ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ  Στη διάθεση του κοινού το εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Pontus memory- Μνήμη Πόντου

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ Στη διάθεση του κοινού το εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Pontus memory- Μνήμη Πόντου

Το εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Μνήμη Πόντου – Pontus memory – που αποτελούσε ένα όραμα για όλους τους ποντίους είναι πλέον έτοιμο και με τη δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού δράσης εξερευνούμε τη γεωγραφική περιοχή του Ελληνικού Πόντου και εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας, εδώ και ένα χρόνο.

Η ποντιακή ιστορία, πολιτισμός και παράδοση αναδεικνύεται παίζοντας το παιχνίδι ΄΄Μνήμη Πόντου΄΄ συνδέοντας την αιώνια μνήμη των ποντίων προγόνων μας με το παρόν και κυρίως με το μέλλον. Ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες μας χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Ο παίκτης πρέπει να επισκεφτεί, από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, διάφορες πόλεις του Πόντου και καλείται να συλλέξει αντικείμενα (ιστορικές πληροφορίες), συγκεντρώνοντας πόντους. Όταν συγκεντρώσει όλα τα αντικείμενα αυτόματα μπαίνει στους νικητές που διεκδικούν μέσω κλήρωσης που θα γίνεται και θα ανακοινώνονται οι νικητές κάθε χρόνο στις θερινές εκδηλώσεις του συλλόγου(αρχές Ιουλίου).

Για το έτος 2023 τα δώρα μας είναι:

α. Μία διανυκτέρευση για δύο(2) άτομα με πρωϊνό σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου ΄΄ΛΟΖΙΤΣΙ΄΄ στη Βέροια ,προσφορά των αδελφών Λαζαρίδη.

β. Ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο για δύο άτομα στο νέο υπερσύγχρονο εστιατόριο ΄΄Μαμά Πεινάω΄΄ (Αντ. Καμάρα 2 - Βέροια) προσφορά του Αργύρη και της Ολίνας Ιντζεβίδη.

γ. Δύο βιβλία (Λεξικό και Αυτοβιογραφία) του αείμνηστου Ευστάθιου Αθανασιάδη (Γεροστάθη),προσφορά της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Η όλη δράση είναι επιχορηγούμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την ιστορική - ακαδημαϊκή επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Βασίλη Σ. Δημητριάδη (Αρχαιολόγου ΜΑ και Ph. D can. στη νεότερη και σύγχρονη ιστορία) ενώ υλοποιήθηκε από την εταιρεία EASYDOT CREATIVE με υπεύθυνο τον κ. Μπουζίκα Ιωάννη.

Όλες οι λεπτομέρειες του πρωτοποριακού παιχνιδιού είναι στη διάθεση σας στη δνση: https://game.elverias.gr όπου παίζοντας πλουτίζεται τις γνώσεις σας για τον Πόντο και κερδίζετε πλούσια δώρα.

Επίσης η σελίδα του παιχνιδιού στο facebook: https://facebook.com/pontusmemory και το προφίλ του παιχνιδιού στο instagram : https://www.instagram.com/pontusmemory/ σας περιμένουν.

Για το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος Τογκουσίδου Ευαγγελία

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ: Έκθεση αγιογραφίας του Ωδείου Ι.Μ. Βέροιας

16 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ: Έκθεση αγιογραφίας του Ωδείου Ι.Μ....

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και...

Πρόγραμμα Δημοτικής βιβλιοθήκης «Θ. Ζωγιοπούλου» ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024  «Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω...»
17 Ιουνίου στη Βέροια: Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει ο Αλέκος Χατζηκώστας

17 Ιουνίου στη Βέροια: Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει ο...

Οι εκδόσεις «ατέχνως» σας προσκαλούν στην πρώτη...

26η Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου

26η Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας την...

Συνάντηση χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας, η οποία...

“Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…” – Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την Καλοκαιρινή εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας

“Από τη Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…” –...

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και...

''Φίλοι του ποταμού Τριποτάμου Βέροιας

''Φίλοι του ποταμού Τριποτάμου Βέροιας": ...

Έκθεση και βράβευση έργων του 5ου Μαθητικού...

Την Κυριακή 16 Ιουνίου: Μαθητική επίδειξη του Ωδείου Ι.Μ. Βέροιας

Την Κυριακή 16 Ιουνίου: Μαθητική επίδειξη του Ωδείου...

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και...

«Λ’ Παύλεια» | Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση «Θεία Λατρεία και ζωή» στην Παναγία Δοβρά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Λ’ Παύλεια» | Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση «Θεία...

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...