Τα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ του 2024

Τα φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ του 2024

Με τα playoff του Τσάμπιονς Λιγκ να ολοκληρώνονται, όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη να κοντράρονται. Πάντως, δεν είναι απίθανο να έχουμε κάποια έκπληξη, σε μία χρονιά που κανείς δεν εντυπωσίασε με τις μεταγραφές και το χτίσιμο της ομάδας του. Ας δούμε κατά σειρά τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης.

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει καταφέρει να χτίσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, που πέρσι σάρωσε σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά του. Το τρεμπλ που κατάφερε η Σίτυ ήταν μεγάλο απωθημένο για τους μπλε από το Μάντσεστερ, χωρίς αυτό να σημαίνει, ωστόσο, ότι οι φιλοδοξίες τους σταματούν εκεί. Η ομάδα είναι και πάλι φαβορί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Η ενδεκάδα ήταν αρκετά πλήρης, όμως η αποχώρηση του Λαπόρτ οδήγησε του Άραβες να προχωρήσουν σε μία σημαντική κίνηση, την αγορά του Γιόσκο Γκβαρντιόλ, δίνοντας 90 εκατομμύρια ευρώ στη Λειψία. Ο Κροάτης χαφ ήταν εκ των κορυφαίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, φτάνοντας μέχρι και τον ημιτελικό της διοργάνωσης. Ποντάρετε στον επόμενο πρωταθλητή ευρώπης στη στοιχηματική εταιρεία Bet365.

Μπάγερν Μονάχου: Πολλοί πίστεψαν, ότι ο κύκλος των επιτυχιών θα κλείσει προσωρινά για τη Μπάγερν Μονάχου. Η αποχώρηση του Λεβαντόφσκι για τη Μπαρτσελόνα, ενός από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, παρά την προχωρημένη ηλικία του, άφησε ένα τεράστιο κενό στην επίθεση των Βαυαρών. Αν και έδειξε να δυσκολεύεται στις διαπραγματεύσεις, πάντως, η Μπάγερν κατάφερε να πείσει την Τότεναμ να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν, αφού δέχτηκε την προσφορά των 100 εκατομμυρίων για τον Άγγλο επιθετικό. Ο Κέιν έχει καταφέρει ήδη να “ματώσει” τα δίκτυα των αντιπάλων, με την ομάδα να ενισχύεται σημαντικά και με τον Κιμ της Νάπολι, αλλά και τον Γκερέιρο που εντυπωσίασε πέρσι με την Ντόρτμουντ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν υπάρχει Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι ένα από τα φαβορί. Με το κεφάλαιο Μπενζεμά να κλείνει, αφού ο Γάλλος αποχώρησε για τη Σαουδική Αραβία, οι φίλοι της ομάδας αγωνιούν για την επόμενη ημέρα. Η βασική ενίσχυση ήταν η μεταγραφή του Τζουν Μπέλιγχαμ, ο οποίος άφησε τη Ντόρτμουντ με μια μεταγραφή που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Το σίριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται και δείχνει, ότι θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Ακόμα και με μία ομάδα που δείχνει να… μεγαλώνει, κανένας δεν μπορεί να βγάλει τη Ρεάλ από το κυνήγι του βαρύτιμου τροπαίου, γι’ αυτό είναι και το τρίτο φαβορί για την κατάκτησή του.

Μπαρτσελόνα: Με πολύ ενδιαφέρον περιμένουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι να δουν τη φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα, τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη. Η ομάδα της Καταλονίας, με τον Τσάβι στον πάγκο, κατάφερε πέρσι να πάρει το πρωτάθλημα σε μία χρονιά, η οποία ήταν αναμφίβολα μεταβατική. Πλέον, η ενίσχυση με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δίνει στους φίλους των Μπλαουγκράνα το δικαίωμα να ελπίζουν ακόμα και σε κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού παρά την οικονομική δυσπραγία, η Μασία έχει για μία ακόμη φορά δικαιώσει τη Μπαρτσελόνα. Νεαροί παίκτες, όπως οι Gavi και Tamal δίνουν το στίγμα τους για την αναγέννηση, από τη στιγμή που η επαναφορά σε μία εποχή… Μέσι δεν έγινε πραγματικότητα. Αναζητήστε λεπτομέρειες και πληροφορίες για τη Bet365, ώστε να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο.

Παρί Σεν-Ζερμέν: Αν και τα τελευταία χρόνια πολλοί θεωρούσαν την Παρί το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, πλέον η απογοήτευση από την αποτυχία της μεταγραφής Μέσι είναι έκδηλη. Πέρα από τον Μέσι, που δεν έπιασε ποτέ, έφυγε και ο Νεϊμάρ, ενώ και ο Κιλιάν Εμπαπέ δείχνει να μην θέλει να παραμείνει στη Γαλλία, με την ιστορία της μεταγραφής του στη Ρεάλ να έχει πολλά επεισόδια. Η γενικότερη αναταραχή και ανασφάλεια στην Παρί οδήγησε σε αρκετές μεταγραφές, από τον Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα, μέχρι τον Ερνάντεθ από τη Μπάγερν και τον πολλά υποσχόμενο Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ. Παράλληλα, έκλεισαν και οι Τσάβι Σίμονς και Μάρκο Ασένσιο. Άλλη μία χρονιά με αξιόλογα ονόματα, που κανείς δεν ξέρει, ωστόσο, αν θα καταφέρουν να δέσουν μεταξύ τους.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι δύο αγγλικές ομάδες παραμένουν ένα ακόμα μυστήριο για τη φετινή διοργάνωση. Οι Αρτέτα και Τεν Χάαγκ έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμο, έπειτα και από το ποιοτικό ποδόσφαιρο που προσέφεραν οι ομάδες. Η Άρσεναλ ξεχωρίζει χάρη στη νεανικότητα, το πάθος και τη φιλοδοξία των παικτών της. Από την άλλη, η Γιουνάϊτεντ παραμένει μία από τις πιο βαριές φανέλες της Ευρώπης, κάτι που καλείται να αποδείξει στο κορυφαίο επίπεδο, έπειτα από αρκετά χρόνια.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...