Κ. Παλουκίδης στην κεντρική του ομιλία : «Κάλεσμα συστράτευσης για την νίκη των πολιτών και της Βέροιας - Φτάνει πιά!»

Κ. Παλουκίδης στην κεντρική του ομιλία : «Κάλεσμα συστράτευσης για την νίκη των πολιτών και της Βέροιας - Φτάνει πιά!»

Με θερμό χειροκρότημα υποδέχθηκε ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ, τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Παλουκίδη, το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2023, στην κεντρική του προεκλογική ομιλία.

Το βιογραφικό του υποψήφιου δημάρχου καθώς και τους παριστάμενους, πολιτικά στελέχη και εκπροσώπους βουλευτών της ΝΔ, θεσμικούς, αιρετούς, πολιτευτές και υποψήφιους του κόμματος, παρουσίασε η Σοφία Παλουκίδου και κάλεσε τον Κώστα Παλουκίδη, στο βήμα.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ, εξομολογήθηκε κοιτώντας τον κόσμο, ότι νοιώθει πως ζει ένα όνειρο και τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και την στήριξή τους. Στην ομιλία του, άσκησε καταρχάς αρνητική κριτική στην θητεία Βοργιαζίδη, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα στο ακροατήριο, «εάν είναι ικανοποιημένοι από την κατάσταση στο δήμο, την εικόνα της πόλης, την εγκατάλειψη, την απραξία, την ανυπαρξία και τη στασιμότητα της δημοτικής αρχής», όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Ο απερχόμενος δήμαρχος και η παρέα του είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους τόσα χρόνια, παλεύουν να μην τις χάσουν, τάζοντας, διορίζοντας, χρησιμοποιώντας τις απευθείας αναθέσεις. Και έρχονται σήμερα σε εσάς για να ζητήσουν και πάλι την ψήφο σας. Παρουσιάζοντας τι άραγε σαν έργο; Απολύτως τίποτα… Όμως τι να περιμένουν άλλο οι πολίτες, από έναν τέτοιο «κουρασμένο» δήμαρχο; Σίγουρα πάντως όχι να πάει τη Βέροια «πιο ψηλά». Ας πάει να ξεκουραστεί! Δεν μπορούν πλέον να παραπλανήσουν κανέναν. Οι μάσκες τους έπεσαν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Όσο και αν προσπαθούν να εκφοβίσουν με πιέσεις και εκβιασμούς, για να διασώσουν τις καρέκλες τους, αλλαγή στο δήμο έφθασε», τόνισε ..

Όραμα και προτάσεις του συνδυασμού

Στη συνέχεια ο κ. Παλουκίδης αναφέρθηκε στο όραμα και τις προτάσεις του συνδυασμού του, για να έρθει στην πόλη νέος κόσμος και χρήμα.

«Αυτό θα γίνει: -Φέρνοντας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ και ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. Για να φέρουμε όμως τουρίστες πρέπει να εξασφαλίσουμε πάρκινγκ στα λεωφορεία, άνετη κίνηση μέσα στην πόλη, τον ιστορικό περίπατο μέσα στην πόλη και άλλα πολλά πράγματα.


-Προχωρούμε σε ενέργειες για την ίδρυση και λειτουργία του πρώτου ιδιωτικού Πανεπιστημίου στην Ελλάδα με έδρα την Βεργίνα. -Αγωνιζόμαστε για την ανάδειξη του ποταμού ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ που διασχίζει την πόλη. -Φροντίζουμε για την ανάδειξη του ποταμού ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

-Προχωρούμε στην ανάδειξη των παραδοσιακών συνοικιών της Κυριώτισσας και της Μπαρμπούτας με ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. Όχι στις λαμαρίνες και τα τούνελ που εγκατέστησε η απερχόμενη δημοτική αρχή με απευθείας αναθέσεις.

-Φροντίζουμε για την ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ, της ΠΛ. ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ με την ανάδειξή της σε θεματική πλατεία, στην οποία θα κατασκευάσουμε το ρολόι- και την αναμόρφωση της πλατείας ΕΛΙΑΣ

-Δρομολογούμε την κατασκευή και λειτουργία ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ. Είμαστε από τις ελάχιστες ίσως πόλεις στην Ελλάδα, που δεν έχουμε κολυμβητήριο.

-Δημιουργούμε ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ, με πράσινο, αθλητικούς χώρους, νερά, παιδικές χαρές κλπ.

-Δημιουργούμε δημοτικό ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ για μικρά και μεσαία αεροσκάφη.

-Δημιουργούμε ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ.

-Προβάλουμε πανελλαδικά την ΒΕΡΟΙΑ ως την πόλη των νερών, κατασκευάζουμε ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΕ όλα τα ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ της πόλης.

-Φροντίζουμε συστηματικά για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, με ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ, τρισδιάστατες διαβάσεις - εύκολη πρόσβαση των ΑΜΕΑ σε πεζοδρόμια και υπηρεσίες.

-Αγωνιζόμαστε για την ολοκλήρωση του ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ της ΕΓΝΑΤΙΑΣ και τη ΣΥΝΔΕΣΗ του ΜΕ την ΒΕΡΓΙΝΑ.

-Παλεύουμε για τη ΧΑΡΑΞΗ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ το ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ και την ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

-Αγωνιζόμαστε να φέρουμε τη Θεσσαλονίκη πιο κοντά στη Βέροια, με την λειτουργία ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αναβαθμίσουμε πρώτα την περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού που βρίσκεται σε τριτοκοσμική κατάσταση.

-Ενισχύουμε τον εθελοντισμό και δημιουργούμε εθελοντικές ομάδες για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό κλπ.

-Στόχος μας είναι η Διαρκής πολιτιστική κίνηση καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου με εκδηλώσεις στη Βέροια και στα χωριά, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, τις Αποκριές, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο.

-Αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε τα παιδιά μας εδώ, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να βρίσκουν δουλειά, με την στήριξη νέων και νεοφυών επιχειρήσεων, την στήριξη του αγροτικού τομέα, την στήριξη καινοτόμων δράσεων και επιχειρήσεων»

Κλείνοντας, κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση και αγωνιστική διάθεση, «για ένα μεγάλο ποσοστό την πρώτη Κυριακή, βάζοντας τις βάσεις για την τελική νίκη τη δεύτερη Κυριακή. Σπίτι- σπίτι, πόρτα-πόρτα, γειτονιά-γειτονιά, διαδώστε το μήνυμα ελπίδας του ΙΣΧΥΡΟΥ ΔΗΜΟΥ για ένα καλύτερο αύριο, κινητοποιήστε τους συγγενείς σας, τους φίλους σας, τους γνωστούς σας, τους γείτονές σας, για την τελική μας νίκη, που θα είναι νίκη των πολιτών, θα είναι νίκη της Βέροιας».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...