Συνέντευξη του Κώστα Σαμανίδη στον ΑΚΟΥ 99.6 «Με κέρδισε η στάση του δημάρχου έναντι των καταστημάτων την περίοδο της καραντίνας»

Συνέντευξη του Κώστα Σαμανίδη στον ΑΚΟΥ 99.6 «Με κέρδισε η στάση του δημάρχου έναντι των καταστημάτων την περίοδο της καραντίνας»

I LOVE VERIA: Αυτό είναι το κύριο μήνυμα που θέλει να περάσει στους δημότες της Βέροιας ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη, Κώστας Σαμανίδης που μίλησε με τον Ζήση Μιχ. Πατσίκα το μεσημέρι της Τετάρτης(04/10) στην ραδιοφωνική εκπομπή Λαϊκά&Αιρετικά του ΑΚΟΥ 99,6. Δεν πρόκειται για ένα προεκλογικό σύνθημα, αλλά για την αλλαγή στη νοοτροπία, αφού ο δημότης Βέροιας θα πρέπει να κάνει μέσα του ένα restart(επανεκκίνηση) και να αγαπήσει περισσότερο την πόλη μας, υπογράμμισε ο κ. Σαμανίδης.

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος ερωτήθηκε πως από τους «Συνδημότες» του Παύλου Παυλίδη το 2019, βρέθηκε να είναι υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο και απάντησε:

«Εφόσον ο Παύλος Παυλίδης δεν διεκδίκησε την δημαρχία ο κάθε υποψήφιος του συνδυασμού του είναι ελεύθερος να πάρει τις αποφάσεις του. Όταν ωστόσο μίλησα με τον κ. Βοργιαζίδη του έθεσα τον όρο ότι αν ακόμη και την τελευταία στιγμή ο Παυλίδης κατέβαινε ως υποψήφιος δήμαρχος εγώ θα ανακαλούσα την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό Βοργιαζίδη, κάτι που σεβάστηκε και δέχθηκε ο δήμαρχος. Αναφορικά με την αλλαγή και συμπόρευσή μου με τον κ. Βοργιαζίδη καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στάση του απέναντι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος την δύσκολη περίοδο της καραντίνας. Ήταν έμπρακτα κοντά μας, μας στήριξε ως διοίκηση με όποιον τρόπο μπορούσε και αυτό δεν ήταν δυνατό να μην το εκτιμήσω. Περαιτέρω υπήρχε θεσμικά μεταξύ μας μια καλή σχέση συνεργασίας σε εκδηλώσεις πολιτισμού που έχουν διοργανωθεί και στηρίζαμε εμείς ως καταστήματα και αυτοί ως δήμος».

Ο Κώστας Σαμανίδης δήλωσε έτοιμος να συνεισφέρει με όλες τις δυνάμεις του στην ανάπτυξη του δήμου, εφόσον εκλεγεί και απευθυνόμενος προς τους ψηφοφόρους τους κάλεσε την Κυριακή να συμμετέχουν στην κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως της επιλογής τους.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης 


Ζήσης Μιχ. Πατσίκας

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...