Σύλλογος Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ν. Ημαθίας: Ανακοίνωση για αξιοποίηση προνομίων και νέες εγγραφές

Σύλλογος Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ν. Ημαθίας: Ανακοίνωση για αξιοποίηση προνομίων και νέες εγγραφές

‘Αγαπητές οικογένειες με τρία παιδιά.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές στο σύλλογό μας. Δεκάδες είναι οι τρίτεκνες οικογένειες που παρέλαβαν το θεωρημένο και εν ισχύ πλέον πάσο τους από αρχές Σεπτέμβρη, αξιοποιώντας το σε επιχειρήσεις και οργανισμούς λαμβάνοντας σημαντικές εκπτώσεις και ενημέρωση για τα δικαιώματά τους. (Μηδενικά τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτου, μετεγγραφές φοιτητών, εκπτώσεις σε επιχειρήσεις super market, δωρεάν είσοδος σε Μουσεία κ.α)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ως έχουμε ήδη δεσμευτεί με προηγούμενη ανακοίνωση, για συγκεκριμένες ενέργειες σε οργανωμένο χρονοδιάγραμμα για την ανασύσταση και ψηφιοποίηση του συλλόγου μας, σας ενημερώνουμε πως:

Πλέον μπορείτε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας για εγγραφή στο σύλλογο και ψηφιακά χωρίς κόπο από όλη την Ημαθία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://3teknoi-imathias.gr/?p=2775. Άμεσα θα ενημερωθείτε για τα απαραίτητα έντυπα και την διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής.

Υπενθυμίζουμε πως λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο πλέον καθημερινά στο 2331200333 και να συνομιλήσετε με την γραμματεία 15:00 – 17:00 (Δευ – Παρ). Μπορείτε επίσης να αφήσετε το φωνητικό σας μήνυμα όλο το 24ωρο το οποίο και θα παραλάβουμε την επόμενη ημέρα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε τη νέα ιστοσελίδα (https://3teknoi-imathias.gr/) του συλλόγου μας καθημερινά, προκειμένου να ενημερώνεστε για τα δικαιώματα και τις παροχές προς τις οικογένειές μας.

Επιπλέον μπορείτε να απευθύνεστε γραπτώς και στο Εmail: info@3teknoi-imathias.gr

Λειτουργία νέων γραφείων: Από Δευτέρα 06/11/2023 και κάθε Δευτέρα 18:00 μμ - 20:00 μμ θα μπορείτε να επισκέπτεστε και δια ζώσης τα νέα μας γραφεία στη Βέροια. Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου & Φιλίππου Γραφείο 08 της Α’ στάθμης του κτιρίου της Δημοτικής αγοράς.

Για όποια αλλαγή ημερών και ωρών που αφορά την δια ζώσης εξυπηρέτηση σας, παρακαλώ όπως ενημερωθείτε από το site ή στο τηλέφωνο του συλλόγου.

Βρείτε μας και στο Facebook, με το όνομα «Σύλλογος Πολυτέκνων με τρία παιδιά Ν. Ημαθίας.»

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ:

Ο σύλλογός αριθμεί σχεδόν είκοσι χρόνια ζωής με εξαιρετικά μεγάλες επιτυχίες υποστήριξης των αναγκών των 3000 και πλέον μελών του. Ελπίζουμε, δια των προσπαθειών πρωτίστως του νέου διοικητικού συμβουλίου, όντας εντολοδόχος των μελών και έπειτα της υποστήριξης αυτών, τα επόμενα είκοσι χρόνια να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες.

ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας λόγω της υπογεννητικότητας απαιτεί άμεση επέμβαση επίλυσης. Πρόκειται για μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας με άμεσο αντίκτυπο τόσο στην οικονομία όσο και στο μέλλον της Ελλάδος.

Οι οικογένειες με τρία παιδιά μπορούν να διαδραματίσουν τον ρόλο του συνδετικού κρίκου επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας. Μαθηματικά αποδεκτό πως οικογένειες με ένα η δύο τέκνα θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα πληθυσμό με μικρότερο ή ίσο αριθμό Ελλήνων πολιτών στο πέρασμα των ετών. Οι οικογένειες με τρία τέκνα προσθέτουν οριακά τουλάχιστον ένα. Είναι κοινά αποδεκτό επίσης, πως όσο περισσότερες οικογένειες με τρία τέκνα υπάρχουν, αυξάνεται και η πιθανότητα ύπαρξης οικογενειών με τέσσερα ή περισσότερα τέκνα.

Κοινή αποδοχή όλων μας, πως η γονεϊκότητα είναι κάτι το μοναδικό, απόλυτα διαφορετικό και αποδεκτό για κάθε άνθρωπο και κάθε οικογένεια.

Παρόλα αυτά στόχος μας είναι η προτροπή, σε όσους έχουν την εξατομικευμένη διάθεση και δυνατότητα, να περάσουν τουλάχιστον στο ΄καθεστώς΄ της Τρίτεκνης Οικογένειας προκειμένου να απολαύσουν τις χαρές της και ταυτόχρονα να συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος.

Για την επίτευξη των παραπάνω, ο Σύλλογος δεσμεύεται να πράξει με ιδία μέσα ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να παραδειγματίσει και εν τέλει να συμπαρασείρει όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες για τη μετάβαση στο ΄καθεστώς΄ της Τρίτεκνης Οικογένειας.

Προκειμένου ο παραπάνω στόχος να φέρει υψηλότατες πιθανότητες επιτυχίας, η ευθύνη και συμβολή της πολιτείας κρίνεται μεγίστης σημασίας. Ως εκ τούτου θα επιζητηθεί ποικιλοτρόπως από τον σύλλογο.

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος’

https://3teknoi-imathias.gr/?p=2775

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...