Πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Βέροια

Πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στη Βέροια

Το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Βέροιας από τις 29 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου, συμμετείχαν περισσότερες από 400 αθλήτριες, από 20 ομάδες, από όλη την Ελλάδα.  

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας, το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας που ήταν οι συν διοργανωτές προσπάθησαν να προσφέρουν στις ομάδες μια άρτια διοργάνωση αλλά και σε όλους όσους ήρθαν και επισκέφτηκαν την πόλη της Βέροιας μια φιλόξενη εμπειρία. 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλίππου ΒΕΡΟΙΑΣ και η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης θέλει να ευχαριστήσει πρώτα από όλους την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του σωματείου και το πανελλήνιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας. 

Ευχαριστούμε θερμά την περιφερειακή ενότητα Ημαθίας και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Κώστα Καλαϊτζίδη για την υποστήριξη που έδειξε και με την βοήθεια της καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας την διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.  

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο ΒΕΡΟΙΑΣ και τον Δήμαρχο κύριο Κώστα Βοργιατζίδη, το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας για την πολύ μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια τόσο κατά την διάρκεια όλων των  ημερών του πρωταθλήματος όσο και κατά την προετοιμασία, ήταν αρωγός δίπλα μας. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όχι μόνο για την προσφορά τους στο πρωτάθλημα αλλά γενικά για όλο το έργο που προσφέρουν στην κοινωνία τον Ερυθρό Σταύρου που όλες τις ημέρες ήταν κοντά, όπως επίσης τον γιατρό κύριο Μαλούτα Γιώργο και τους φυσιοθεραπευτές μας από την εταιρία ostico που ήταν κι αυτοί κοντά μας. 


Επίσης τους χορηγούς που βοήθησαν και τους ευχαριστούμε όχι μόνο για την προσφορά τους αλλά για το άμεσο ενδιαφέρων. 

Το Προσωπικό του Φιλίππειου κλειστού γυμναστηρίου που όχι απλά ήταν παρόν αλλά μας βοήθησαν πολύ παραπάνω από τα καθήκοντα τους, πραγματικά τους έχουμε στο μυαλό μας σαν εθελοντές.  


Φυσικά δεν θα ξεχάσουμε τους Εθελοντές που είναι οι αφανής ήρωες, ο καθένας από τους εθελοντές αφιέρωσε όσες ώρες μπορούσε εδώ και πολύ καιρό για την προετοιμασία και φυσικά όλες αυτές τις ημέρες. 

Ο Φίλιππος Βέροιας τίμησε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Βαϊόπουλος Γεώργιος και τον γενικό γραμματέα κ. Λάμπρο Κωνσταντή για την συνεισφορά τους. Επίσης τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Κώστα Καλαϊτζίδη το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Τράμπας Κώστας.  τον Δήμο Βέροιας και το Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας το βραβείο παρέλαβαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α. κ. Θανάσης Δέλλας. 


Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων κυρία Συρμούλα Τζήμα-Τόπη και η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Κα Αθανασία Γιαμουστάρη. 

Στο τέλος της διοργάνωσης ο πρόεδρος του τμήματος αισθητικής γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας κ Νίκος Παπανώτας έκανε μια ειδική βράβευση στον Γιάννη Αβραμίδη τον Βεροιώτη αθλητή που το ήθος και η γενναιότητα του είναι παράδειγμα προς μίμηση. Όλο το στάδιο σηκώθηκε όρθιο χειροκροτώντας τον Γιάννη, ήταν μια από τις πιο όμορφες στιγμές του πρωταθλήματος. 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ,  Οι αγώνες  της  ένταξης, της αποδοχής και της συμπερίληψης του Αθλητικού Σωματείου  ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα”

4οι ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΙΑΣ, Οι αγώνες της ένταξης, της αποδοχής...

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές συμμετέχει το

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2024: Με 5 αθλητές...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο τουρνουά του ΑΣΕΝ με το

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφαίρισης Νάουσας: Ολοκληρώθηκε...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την...

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο Ντουμανόπουλος

World Boccia Challenger Zagreb 2024: Αποκλείστηκε στον Όμιλο ο...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το...

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας Βέροιας!

Έκλεισε πανηγυρικά την κανονική σεζόν ο Ποσειδώνας...

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα γεμάτο από...

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ

Επίσκεψη του ΚΔΑΠ μεΑ "Ορίζοντας" Δ. Έδεσσας στο...

Ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ Δήμου Έδεσσας...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ «ARMONIA CUP»

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ 10ο...

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλήτριες του ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ...

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του πανελλήνιου Ρυθμικής Γυμναστικής

Α.Ο. ‘Αλέξανδρος’. Με ‘χρυσό’ στους τελικούς του...

Το χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στους τελικούς των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Το πρωί της Τετάρτης, 17 Απριλίου, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν.Ημαθίας “Αιγές Βεργίνα” και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας διοργάνωσαν στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου τους Αγώνες...

­Για το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς αναχωρεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τη Βέροια η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Επιτρ. Αντισφαίρισης θα...

Με τη συμμετοχή 16 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, το 1ο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νάουσας. Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του "Λαππείου" 1ου...

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αποχαιρέτησε το World Boccia Challenger, Zagreb 2024 ο Νίκος Ντουμανοπουλος. Ηττήθηκε διαδοχικά από τον Καναδό Marco Dispaltro (Νο15 στον κόσμο) με 1-7 και από το Σλοβάκο Martin Streharsky (Νο23 στον κόσμο),...