννου από καλή θέση δεν σούταραν και έχασαν την ευκαιρία και στο 61’ νέο σουτ του Κάσας πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Βενετικίδη.

Στο 63’ ο Φαρμάκης έδιωξε σωτήρια το σουτ του Ιωάννου, στο 64’ ο Χατζής σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 69’ ο Βενετικίδης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κέρι.

Στο 72’ το σουτ του Γιουκούδη από πλάγια θέση αποκρούστηκε από τον Φαρμάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Γιουκούδη βρήκε στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στη συνέχεια ο επερχόμενος Μπαϊντού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 80’ δεύτερο δοκάρι για τη ΒΕΡΟΙΑ από σουτ του Μπουόλι, ενώ δύο λεπτά αργότερα το πλασέ του Μπαϊντού πέρασε σύρριζα άουτ!

Στο 90’ το σουτ του Συρεγγέλα από μακριά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας, ενώ στο 90’+1 ο Μπαϊντού με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Γιουκούδη, έγραψε το τελικό 3-0!

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας) /Βοηθοί: Φωτόπουλος, Νιδριώτης (Αθηνών)

ΒΕΡΟΙΑ (Τ. Ανθυμιάδης): Βενετικίδης, Μουχάλης, Γιαγτζίδης (77’ Κατσούκης), Ισαακίδης, Ιωάννου (70’ Μπουόλι), Μασούρας, Κολλαράς, Ελευθεριάδης (46’ Μπαϊντού), Γιουκούδης, Μπλέτσας, Μπελεβώνης (86’ Κασέμι).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Μπόσιο (76’ Συρεγγέλας), Χατζής (88’ Ευθυμιάδης), Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης (86’ Ζαφειρίου), Καμπέρης, Κέρι, Τασιούλης (46’ Σούμπασης), Κάσας, Λίταινας, Λαγωνίδης.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...