ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ

Την 34η καθιερωμένη επίδειξή του πραγματοποίησε ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ στο κατάμεστο Φιλίππειο γυμναστήριο, παρουσιάζοντας όλα τα αναπτυξιακά τμήματά του.( Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Νάουσας, Επισκοπής, Σκύδρας) τα προαγωνιστικά του, τις αγωνιστικές χορευτικές του ομάδες και φυσικά τις αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής, που έφεραν πολλές επιτυχίες στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθύμιος Χωματάς καλωσόρισε όλους τους

παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις

προπονήτριες του συλλόγου, καλωσόρισε ιδιαίτερα τα παιδιά και του γονείς του

καινούριου τμήματος της Σκύδρας και αναφέρθηκε πολύ σύντομα στις μεγάλες φετινές επιτυχίες. Στάθηκε ιδιαίτερα στην αθλήτρια του συλλόγου ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο σύλλογος αποφάσισε να την τιμήσει για την μεγάλη προσφορά της στο σύλλογο και την πόλη μας. Για την απονομή κάλεσε την προπονήτρια της ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ, που η συνεισφορά της σ’ αυτές τις επιτυχίες είναι μεγάλη, αφού μπόρεσε με το δικό της σκεπτικό & τρόπο να πάρει από την αθλήτριά της ίσως και το 100% των δυνατοτήτων της.

Η ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ , σ’ ένα σύντομο συγκινητικό λογίδιο τόνισε μεταξύ άλλων τρείς

σημαντικές επιτυχίες της αθλήτριάς της. Α) την επιλογή της στην Εθνική ομάδα νεανίδων ατομικού & τη συμμετοχή της με αυτήν στο διεθνή αγώνα Aphrodite Cup.

B) το χρυσό μετάλλιο στους πανελλήνιους αγώνες γυναικών, στο πρόγραμμα με κορδέλα, χάλκινο στη μπάλα και εξασφάλιση των μορίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γ)τα πολλά μετάλλια σε όλη την αθλητική καριέρα της, αν και η προπόνησή της, όπως και των συναθλητριών της, είναι μόνο 2 ½ ώρες, όταν αθλήτριες, ειδικά της Ν. Ελλάδας προπονούνται 5-6 ώρες την ημέρα. Τόνισε επίσης και την αριστεία της Κων/νας, ως μαθήτριας.

Παρόντες στην εκδήλωση ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης & ο αντιδήμαρχος ψηφιακής πολιτικής κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης. Ο κ. Τσαχουρίδης σ΄ ένα σύντομο χαιρετισμό τόνισε: «Τι ωραία εικόνα είναι αυτή που βλέπουμε; Μας γεμίζει χαρά, αλλά και βαθιά υποχρέωση να ενταχθούν αυτά τα παιδιά στο δικό τους χώρο». Ο πρόεδρος του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ πήρε αφορμή από τη δήλωση αυτή και απάντησε ότι η ΒΕΡΟΙΑ δικαιούται ένα κλειστό γυμναστήριο γυμναστικής, αφού οι τέσσερις σύλλογοι γυμναστικής της πόλη μας φέρνουν πολλές επιτυχίες, ενώ ασχολούνται πάρα πολλά παιδιά με το συγκεκριμένο άθλημα. Κατόπιν πήρε το λόγο η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου, που ξεκίνησε τη Ρυθμική

Γυμναστική στη Βέροια, το 1989 και που συνεχίζει ακούραστα να δουλεύει στα

αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου, αλλά και ως Εθνικός κριτής στους αγώνες της Ε.Γ.Ο,

ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ.

Ανακοίνωσε το θέμα της παράστασης που ήταν « ο ελληνικός κινηματογράφος » και

παρουσίασε τα χορευτικά προγράμματα των

Α) αναπτυξιακών τμημάτων, που εντυπωσίασαν τον κόσμο με τις ιδέες των χορογραφιών, τα όμορφα κοστούμια και την εκτέλεση των παιδιών.

Β) των προαγωνιστικών τμημάτων, που είναι ένα « σκαλοπάτι» πριν την ένταξή τους στην αγωνιστική ομάδα.

Γ) των αγωνιστικών ομάδων χορού (χιπ- χοπ, μοντέρνου και σύγχρονου) ευχόμενη καλή επιτυχία στους προσεχείς τους αγώνες στο ΚΑΒΑΛΑ OPEN.


Δ)των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής με τις προσωπικές επιτυχίες της κάθε μίας. Από αυτές τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής (Κων/να Καλοϊδου, Τόνια Ίντου , Μαρία Μήτσιου, Γεωργία Μιχαηλίδου, Αριάδνη Μπλογκούρα, Θένια Ιωακειμίδου, Ιωάννα Τσιφτσή, Μαρίνα Μπόφτση) δεν μπορούμε να μην τονίσουμε τις επιτυχίες των αθλητριών της Κικής Χωματά και Βασιλικής Δίντση, Κων/νας Καλοϊδου (τις αναφέραμε), της Ιωάννας Τσιφτσή (χάλκινο μετάλλιο στο Σ. Ατομικό, στους προκριματικούς αγώνες Β΄- Δ’ περιφέρειας, 1η θέση στη μπάλα και 3η θέση στις κορίνες), της Μαρίνας Μπόφτση (2η θέση στο σχοινάκι, στεφάνι και κορίνες & 4η στο Σ. Ατομικό, της Αριάδνης Μπλογκούρα (3η θέση στη μπάλα) και το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο Ομαδικό στους ίδιους αγώνες (Αριάδνη Μπλογκούρα, Θένια Ιωακειμίδου, Ιωάννα Τσιφτσή, Μαρίνα Μπόφτση).

Η Μαρία Μυλωνά ευχαρίστησε στο τέλος της εκδήλωσης όλα τα παιδιά , ιδιαίτερα όμως τις αθλήτριες και τους γονείς τους, ειδικά , αυτών που έρχονται εκτός Βέροιας, χαρακτηρίζοντάς τους ως ήρωες, τις προπονήτριες του συλλόγου Κική Χωματά, Βασιλική Δίντση, Βασιλική Τηλιοπούλου, Τασούλα Νιώπα, τη δασκάλα χορού Αφροδίτη Γεωργιάδου κα τη βοηθό όπου υπήρχε ανάγκη, Ελισάβετ Χωματά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες υπεύθυνε στη Γ. Γραμματέα του συλλόγου, Μόρφω Σούμπουρου για την πολύπλευρη προσφορά της στο σύλλογο , καθώς και στις μαμάδες & μπαμπάδες της Κων/νας Καλοϊδου & Μαρίας Παυλίδου για την πολύτιμη βοήθειά τους στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση όλων των τμημάτων, ενώ συγχρόνως οι προπονήτριες απένειμαν σε κάθε παιδί και ένα μετάλλιο.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ,  Οι αγώνες  της  ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης του Αθλητικού Σωματείου  ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ, Οι αγώνες της ένταξης, της αποδοχής...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά του ΑΣΕΝ με το

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την...

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του πανελλήνιου Ρυθμικής Γυμναστικής

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του...

Το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στους τελικούς των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα” και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας διοργάνωσαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου τους Αγώνες...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας. Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του "Λαππείου" 1ου...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το World Boccia Challenger, Zagreb 2024 ο Νίκος Ντουμανοπουλος. Ηττήθηκε διαδοχικά από τον Καναδό Marco Dispaltro (Νο15 στον κόσμο) με 1-7 και από το Σλοβάκο Martin Streharsky (Νο23 στον κόσμο),...