Δίπλα σε παραγωγούς, εμπόρους και μικροπωλητές της Λαϊκής Αγοράς Βέροιας, ο Κώστας Βοργιαζίδης

Δίπλα σε παραγωγούς, εμπόρους και μικροπωλητές της Λαϊκής Αγοράς Βέροιας, ο Κώστας Βοργιαζίδης

– Περιοδεία του Επικεφαλής και υποψηφίων του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»

Συνεχίζει τις επιτυχημένες περιοδείες και επαφές του με τους δημότες ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης. Κλιμάκιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» με επικεφαλής τον ίδιο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Οκτωβρίου στη Λαϊκή αγορά Βέροιας. Ο Κώστας Βοργιαζίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, εμπόρους και μικροπωλητές για την επαγγελματική τους ενασχόληση με τον πρωτογενή τομέα και το εμπόριο αλλά και με καταναλωτές με τους οποίους συζήτησε για τη δυνατότητα των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες.

Ο υποψ. Δήμαρχος τόνισε την ύψιστη προτεραιότητά του όλα τα χρόνια παρουσίας ως ο εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού στην Βέροια, για την αναβάθμιση και την επέκταση των υποδομών του Δήμου και το σχέδιο του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» για μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη και βιώσιμη που να προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής και αληθινές ευκαιρίες ανάπτυξης στους δημότες της.

«Η Βέροια κάνει σταθερά και ουσιαστικά βήματα μπροστά.

Σας θέλουμε συνοδοιπόρους, εσάς τους δημότες μας»

Διασχίζοντας τη Λαϊκή αγορά της Βέροιας ο Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση» έφτασε μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού στον Κυκλικό κόμβο του Προμηθέα, ένα έργο που εντάσσεται στις βελτιώσεις κινητικότητας σε περιοχές πέριξ σχολικών συγκροτημάτων και αναβαθμίζει το τοπικό αστικό τοπίο.

«Ο Προμηθέας απολαμβάνει ένα ακόμα εμβληματικό έργο μας. Την Ολοκληρωμένη Γέφυρα Αδελφών Κούσιου, τη μεγαλύτερη αστική γέφυρα στην Ελλάδα, η οποία αναμόρφωσε την περιοχή και διασφάλισε την αξιοπιστία του Δήμου μας. Στα σχέδια μας ακολουθεί η Διαπλάτυνση της οδού Ακροπόλεως γύρω από τη γέφυρα Κούσιου από την πλευρά του Προμηθέα» είπε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

Στις επαφές του με κόσμο της πόλης ο υποψ. Δήμαρχος υπογράμμισε τα σταθερά και ουσιαστικά βήματα της δημοτικής αρχής που φέρνουν την Βέροια μπροστά. «Όχι με λόγια, αλλά με έργα. Σας θέλουμε συνοδοιπόρους σε αυτή την πορεία. Εσάς τους δημότες μας που δείχνετε την εμπιστοσύνη σας στη συνέπεια και τη σταθερότητα» δήλωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης στο τέλος της περιοδείας του στην Λαϊκή αγορά της πόλης.

Δυναμική παρουσία και αποδοχή του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζίδη

– Περιοδεία σε Π. Λυκογιάννη και Ν. Νικομήδεια

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη νίκη στις 8 Οκτωβρίου ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης συνεχίζει να συνομιλεί με δημότες, παρουσιάζοντας το όραμα και το σχέδιο για το αύριο της Βέροιας και των χωριών του Δήμου.


Επόμενος σταθμός των περιοδειών του Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση», το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, ήταν η Π. Λυκογιάννη και η Ν. Νικομήδεια. Ο Κώστας Βοργιαζίδης έγινε δεκτός από δημότες που άκουσαν με προσοχή τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού και κατέθεσαν τις απόψεις τους στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου.

«Η αύξηση του προϋπολογισμού άνω του 50% σε μία μόλις τετραετία, ο τετραπλασιασμός των προβλεπόμενων έργων και η μείωση των δανειακών υποχρεώσεων αποτελεί την επιβράβευση της πολιτικής μας συνέπειας μεταξύ λόγου και έργου» σημείωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα για την ύπαιθρο και τα χωριά και τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

«Μέχρι σήμερα σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε και δρομολογήσαμε μια σειρά έργων και πρωτοβουλιών συνολικού προϋπολογισμού 4,9 εκατ.€ που περιλάμβαναν κυρίως έργα αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικά δίκτυα, μεταξύ αυτών και της αγροτικής οδοποιίας Μακροχωρίου και Ν. Νικομήδειας. Ένα ολοκληρωμένο δίκτυο αγροτικών οδών αποτελεί στόχο της Δημοτικής αρχής για την επόμενη πενταετία ως έμπρακτη στήριξη στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας» είπε ο υποψ. Δήμαρχος.

Ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογράμμισε ένα από τα κορυφαία έργα, αυτό της Κατασκευής εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης σε Ν. Νικομήδεια και Π. Λυκογιάννη και τη σύνδεσή τους με την Ε.Ε.Λ. Βέροιας, ύψους 2,6 εκατ. ευρώ.

«Ένα έργο πνοής που αλλάζει την ποιότητα ζωής και διασφαλίζει την υγεία των δημοτών και την προστασία του περιβάλλοντος, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης» δήλωσε ο Κώστας Βοργιαζίδης.

Οι έως τώρα παρεμβάσεις και οι μελλοντικές στοχεύσεις του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» για την επόμενη πενταετία, σε υποδομές σχετικές με την παιδεία, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό περιλαμβάνουν:

• Τη Συντήρηση – Επισκευή – Αναβάθμιση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Νικομήδεια με παράλληλη δημιουργία εκθετηρίου τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής που βρήκε ανταπόκριση από τη Δημοτική αρχή.

• Την Προμήθεια και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων σε αντικατάσταση, του γηπέδου ποδοσφαίρου Ν. Λυκογιάννης

• Την Προμήθεια σε αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων του Δημοτικού Σχολείου Ν.Νικομήδειας.

Βασικά έργα υποδομής βρίσκονται στην κορυφή του

προγραμματισμού του συνδυασμού «Δράση με Γνώση»

- Περιοδεία Κώστα Βοργιαζίδη και υποψήφιων

συμβούλων σε Λαζοχώρι, Ταγαροχώρι και Πατρίδα

Συνεχείς και αδιάλειπτες είναι οι συναντήσεις του νυν και εκ νέου υποψ. Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη με κατοίκους της υπαίθρου. Η ολοκληρωμένη πρότασή της παράταξης «Δράση με Γνώση» για όλους τους πολίτες σε κάθε γωνιά του δήμου παρουσιάστηκε στους δημότες του Λαζοχωρίου, του Ταγαροχωρίου και της Πατρίδας το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου. Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Δράση με Γνώση» περιλαμβάνουν τη δρομολόγηση σειράς σημαντικών έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στα χωριά, με κύρια πηγή εισοδήματος την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.

«Στηρίζουμε τις τοπικές μας κοινότητες βελτιώνοντας την ενδοδημοτική και αγροτική οδοποιία για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας και των αγροτικών εργασιών με έργα ύψους τουλάχιστον 3.500.000€» υπογράμμισε ο Κώστας Βοργιαζίδης αναφερόμενος στην Αγροτική οδοποιία στο Λαζοχώρι, στο Ταγαροχώρι και την Πατρίδα, έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000€.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Λαζοχώρι ο υποψ. Δήμαρχος μίλησε για τα

βασικά έργα υποδομής που βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματισμού για τη δημοτική αρχή και για την εμπιστοσύνη των πολιτών πάνω στην οποία έχει στηριχθεί όλο το παρόν έργο και οι στόχοι του μέλλοντος.

«Βάσει των διεκδικήσεων σε χρηματοδοτικούς πόρους, ο Δήμος Βέροιας στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης, της παραγωγικότητας, της κοινωνικής συνοχής και των υποδομών, επιδιώκοντας το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους δημότες» σημείωσε ο Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση».

Στη συνέχεια των επισκέψεων του Κώστα Βοργιαζίδη και υποψήφιων συμβούλων του στο Ταγαροχώρι επισημάνθηκε το έως σήμερα έργο του Δήμου με έμφαση στη διεκδίκηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων ύψους 100.000.000€ και την υλοποίηση έργων άνω των 70.000.000€.


«Η συνεχής παρουσίαση και εκτέλεση έργων υποδομής στον Δήμο Βέροιας προέρχεται από συνεχή δουλειά των υπηρεσιών και κύρια πηγή πόρων τα χρηματοδοτικά εργαλεία από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα» επισήμανε ο Κώστας Βοργιαζίδης αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην οδό Βέροιας – Ταγαροχωρίου, ενώ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις επισημάνσεις των κατοίκων όσον αφορά την παιδική χαρά, το στέγαστρο και την καθημερινότητα του χωριού.

«Προχωρούμε στην υλοποίηση ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης για την πόλη μας με μικρά και μεγάλα έργα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις» τόνισε ο Επικεφαλής της παράταξης «Δράση με Γνώση» κατά την επίσκεψή του μαζί με κλιμάκιο του συνδυασμού στην Πατρίδα.

Σε μία περιοχή με οικιστική ανάπτυξη ο Κώστας Βοργιαζίδης υπογράμμισε τα σημαντικά έργα της Έγκρισης χωροθέτησης και ίδρυσης του νέου κοιμητηρίου Βέροιας σε αγρόκτημα της Τ.Κ. Πατρίδας και της πρόσφατης υπογραφής σύμβασης για τη Διαμόρφωση αυλής κοινοτικού καταστήματος Πατρίδας που περιλαμβάνει ορατές αλλαγές με κατασκευή χαμηλών τοιχίων, νέα δάπεδα μαρμάρου, κυβόλιθων και χλοοτάπητα, καθιστικών, στεγάστρου στάσης, εξοπλισμού με κάδους ανακύκλωσης και φυτεύσεις θάμνων και δέντρων. Επίσης αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίζονται όπως είναι η Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, το σκέπαστρο του γηπέδου, το έργο Αγροτικής οδοποιίας Τριλόφου και η Κατασκευή του Φράγματος στη θέση Πέτρα – Βράνα Τριλόφου, η μελέτη του οποίου αγγίζει τα 3,4 εκατ. ευρώ.

#συνεχίζουμε_ακόμα_πιο_ψηλά

#ΔΡΑΣΗ_ΜΕ_ΓΝΩΣΗ

#ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ_ΚΩΣΤΑΣ

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με...

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...